Odeon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 maikelele falan gelirse sicilir bence takimin icine cok aglak bir adam. yetenek, awp falan cok iyi ama kisilik 0. pyth,$inayder,delphan,dennis falan olabilir ya da pita oynayabilir hali hazirda takimda zaten. ama buyuk bir bombada olabilir kennys gibi. isvecce ogretip vericen eline awpyi sfhfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 yine hacker olduk amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 yeminle al videoya koy how to hold b diye çocuklara okullarda ders niyetine izlet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 3 hesapla 1 maça girersen hacker derler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 DarKRideR said: said: Ninjas in Pyjamas have announced that they have cut ties with longtime member Robin "Fifflaren" Johansson, who has retired from gaming. NOOOOOO BEST AWP ARTIK YOK :( http://oyungezer.com.tr/haber/38978-pro-lol-oyuncusu-800-bin-dolar-kazanacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Aiko said: 3 hesapla 1 maça girersen hacker derler asdf silpz stronk, you wronk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 bundan önce office'de 3 tane slip'i üst üste koydular 1 tane apple edemediler. tek başıma taşıdım ilk yarıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 lan map bitti sonuncu oldun hep bi taşıma yalanları, onu taşıdım şunu taşıdım bunu götürdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Dworgian said: abi t olup dust 2 de 4 awp alan takımım oldu. boş bakıyorum ya. saçma sapan işler askldjak bu üst rütbelerde çok fazla oluyor. 4 hatta para varsa 5 alan supreme/global herifler dolu. ya ağır eziyorlar 16-1 gibi filan ya da ağır eziliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 yuh yalanın böylesi 24 kill ile birinci libe. senle benim 25 er killimiz var, ağlama diye oyun seni 2. yapmıs 3. olmusum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Silphatos said: lan map bitti sonuncu oldun hep bi taşıma yalanları, onu taşıdım şunu taşıdım bunu götürdüm pistol roundu kaybettik, üzerine adamlar silah çekti biz ekoyken 2 el daha kaybettik doğal olarak. o 3. roundun sonunda işte bunları söyledi. bi de eco yapmadı gitti scout falan aldı. ligin ilk maçında fenerin yenip gsnin berabere kalması sonucu ooo sizi 3e katladık zaaa demek gibi bişi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTk2NDc2MDAxN15BMl5BanBnXkFtZTYwNDc1NDY2._V1_SX640_SY720_.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 bu ne lan ?? http://www.imbaboost.com/cs-boosting.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 4k monitor için crosshair ayarı olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 4k monitörle git film izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 OsManiaC said: bu ne lan ?? http://www.imbaboost.com/cs-boosting.html biz bunu beleş yapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 yarın yeni account alıcam yapalim ozaman aiko ? Solo oynamak istemiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 spompas said: 4k monitor için crosshair ayarı olan varmı? Monitörün ortasına crosshair yapıştır işte ... yapışkanlı satılıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 S-H said: ranked girip mmr'ın içine sıçmak istemiyorum, o yüzden casual deniyorum da işte dediğim gibi 10 kişilik haritada 25 kişi oynanınca ne açı kalıyor ne pozisyon. ranked girmeye niyetlendiğin zaman öncesinde bi 15-20 dk falan deathmatch oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 avrupalı arkadaşlarımla oynarsam ping sıkıntı olur mu? biri irlandalı, diğerleri baltık falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 spompas said: 4k monitor için crosshair ayarı olan varmı? crosshair generator diye bir map var workshopta, indir ayarla otomatik kaydediyor, kasma hiç konsol falan, direk müdahale edebiliyorsun tüm değişkenlerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 erkek adam kendi crossunu kendi kodlar. be a man and go CONSOLE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=YlAHyf92YxU yada alacan sele band i yapıştırcan tam ortaya kalemle çizeceksin cross tamamdır... undedected Crosshair mod :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar