Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bugün fena rage e gırdım yıne. a da bomba kurmuşlar 2 kişi. ikisi de hiç bir yere bakmıyor, arada short a bakar gibi yapıyorlar o. birisi tamamen kutuya kafasını sokmuş hiç bir yere bakmıyor. çık sola bak ne duruyorsun dedım ve ordan adam geldi. sonra rage kaçınılmaz.
Mesaj tarihi:
Aiko said:

bende çok bozuluyorum takımda birisi hata fln yapınca bağırıp çağırıyorum.şimdiye kadar rage atan olmadı bana karşı çok şükür :D birde oyun içi voice chat çok gürültülü oluyor. ts kullansak hem gecikme yok hemde sesi ayarlayabiliyorsun

Benim ts ye gelin yeni account qcicam oynariz...

Ts.trserv.com

;)
Mesaj tarihi:
music kit olayı süper yaw, bu country tarzı olan müziği aldım inanılmaz gaz veriyor round başlarında sonlarında falan. competitivede kullanılmaz tabiki :D
Mesaj tarihi:
anaa noldu osman sana karmalarda hep başa oynardın eskiden hehe

bu arada bişi sorcam overwatchta bariz hile var hacı dediklerimiz direk banlanmıyo değil mi?
Mesaj tarihi:
Liebe said:

music kit olayı süper yaw, bu country tarzı olan müziği aldım inanılmaz gaz veriyor round başlarında sonlarında falan. competitivede kullanılmaz tabiki :D

Round sonu muzikleri de guzel, bomb kurilnca da. Crimson assault var bende. Sendeki hangisi
Mesaj tarihi:
yakın zamana sistemi toparlıyorum artık sonunda (i5 gtx970 vs). işte o zaman göreceğim cidden fps ne kadar etkiliymiş. yoksa bende mi yetenek yok cidden lkasjdaskj. gerçi bende de yetenek az tmm kabul ediyorum (CS için. CoD da akarım acımam o ayrı)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...