Crawler Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Adama kumpas kurmuşlar ona sinirleniş işte. Yoksa oyunda problem yok. Bir dahaki sefere beş arkadaş girmeyi dene, eğlenceli olur.
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Olay oynayamamak değil yani, sırf community, 15 yaşındakilerin bağırması, headshot attıktan sonra REKT spamlayanlar, kick abuse, afk olmalar, saçma sapan matchmaking, matchmaking'i alt accountlarla abuse edenler. Bunlar kanser gibi oyunun. Oynamak istiyorum yoksa.
reyou Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 en son 1.6 da kalan bir emektar olarak bisi sorcam :) mesela 1.6 da skill kasma falan gibi bisi yok yani battlefield daki gibi yok paket aciyim, yok rank kasiyim falan gibi.. herkes esit sartlarda oynuyo (sadece oyun session u icinde hani para falan kazaniyosun o kadar) fazla vaktim olmadigi icin en rookie silahlarla harcaniyorum cogu zaman sdfsdf Counter-Strike: Global Offensive de durum nasil?
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 k1nJo said: chemical senin rank neydi? placement'i bitiremedim
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Silver ve nova ranklerinde olur bu söyledikleri. Daha üst ranklerde olmaz zannetmiyorum.
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 reyou said: Counter-Strike: Global Offensive de durum nasil? cs işte bildiğin ya, eski oyuna visual upgrade gibi bi şey hep.
reyou Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 yani mesela simdi girip yuklesem, 1 seneden beri oynayan adam daha iyi silahlar fln secme gibi ayricaligi olmuyo dimi battlefield 4 deki gibi.. kasacak vaktim yok cunku o tip seylere 1-2 saat oynar cikarim arada, ondada esit sartlarda savasiyim bari fifa da bile sirf bu yuzden seasons oynuyorum oynarsam, fut falan isin icine girince beynim yaniyo benim sdfsdf
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 yok sadece silah skinleri var renkli renkli en fazla o yani. herhangi bi avantaj/dezavantaj yok oynayanlar arasında.
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 reyou said: yani mesela simdi girip yuklesem, 1 seneden beri oynayan adam daha iyi silahlar fln secme gibi ayricaligi olmuyo dimi battlefield 4 deki gibi.. kasacak vaktim yok cunku o tip seylere 1-2 saat oynar cikarim arada, ondada esit sartlarda savasiyim bari fifa da bile sirf bu yuzden seasons oynuyorum oynarsam, fut falan isin icine girince beynim yaniyo benim sdfsdf silahlar default ya sadece skin var ekstra. Da benim son postlara bakarsan, ilk oynadığın dönem iğrenç ötesi. İnsanlar falan.
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 abi competitive de competitive diye tutturuyosunuz, ne gerek var ? madem oyunu beğenip competitive'deki tipleri beğenmiyosun gir casual oyna çok güzel community serverları var. 5 kişi olunca gir comp oyna.
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 abi çok güzel community serverları var evet mm var sq var muhabbette güzelde 15 vs 15 oyun mu oynanır ya, daha fazlasıda var bunun b giriyoruz 15 kişi campliyor byi böyle saçmalık mı olur. para kazanma umuduyla 30 kişi server sınırı koyuyorlar ve amaçsızca oynuyor adamlar, kusura bakmasınlarda scope açıyorum karşımda 4 kişi var ne zevk alırım ben o oyundan. comp sadece 5v5 ve rank verdiği için oynuyoruz. hayır adminlik ve vip satın almak istemiyorum ahah. çok kötülemiş gibi oldum community serverlarıda benim bünyem kaldırmıyor şahsen.
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 pati serverı varmış ona girmek istiyodum ama kapanmış o da, yoksa ben de sevmiyorum yatmalı serverları.
Emre333 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Chemical said: E zaten yüksek tierlerde oynuyorsan 15 yaşındakiler azalıyordur, daha kıvama geliyordur da, ben dayanamadım tier yükselene kadar oynayamam yani. Ya adamlar girmiş, "oyunu size verelim mi hee hee" yapıyor, sonra bizim takımdakiler evet evet diyor, sonra diyorlar ki şu adamı kickleyin verelim, kick vote açıyorlar adamı kicklemeye çalışıyorlar (beni, çünkü carry ediyodum) amaçları ben gidiyim, rahatca trollesinler herifleri. Nasıl bu kadar embesil olabiliyor insanlar ya. 1- mm de yaşadığın her bkotan durumu ara ara karşı takımdakiler de yaşar, genelde eşit gider bunlar. 2- alt seviye geçrekten çekilmez, çok acayip kafalar 3- smurfle gelme olayına her leveldaki adam ayrı bir ağlıyor. mesela hikonun eagle master hesabı var resmen haksızlık. 4- ekle bizi, biz de smurfle girip vuruyoruz adamları da smurfluk bişi kalmadı herkesin rütbe yükseldi yine fddg apple la gondarceyhunu da şerif yaptık mı tamamdır.
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 her community serverı 30 kişilik değil, 20 kişilik sniper limiti olan 128'tickratelik alman serverları falan var baya baya oyundan zevk alıyosun. deagle mesela 128liklerde bambaşka bir silah, girin deneyin. yok, ben comp girip saç baş yolucam diyorsanız buyrun tabi herkesin kendi zevki.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 http://i.hizliresim.com/XYGQND.jpg geçen yine apple taşıom dfhd
Emre333 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 ağzımıza sıçtı lan o martin midir nedir. herf tam bir terminator hele o kutudan vurduğu yoh artık dedirtti. edit : bugunun bomba olayı dust2 de terorken uzundan cıkanı kapı arkasından vuramadım. bi yandan herıfe sıkıp bir yandan apple a vur olm yardım et dıye sızlanmamdı . reloadda k ya basıyorum vursana olm vursana.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 asfsa 16 kalınca noluyo ameğağaağagoim dedirtti lavuk,nası rahat wh açıp oynuyo ipneler
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 GONDARCENGIZ said: http://i.hizliresim.com/XYGQND.jpg geçen yine apple taşıom dfhd usta seçkin muhafız. seninleyiz USTAAAAAAAAAAAAAAA
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 he şöyle memati usta diceksiniz bana
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 1 oyun taşıdı ya hemen resimler falan cekilmiş sdsafs önceki oyunda 7 kill almıstı hadhahdaha boşa spray yapsam 7 tane headshot olur lan
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 asfasf bu oyun güzel kumbak yaptık yoksa çekmezdim,1 oyun taşırım 1 oyun taşıtırım taktiğim bu sdgsdg o oyun o pingle o kadar vurduğuma şükret sdg
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 reyou said: yani mesela simdi girip yuklesem, 1 seneden beri oynayan adam daha iyi silahlar fln secme gibi ayricaligi olmuyo dimi battlefield 4 deki gibi.. hayır olmuyor. sadece skin biriktirme var.
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 daha iyi silah :D vay be millet neler oynamış :P
Öne çıkan mesajlar