applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 ben olmasam o map 16-0 biterdi, namusunuzu korudum köftehorlar sizi sdfsafa karşılığında siz bana naptınız ? :( :(:( road to silver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 sana karşı oluşturulan lobi iyi çalışıyor apple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 la bu apple size ne ettii ??? :(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Benim seviyeme kadar geleceksin :D Çok boktan mapler ya bidaha görev çıkmasın oradan pls. Apple invite maç döndürelim bildiğimiz maplerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 dün yarım kalan görevi tamamladım. suandan sonra mirage-inferno-overpass-nuke dışında map oynamıyorum en azından çift keleş rankıma geri gelene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Offiside ekle kolay map. Oynaması zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 hostage top lel. benim için hiç bir map sıkıntı değil, hepsini oynadım cok iyi biliyorum. su salak operation mapleri haric hepsine girerim de, girince mapi ilk kez oynayan adam geliyor sinir krizleri geçiriyorum. dust2 prosu diye bir kavram var, sadece dust 2 oynayarak awp'den baska silah kullanmayarak 350 maç kazanıp bunun 340ını dust2'de kazanan ev arkadaşım var ve master guardian 2 oldu adam. ne flash atmayı bilir, ne smoke atmayı bilir, eco bilmez, armorsuz awp ceker. eline ak47 versen neresinden ateş ediliyor der. ama mg2 rankına cıkmıs iste. o yüzden her map'e girmemek gerek. böyle adamlar genelde mirage,inferno falan gelmez. öyle dürbünü shorta, double door'a koyup 1 tane bomba atmadan 25 kill yapmaya benzemez bu mapler cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Dün aksam c9 shroud un stream I actim biraz. Bunun takıma biri aim acmis deagle la one shot atıp durdu. 13 13 falanken durum karsi takimdan başka bir hileci kazanamicaksiniz hehe yapti. Ardindan 3 el shroud un takimin spawna teleport olup negevle 1 sn de 5 Hs atti. Esea falan mı oynasak orda durum böyle degilmis. Gaben el atmiyor hile olayı azalmayacak heralde. Kasipta eagle olanlarin bayasi mm oynamayi birakmis hileden dolayı. Ust rank lerde baya kötü durum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 bence eski usül maç serverı alcan maç atcan 1.6 staylaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Abi iste esea de o imkan var direk team vs team giriyorsun 128 tick serverlar hem. Aylik 7 dolar sub fee var sadece. Deneyelim onu pati tayfayla haftalik free trial bulursam biryerden yazarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Türkiye pingleri nasılki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 yok eu serverlari da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 oynamadim sahsen ama 50 civari olur diye tahmin ediyorum. Eu serverlari sonucta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 faceitte almanya, fransa, isveç, hollanda var. iyisi gelirse 30 dandiği (isveç) gelirse 90 100 alırsın hepsi 100 değil. mm kolaylığı yok hiçbirinde ya bas tuşa gir, esea hiç denemedim gerçi ama clientlı şeyleri sevmiyorum ne yaptığı bleli değil ki zamanında background bitcoin minelattı tüm kullancılarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 esea bende var, bahsetmiştim 3-4 maç 100 ms ile oynadım sabit sonra düzeldi 60-80 arası max. ama oynayanlar çoook felaket her maç 2-3 kişi oluyor mükemmel ötesi oynayan. çok güvenmiyorsanız kendinize girmeyin ben 5-6 maç yapıp bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 onu biri daha demisti supreme seviyesinde cok adam var oynayan zor olur iyi degilseniz diye. Silphatos said: clientlı şeyleri sevmiyorum ne yaptığı bleli değil ki zamanında background bitcoin minelattı tüm kullancılarına oha hayvanlik yapmislar baya o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 la noldu bu serverlara? maçta herkes 300 500 ping. karşı taraf teslim olduda bitti oyun şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 128 tick pingi düşük olanlar için avantaj. volvonun 64 tick kullanmasının 2 sebebi var. biri sunucu kaynakları, diğeri de yüksek pingle oynayanların da eşit şartlarda oynayabilmesi. of gerideki mesajlardan birini okuyup yazdım hangisi bulamıyorum sdfdsf. kısacası 64 bit kötü vuramıyorum demeyin. ilerde 128 gelirse düşük pingli avrupalı kardeşlerimiz elimize rahatça verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 dogruymus harbiden. Esea bitmistir daha da girmem http://www.reddit.com/r/Games/comments/1hmpla/esea_served_class_action_lawsuit_over_bitcoin/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 bizde yalan olmaz lan doğru tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Gaben bu hile işiyle tf2 de ne kadar ilgilendiyse cs dede o kdr ilgileniyor onun için $ önemli skinler kutular vs.. ha tf2 cs kdr populer olmadıgından kafamız rahattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 pub oynuyorum kafam rahat, türk sunucuları özellikle süper. sürekli dust 2 var, arada mirage geliyor. 10vs10, 16vs16 oyunlar oluyor, d2'de battlefield tadı yaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 ben de paso pubdayım, hatta şuan arka planda açık asdfasd nick ne senin mutlak denk gelmişizdir lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Curunir said: Gaben bu hile işiyle tf2 de ne kadar ilgilendiyse cs dede o kdr ilgileniyor onun için $ önemli skinler kutular vs.. ha tf2 cs kdr populer olmadıgından kafamız rahattıAslında daha bile popüler olduğu dönemler vardı da, competitive olmadıkça çok sıkıntı olmuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 pub girilir mi ya. 30 vs 30 roundlar spawn olacak yer bulamıyorsun. saçma sapan ergen admin tripleri. pati server ı vardı bi ara oda böyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar