dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 ahahha cidden ben yıllar sonra cs ye bu oyun ile geri dönüş yaptı pc zaten emektar iki oyunda biz oynayalım diye girdim sabah 4 e kadar adam görmüyorum sesler geliyor sağ üst köşe akıyor bi bakıyorum tek kalmışım herkes peşimde. şansa bir iki görüp vurdum 3 saat oyunda roundlarda 4-5 kill'i geçemedim
xaty Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 bu ping olayı direk olarak bağlantı hızı/kalitesiyle alakalı değil mi? oyun ayarlarından, modem ayarlarından ya da pc ayarlarından birşeyler yapıp iyileştirmek mümkün mü? ben 80-100 pingle oynarken karşımdaki adam 5 pingle oynayınca hiç hoş olmuyor. adama ateş ediyorum, kan bile çıkıyor ama öldüğümde 0 hit gözüküyor. takımdakileri bile inandıramıyorum ateş ettiğime rank dışında ping'e göre de eşleştirme yapmalı bence
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Aiko said: dusuncelihayvan said: abi nasıl oyun olmuş lan bu duck hunt'a dönmüş. herkesin elinde avp kafanı çıkarsan gömüyorlar. Round'lar 1 dk'dan az sürüyor. Ne strateji var ne bir şey. haldır huldur oyun. Hadi strateji daha önce de yoktu da hep beraber giderdi falan atraksiyon olurdu. yanlış konuya yazdın galiba enteresan farklı bir server falan mı var? Gayette steam'den aldım oyunu girdim oynadım olay bu.
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 dusuncelihayvan said: Aiko said: dusuncelihayvan said: abi nasıl oyun olmuş lan bu duck hunt'a dönmüş. herkesin elinde avp kafanı çıkarsan gömüyorlar. Round'lar 1 dk'dan az sürüyor. Ne strateji var ne bir şey. haldır huldur oyun. Hadi strateji daha önce de yoktu da hep beraber giderdi falan atraksiyon olurdu. yanlış konuya yazdın galiba enteresan farklı bir server falan mı var? Gayette steam'den aldım oyunu girdim oynadım olay bu. community server casual falan girdiysen doğaldır. ranked'da yok öyle bişey. anca silver'da flan herkes awp cekiyor. birde ilk yarının son roundlarında deli para varsa
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 abi t olup dust 2 de 4 awp alan takımım oldu. boş bakıyorum ya. saçma sapan işler askldjak
Esh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 ha bi de bundan sonra buraya mesaj atarken saygıdeger komutanlarım diye başlayacaksın.
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 dust 2 oynayan adam her şeyi hak eder. dust 2 dediğin map. insanların diğer mapleri bilmedikleri, öğrenmeyi götü yemedikleri için girdikleri map. dust 2 de şerif, kartal takılanların diger maplerde silver elite, nova 1 olduğu bir map. o yüzden dust 2 ile ilgili ağlamalarınız genel CS:GO dinamiklerinin dışında
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 CS:GO'da derin dinamikler olduğunu belirtmek.
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Esh said: ha bi de bundan sonra buraya mesaj atarken saygıdeger komutanlarım diye başlayacaksın. howaboutno.gif koydum varsaysana sen :| =)
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 abi bi havalar bi havalar da işte havaları anca bize söküo yazık arkadaş şlaskdalş
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 valla öyle deme esh dün mirage da ilk el tk attı cz ile. apple gene alttan taşıyordu :D
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 offf. süper pro hareketler tabii bunlar.
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 yepisyeni internetim ve goliathusumla taşımaya kaldığım yerden devam.
S-H Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 pro abilere bir soru o zaman, ben de casual oyunlarda d2 oynamaktan falan bıktım o yüzden ranked girerken d2 seçmiyorum fakat işte geçen nuke geldi, nerede duracağımı bile tam olarak bilemiyorum, bildiğin ekmek oldum. casual oyunlarda da zaten geçerli bir pozisyon almak pek mümkün değil, her neyse kısaca sorum şu; hiç oynamadığınız ve az oynadığınız bir map'in inceliklerini nasıl öğrenicez?
Civcivhead Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Proların maçları izlenebilir aslında, ben spray yapmayı adamlardan öğrendim fdsafg
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 turnuva maçları en kesin çözüm. direk "haaa dimek burada böyle duruyoruz, ooo oraya smoke buradan mı atılıyor" fln diye aydınlanıyorsun
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 aynen öyle. gir twitch'e orda rütbesi yüksek olan adamları izle. hangi açıyı koruman gerekiyor, flashı nereye çarptırarak atman gerekiyor, adamlar genelde nerden gelebiliyor, gibi gibi şeyleri izleyerek öğrenmek sonra kendi oyununda uygulamak en kesin çözüm, bunları casualde falan zor geliştirirsin. Ben mesela bazı açılarda pro maçlarda gördüğüm flashları deniyorum, smokeları deniyorum. Banana tutarken ya da mirage A korurken pop-flash deniyorum falan bana flash atma diyorlar, ben inatla atıyorum. Cunku attıkça daha iyi atmaya başlıyorum, daha iyi attıkça daha kolay adam düşürüyoruz. Bir de oynayışınız hakkında bazı önerilere dikkat edin. Ben uzun süre cross'u yanlıs konumlanırıyordum. Kerim benim oyunumu izleye izleye,söyle yap böyle yap diye diye doğrusunu gösterdi. Adamın bel hizasında tuttuğum cross'u artık kafa hizasında tutma alıştım. gibi gibi. bi de o dün akşamki esh miydi ya sdsfa haberim yoktu eklesene abi beni :D
S-H Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 ranked girip mmr'ın içine sıçmak istemiyorum, o yüzden casual deniyorum da işte dediğim gibi 10 kişilik haritada 25 kişi oynanınca ne açı kalıyor ne pozisyon.
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 aynen abi o yüzden pek mümkün değil yani. en iyi deneme yine mm'de olur. diğer türlü geliştireceğin tek şey, reflex ve spray control olur. taktik ve pozisyon alma olayı 5v5 şartlarında geçerli olur ancak bir de şunu kullanabilirsin ilerisi için http://operationl2p.com/maps/de_nuke http://operationl2p.com/guides burda positioning guide var
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 said: Ninjas in Pyjamas have announced that they have cut ties with longtime member Robin "Fifflaren" Johansson, who has retired from gaming. NOOOOOO BEST AWP ARTIK YOK :(
S-H Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 ya da twitch'ten yayın yapıp kazanacağı para daha cazip gelmiş olabilir.
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 sonunda biraktirdilar adama . kina yakarlar simdi. gerci yetemiyodu nipe artik ama yinede cok yuklendiler.
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 casual büyük yalan ya ne oyun geliştirilir ne de pratik namına bişi yapılır ,mmr sıçsın bişi olmaz go competitive
Öne çıkan mesajlar