k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 eğer showimpact olayına girecekse ve grenade çalışacaksa şunları da söyleyelim sv_cheats 1 yazdıktan sonra sv_grenade_trajectory 1 ile bombalarını attıktan sonra katettikleri yolları görebilirsin. sv_infinite_ammo 1 ile sürekli bomba almana gerek kalmaz. bir de ALT tuşuna mesela noclip'i atarsan çalışırken senin için çok kolay olur bazı şeyler. uzun mesefeden mermilerin nereleri geçip geçmediğini kontrol ederken falan spec modunda gibi uçarak dolaşabilirsin hayattayken. tekrar basınca iptal oluyor zaten. bind ALT noclip yazman yeter console'a ya da başka bir tuşa atamak istersen ALT yerine mouse3, mouse4 vs yazabilirsin.
Emre333 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 gayette mm de oyun gelişiyor.hele yüksek rank e karşı oynarsan ben, apple, ceyhun, liebe bunn net örnekleri.özellikle ceyhunla apple baya geliştirdi.
JrStorMesT Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 yarım saat önce bi oyununuzu izledim de, apple bazı smoke'ları pencereden sokamıyodu, baya güldüm kusura bakmazsanız.
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Apple in genel olarak bomba atamama gibi bi durumu var. Nuke de son round yine ben kor oldum.Kapiyi kiricam diye bizi bombalamasi ayri bir efsaneydi
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 JrStorMesT said: yarım saat önce bi oyununuzu izledim de, apple bazı smoke'ları pencereden sokamıyodu, baya güldüm kusura bakmazsanız. hangi pencere la ? mirage mid mi ? ben oraya smoke atmam ki. connector smoke atar,orayı bombalar short geçerim benim smokelarım ve nadelerimden ziyade flash calısmam gerek. takım bazı flashlarımdan memnun değil. ama mirage A tutarken attığım gibi flashlar attığımda roundu alıyorum tek başıma işte. bunu yaparken radar kontrol etmeyince takımın başını yakabiliyorum bazen. :(
JrStorMesT Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 mirage mapinde ya, b bomb site mutfak penceresi denilen yer sanırım, pek bilmiyorum o mapi. 4 silph bi apple vardı o maçta, 13-13 ken blizzcona dönmüştüm, nooldu o maç? awp ci jesus vardı o taşıyodu karşı takımı resmen
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 ben 1 round izledim, o jesus awp ile 1vs1 ken 3 tane çok komedi kaçırdı üzerine öldü 14-13 oldu maç. sonra eco yaptılar falan dağılmışlar.
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 kazandık o maçı ya. A sağlam savunduk. Slip'in kuzeni 1-2 roundu bitirdi güzel şekilde, hallettik. Zevkli maçtı
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Emre333 said: gayette mm de oyun gelişiyor.hele yüksek rank e karşı oynarsan ben, apple, ceyhun, liebe bunn net örnekleri.özellikle ceyhunla apple baya geliştirdi. geliştirdikte noldu abi,al bi oyun girim dedim sabah sabah bi takıma düşmüşüm silver elitler daha iyidir anasını satim,sözde şerif olduk dfhdh
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 ohaaa helal valve oyuncunun gerçek rankını ölçüp ona göre takım vermiş.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 ulan valve öyle yapıyosa senin oyunu silmesi lazım sdgsdg
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 http://crossvillenews1st.com/wp-content/uploads/2014/06/shots-fired.jpg
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 ben cevabımı sahada vermek istiyorum sdsfaf
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 ortaya bi asimov falan koyun, öyle kuru kuru duel mi olur lan
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 2k postu geçeli çok olmuş unutmuşuz, yeniden devam
Öne çıkan mesajlar