Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #5

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

hostage top lel.

benim için hiç bir map sıkıntı değil, hepsini oynadım cok iyi biliyorum. su salak operation mapleri haric hepsine girerim de, girince mapi ilk kez oynayan adam geliyor sinir krizleri geçiriyorum.

dust2 prosu diye bir kavram var,
sadece dust 2 oynayarak awp'den baska silah kullanmayarak 350 maç kazanıp bunun 340ını dust2'de kazanan ev arkadaşım var ve master guardian 2 oldu adam.

ne flash atmayı bilir, ne smoke atmayı bilir, eco bilmez, armorsuz awp ceker. eline ak47 versen neresinden ateş ediliyor der. ama mg2 rankına cıkmıs iste.

o yüzden her map'e girmemek gerek. böyle adamlar genelde mirage,inferno falan gelmez.

öyle dürbünü shorta, double door'a koyup 1 tane bomba atmadan 25 kill yapmaya benzemez bu mapler cunku
Sosyal ağlarda paylaş

Dün aksam c9 shroud un stream I actim biraz. Bunun takıma biri aim acmis deagle la one shot atıp durdu. 13 13 falanken durum karsi takimdan başka bir hileci kazanamicaksiniz hehe yapti. Ardindan 3 el shroud un takimin spawna teleport olup negevle 1 sn de 5 Hs atti.

Esea falan mı oynasak orda durum böyle degilmis. Gaben el atmiyor hile olayı azalmayacak heralde.

Kasipta eagle olanlarin bayasi mm oynamayi birakmis hileden dolayı. Ust rank lerde baya kötü durum ya.
Sosyal ağlarda paylaş

faceitte almanya, fransa, isveç, hollanda var. iyisi gelirse 30 dandiği (isveç) gelirse 90 100 alırsın hepsi 100 değil. mm kolaylığı yok hiçbirinde ya bas tuşa gir, esea hiç denemedim gerçi ama clientlı şeyleri sevmiyorum ne yaptığı bleli değil ki zamanında background bitcoin minelattı tüm kullancılarına
Sosyal ağlarda paylaş

128 tick pingi düşük olanlar için avantaj. volvonun 64 tick kullanmasının 2 sebebi var. biri sunucu kaynakları, diğeri de yüksek pingle oynayanların da eşit şartlarda oynayabilmesi.

of gerideki mesajlardan birini okuyup yazdım hangisi bulamıyorum sdfdsf. kısacası 64 bit kötü vuramıyorum demeyin. ilerde 128 gelirse düşük pingli avrupalı kardeşlerimiz elimize rahatça verir.
Sosyal ağlarda paylaş

Curunir said:

Gaben bu hile işiyle tf2 de ne kadar ilgilendiyse cs dede o kdr ilgileniyor onun için $ önemli skinler kutular vs..
ha tf2 cs kdr populer olmadıgından kafamız rahattı
Aslında daha bile popüler olduğu dönemler vardı da, competitive olmadıkça çok sıkıntı olmuyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...