Emre333 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 resmen saçmalık. oyun ciddi ciddi hs/accuracy/response filan bakıyor demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 oha lan 71 puan bide win,şaka mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Yok ya tekrar denedim oyunu. Kötü yani. Custom serverlarda takıldım falan ı ıh, servera 2-3 op eleman gelmesi yetiyor göçürtmeye. Zaten oyundaki yeteneğin %90'ı hızlı headshot atmak üzerine yani oyun oynuyordan çok, insanların kafasına tıklıyormuş gibi hissediyorum özellikle deathmatch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 senin yorumlar çok efsane yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 hacı deathmatch ın amacı burda zaten aim geliştirmek çoğunlukla. cod/bf değil bu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Emre333 said: resmen saçmalık. oyun ciddi ciddi hs/accuracy/response filan bakıyor demekki. onlar olmasa 27 frag-10 assist olmazdı zaten huhae, herhalde bi önceki maçta düştü ama sisteme işlemesi yetişmedi yeni maçı şerif oynattı. yoksa bunla düşürdüyse direkt ölsün gabe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 -Crawler- said: Sunucu açmakta birşey yok 20tl veriyorsun açıyorsun parası birşey değil. Benim söylediğim esea gibi, faceit gibi, takım oluşturup map seçip 5v5 maç yapmak. Bunu irc üzerinden gathernetwork'de yapıyorduk. Giriyorduk 10 kişi, random dağıtıyordu 5v5, ufak bi de rank sistemi vardı. Quit atana 30dk irc'den mute gibi şeyler vardı. Şimdi galiba kapanmış orası türkler olarak oranında içine etmişiz. e açalım o zaman, pati için özel bir şifre koyalım bundan sonra comp. atmayanlar orada takılsın, haftanın belirli günleri 5v5 maç yaparız turnuva tadında herkes girişte küçük bir skin verir vs ayarlanır. turnuvaya katılma turnuva düzenleme işlerinide bundan sonra ayarlayıp hallederiz biraz ortam kendine gelince. çok zor olmasa gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Silphatos said: abi son maçta ezdim adamları tek başıma rank düştü ahasdf şaka gibi maça şerif başladım ve 27-10-13 ve 6mvp ile rank düşürdü top kek Hakettiğin ranke vermiş oyun seni ahaha taşırız bi ara yine üzülme =p Win sayılarına bakmak lazım muhtemelen önceki galibiyetlerinden birileri silindi hile yapan olduysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Asdfsd seriflerle rank yukselme macina ciktim en son, baya kotu oynayip rank atladim. 29 comp winim var ayni rankteyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Arkasi donuk duran adami zor vuran liebeler konusmasin 802 win oldugu icin cikamiom serid ustune zaten, daha fazla win gerekiy. temiz ekantta trollsuz oynasan kartal baslatiyor volvo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Benim son 15 maçım 3 win 12 lose gibisinden bir şey. Daha rank düşmedim. Hakkaten neye bakıyor valve belirsiz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Elo rating sistemi diye birşey var ranki hesaplayan. Aslında çok karmaşık bir rank sistemi değil. Çok basit bir kuralı var. Düşük rankli kişiye ölme, yüksek rankli kişiyi vur. O yüzden oyun içinde düşük rankli 30 kişiyi vurmanın pek bir anlamı yok. http://en.wikipedia.org/wiki/Elo_rating_system http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=312582297 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 e o zaman neredeyse tümm mm maçlarında aynı skill grupla eşleştiğimiz için, placementtaki ranki atlaman kadar zor bir şey yok csgoda negzl. komple karma olsun mm bakalım ne oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Anything listed bElow does NOT have ANY effect on Ranks & Points unless it leads to a MVP: Kills, Assists & Deaths Teamkills or Suicides Headshots Accuracy Grenades kills, knife kills, stylish kills or anything of this sort The time each rounds takes (to win or lose) Losing/Winning with or without the bomb planeted Soreboard position and/or Score Achievements gained during each round (if any) Hostage rescues or shots Damage given and/or Taken etc. (Anything else you can imagine) So what affects your rank (points gained or lost) in a nutshell is: Current Elo Points (rank) Round Win/Loss MVPs Gained Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 abi yine mantıksız geliyo, silf gidip silverlarla maç yapmadıysa o round düşmesinin tek açıklaması önceki maçlardan bazıları silinmiş olmalı. ona rağmen adam 6 mvp almış 16-8 bitmiş oyun zaten bissürü kill ve assist yine mantıksız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 -Crawler- said: Anything listed bElow does NOT have ANY effect on Ranks & Points unless it leads to a MVP: Kills, Assists & Deaths Teamkills or Suicides Headshots Accuracy Grenades kills, knife kills, stylish kills or anything of this sort The time each rounds takes (to win or lose) Losing/Winning with or without the bomb planeted Soreboard position and/or Score Achievements gained during each round (if any) Hostage rescues or shots Damage given and/or Taken etc. (Anything else you can imagine) So what affects your rank (points gained or lost) in a nutshell is: Current Elo Points (rank) Round Win/Loss MVPs Gained Ohaaaa bombayı çözen herkesi bıçaklayıp kendim çözücem bundan sonra :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 e zaten yapıyoruz onu? asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Liebe said: abi yine mantıksız geliyo, silf gidip silverlarla maç yapmadıysa o round düşmesinin tek açıklaması önceki maçlardan bazıları silinmiş olmalı. ona rağmen adam 6 mvp almış 16-8 bitmiş oyun zaten bissürü kill ve assist yine mantıksız. Ben onun için demedim zaten rank sistemimi sormuşlarya o yüzden. Silph kesin hileciler banlandığı için rank düştü. Zaten çok denk geliyor bize hileci. 3 maçtan birinde mutlaka hile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Lectre said: e zaten yapıyoruz onu? asdasSonra ben niye silverım asdasdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 o ss'daki maç şerifti full, 1 tane double ak vardı galiba. herhalde tam o maç sırasında silindi eksi oynadıklarımdan biri veya birkaçı yoksa o maç ve skorla düşürmesi imkansız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 yhau şaka mısınız. gerçekten global olan birini silver hesaba verin, siz de dmg olarak silver bir hesapla oynaıyn ve birlikte rank kasın. aynı puan ve aynı mvp lere sahip olun, kim daha çabuk rank atlıyor onu gördükten sonra mvp ye, kazanılan round a filan bağlı olmadığını göreceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 premade giren her zaman atlar, solo giren gg. sadece buna bağlı ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 ben semi solo girerek pırpırlı kartal oldum. supremenin direğinden döndüğümü düşünüyorum.8 win üstüste kazandım supreme oldurtmadı. sonra 5 kere üstüste kaybedince bıraktım kasmayı. takımla oynarsam sürekli şerif kartal arası dolaşırım :) takım olarak oynamayı beceremiyoruz biz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Çok konuşuyoruz çok laklak yapıyoruz ondan oluyor abi ben de dahil tutamıyorum çenemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 bende çok bozuluyorum takımda birisi hata fln yapınca bağırıp çağırıyorum.şimdiye kadar rage atan olmadı bana karşı çok şükür :D birde oyun içi voice chat çok gürültülü oluyor. ts kullansak hem gecikme yok hemde sesi ayarlayabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar