Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
maikelele falan gelirse sicilir bence takimin icine cok aglak bir adam.
yetenek, awp falan cok iyi ama kisilik 0.

pyth,$inayder,delphan,dennis falan olabilir ya da pita oynayabilir hali hazirda takimda zaten.

ama buyuk bir bombada olabilir kennys gibi. isvecce ogretip vericen eline awpyi sfhfds
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

said:
Ninjas in Pyjamas have announced that they have cut ties with longtime member Robin "Fifflaren" Johansson, who has retired from gaming.

NOOOOOO

BEST AWP ARTIK YOK :(

http://oyungezer.com.tr/haber/38978-pro-lol-oyuncusu-800-bin-dolar-kazanacak
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

abi t olup dust 2 de 4 awp alan takımım oldu. boş bakıyorum ya. saçma sapan işler askldjak

bu üst rütbelerde çok fazla oluyor. 4 hatta para varsa 5 alan supreme/global herifler dolu. ya ağır eziyorlar 16-1 gibi filan ya da ağır eziliyorlar.
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

lan map bitti sonuncu oldun hep bi taşıma yalanları, onu taşıdım şunu taşıdım bunu götürdüm

pistol roundu kaybettik, üzerine adamlar silah çekti biz ekoyken 2 el daha kaybettik doğal olarak. o 3. roundun sonunda işte bunları söyledi. bi de eco yapmadı gitti scout falan aldı.

ligin ilk maçında fenerin yenip gsnin berabere kalması sonucu ooo sizi 3e katladık zaaa demek gibi bişi işte.
Mesaj tarihi:
spompas said:

4k monitor için crosshair ayarı olan varmı?

Monitörün ortasına crosshair yapıştır işte ... yapışkanlı satılıyor :)
Mesaj tarihi:
S-H said:

ranked girip mmr'ın içine sıçmak istemiyorum, o yüzden casual deniyorum da işte dediğim gibi 10 kişilik haritada 25 kişi oynanınca ne açı kalıyor ne pozisyon.

ranked girmeye niyetlendiğin zaman öncesinde bi 15-20 dk falan deathmatch oyna.
Mesaj tarihi:
spompas said:

4k monitor için crosshair ayarı olan varmı?

crosshair generator diye bir map var workshopta, indir ayarla otomatik kaydediyor, kasma hiç konsol falan, direk müdahale edebiliyorsun tüm değişkenlerine.
Mesaj tarihi:
http://www.youtube.com/watch?v=YlAHyf92YxU

yada alacan sele band i yapıştırcan tam ortaya kalemle çizeceksin cross tamamdır... undedected Crosshair mod :)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...