Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eğer showimpact olayına girecekse ve grenade çalışacaksa şunları da söyleyelim
sv_cheats 1 yazdıktan sonra
sv_grenade_trajectory 1 ile bombalarını attıktan sonra katettikleri yolları görebilirsin.
sv_infinite_ammo 1 ile sürekli bomba almana gerek kalmaz.

bir de ALT tuşuna mesela noclip'i atarsan çalışırken senin için çok kolay olur bazı şeyler. uzun mesefeden mermilerin nereleri geçip geçmediğini kontrol ederken falan spec modunda gibi uçarak dolaşabilirsin hayattayken.
tekrar basınca iptal oluyor zaten.
bind ALT noclip yazman yeter console'a ya da başka bir tuşa atamak istersen ALT yerine mouse3, mouse4 vs yazabilirsin.
Mesaj tarihi:
JrStorMesT said:

yarım saat önce bi oyununuzu izledim de, apple bazı smoke'ları pencereden sokamıyodu, baya güldüm kusura bakmazsanız.

hangi pencere la ?
mirage mid mi ?
ben oraya smoke atmam ki. connector smoke atar,orayı bombalar short geçerim

benim smokelarım ve nadelerimden ziyade flash calısmam gerek.

takım bazı flashlarımdan memnun değil.
ama mirage A tutarken attığım gibi flashlar attığımda roundu alıyorum tek başıma işte.
bunu yaparken radar kontrol etmeyince takımın başını yakabiliyorum bazen. :(
Mesaj tarihi:
mirage mapinde ya, b bomb site mutfak penceresi denilen yer sanırım, pek bilmiyorum o mapi.

4 silph bi apple vardı o maçta, 13-13 ken blizzcona dönmüştüm, nooldu o maç? awp ci jesus vardı o taşıyodu karşı takımı resmen
Mesaj tarihi:
Emre333 said:

gayette mm de oyun gelişiyor.hele yüksek rank e karşı oynarsan

ben, apple, ceyhun, liebe bunn net örnekleri.özellikle ceyhunla apple baya geliştirdi.

geliştirdikte noldu abi,al bi oyun girim dedim sabah sabah bi takıma düşmüşüm silver elitler daha iyidir anasını satim,sözde şerif olduk dfhdh
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...