Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #5

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

Yok ya tekrar denedim oyunu.
Kötü yani. Custom serverlarda takıldım falan ı ıh, servera 2-3 op eleman gelmesi yetiyor göçürtmeye.
Zaten oyundaki yeteneğin %90'ı hızlı headshot atmak üzerine yani oyun oynuyordan çok, insanların kafasına tıklıyormuş gibi hissediyorum özellikle deathmatch.
Sosyal ağlarda paylaş

Emre333 said:

resmen saçmalık.

oyun ciddi ciddi hs/accuracy/response filan bakıyor demekki.

onlar olmasa 27 frag-10 assist olmazdı zaten huhae, herhalde bi önceki maçta düştü ama sisteme işlemesi yetişmedi yeni maçı şerif oynattı. yoksa bunla düşürdüyse direkt ölsün gabe
Sosyal ağlarda paylaş

-Crawler- said:

Sunucu açmakta birşey yok 20tl veriyorsun açıyorsun parası birşey değil. Benim söylediğim esea gibi, faceit gibi, takım oluşturup map seçip 5v5 maç yapmak.

Bunu irc üzerinden gathernetwork'de yapıyorduk. Giriyorduk 10 kişi, random dağıtıyordu 5v5, ufak bi de rank sistemi vardı. Quit atana 30dk irc'den mute gibi şeyler vardı. Şimdi galiba kapanmış orası türkler olarak oranında içine etmişiz.

e açalım o zaman, pati için özel bir şifre koyalım bundan sonra comp. atmayanlar orada takılsın, haftanın belirli günleri 5v5 maç yaparız turnuva tadında herkes girişte küçük bir skin verir vs ayarlanır.

turnuvaya katılma turnuva düzenleme işlerinide bundan sonra ayarlayıp hallederiz biraz ortam kendine gelince.

çok zor olmasa gerek?
Sosyal ağlarda paylaş

Silphatos said:

abi son maçta ezdim adamları tek başıma rank düştü ahasdf şaka gibi maça şerif başladım ve 27-10-13 ve 6mvp ile rank düşürdü top kek

Hakettiğin ranke vermiş oyun seni ahaha taşırız bi ara yine üzülme =p

Win sayılarına bakmak lazım muhtemelen önceki galibiyetlerinden birileri silindi hile yapan olduysa
Sosyal ağlarda paylaş

Elo rating sistemi diye birşey var ranki hesaplayan. Aslında çok karmaşık bir rank sistemi değil. Çok basit bir kuralı var. Düşük rankli kişiye ölme, yüksek rankli kişiyi vur.

O yüzden oyun içinde düşük rankli 30 kişiyi vurmanın pek bir anlamı yok.

http://en.wikipedia.org/wiki/Elo_rating_system
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=312582297
Sosyal ağlarda paylaş

Anything listed bElow does NOT have ANY effect on Ranks & Points unless it leads to a MVP:

Kills, Assists & Deaths
Teamkills or Suicides
Headshots
Accuracy
Grenades kills, knife kills, stylish kills or anything of this sort
The time each rounds takes (to win or lose)
Losing/Winning with or without the bomb planeted
Soreboard position and/or Score
Achievements gained during each round (if any)
Hostage rescues or shots
Damage given and/or Taken
etc. (Anything else you can imagine)

So what affects your rank (points gained or lost) in a nutshell is:

Current Elo Points (rank)
Round Win/Loss
MVPs Gained
Sosyal ağlarda paylaş

-Crawler- said:

Anything listed bElow does NOT have ANY effect on Ranks & Points unless it leads to a MVP:

Kills, Assists & Deaths
Teamkills or Suicides
Headshots
Accuracy
Grenades kills, knife kills, stylish kills or anything of this sort
The time each rounds takes (to win or lose)
Losing/Winning with or without the bomb planeted
Soreboard position and/or Score
Achievements gained during each round (if any)
Hostage rescues or shots
Damage given and/or Taken
etc. (Anything else you can imagine)

So what affects your rank (points gained or lost) in a nutshell is:

Current Elo Points (rank)
Round Win/Loss
MVPs Gained

Ohaaaa bombayı çözen herkesi bıçaklayıp kendim çözücem bundan sonra :p
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

abi yine mantıksız geliyo, silf gidip silverlarla maç yapmadıysa o round düşmesinin tek açıklaması önceki maçlardan bazıları silinmiş olmalı. ona rağmen adam 6 mvp almış 16-8 bitmiş oyun zaten bissürü kill ve assist yine mantıksız.

Ben onun için demedim zaten rank sistemimi sormuşlarya o yüzden. Silph kesin hileciler banlandığı için rank düştü. Zaten çok denk geliyor bize hileci. 3 maçtan birinde mutlaka hile var.
Sosyal ağlarda paylaş

yhau şaka mısınız.

gerçekten global olan birini silver hesaba verin, siz de dmg olarak silver bir hesapla oynaıyn ve birlikte rank kasın.

aynı puan ve aynı mvp lere sahip olun, kim daha çabuk rank atlıyor onu gördükten sonra mvp ye, kazanılan round a filan bağlı olmadığını göreceksiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

ben semi solo girerek pırpırlı kartal oldum. supremenin direğinden döndüğümü düşünüyorum.8 win üstüste kazandım supreme oldurtmadı. sonra 5 kere üstüste kaybedince bıraktım kasmayı. takımla oynarsam sürekli şerif kartal arası dolaşırım :) takım olarak oynamayı beceremiyoruz biz :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...