Emre333 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 bugün fena rage e gırdım yıne. a da bomba kurmuşlar 2 kişi. ikisi de hiç bir yere bakmıyor, arada short a bakar gibi yapıyorlar o. birisi tamamen kutuya kafasını sokmuş hiç bir yere bakmıyor. çık sola bak ne duruyorsun dedım ve ordan adam geldi. sonra rage kaçınılmaz.
2 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Aiko said: bende çok bozuluyorum takımda birisi hata fln yapınca bağırıp çağırıyorum.şimdiye kadar rage atan olmadı bana karşı çok şükür :D birde oyun içi voice chat çok gürültülü oluyor. ts kullansak hem gecikme yok hemde sesi ayarlayabiliyorsun Benim ts ye gelin yeni account qcicam oynariz... Ts.trserv.com ;)
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Overwatch olmuşum, boşuna ağlamıyormuşum bu herif hile diye oyunlarda sdfdsf
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 music kit olayı süper yaw, bu country tarzı olan müziği aldım inanılmaz gaz veriyor round başlarında sonlarında falan. competitivede kullanılmaz tabiki :D
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Ben 10 maç yaptım silver 2 ye koydu beni. noob skill grubu mu şimdi bu nedir?
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 http://gaming-tools.com/counterstrike/wp-content/uploads/sites/6/real-cs-go-ranks.jpg hakkı var.
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 sipeyskeyk said: Ben 10 maç yaptım silver 2 ye koydu beni. noob skill grubu mu şimdi bu nedir? bot without sound sdf
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Silver 2 dummy direk ya bot bile değil sdfsf
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 yeni başladım ya hayatımdaki ilk 10 maçım :(
OsManiaC Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 CoD a terfi edip emekliliğimi orada sürdüreceğim. Rezil oynuyorum rank düşe düşe bir hal oldu. Casualım bundan sonra.
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 anaa noldu osman sana karmalarda hep başa oynardın eskiden hehe bu arada bişi sorcam overwatchta bariz hile var hacı dediklerimiz direk banlanmıyo değil mi?
Holy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Evine FBI gidiyor, gözaltına alıyorlar bölücü terör örgütü üyeliğinden. Keşke böyle yapsalar gerçekten hile yapanlara.
OsManiaC Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 bot with sound um. insan içine çıkacak yüzüm kalmadı.
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 geçen gene apple bizi taşıyor http://i.imgur.com/YuHICGd.jpg
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 keleşlere kadar taşıyınca adamı böyle olmaya başlıyo. nova civarında iyi vuruyo yine 5-10 tane.
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Liebe said: music kit olayı süper yaw, bu country tarzı olan müziği aldım inanılmaz gaz veriyor round başlarında sonlarında falan. competitivede kullanılmaz tabiki :D Round sonu muzikleri de guzel, bomb kurilnca da. Crimson assault var bende. Sendeki hangisi
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Feed ME high noon var Tarantino filmi gibi oluyor oyun lol
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 libe nobu bak şerif oldum http://i.hizliresim.com/nG37o5.jpg güzide usta muhafızım,güzide diceksiniz bundan sonra bana
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 yakın zamana sistemi toparlıyorum artık sonunda (i5 gtx970 vs). işte o zaman göreceğim cidden fps ne kadar etkiliymiş. yoksa bende mi yetenek yok cidden lkasjdaskj. gerçi bende de yetenek az tmm kabul ediyorum (CS için. CoD da akarım acımam o ayrı)
Esh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 şu oyunu türkçe oynayan güzide vatandaşlarımız kendilerine yeni konu açabilirler mi acaba? teşekkürler.
Öne çıkan mesajlar