Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #5

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

Lectre said:

Liebe said:

video editi ne kadar dandik olsa da içerik olarak muhteşem bir eser

1 v 5 ez ace by ağlama melis

http://www.youtube.com/watch?v=7Yn-o1YUAPE

her şey güzel ama şu awpnin scope açıkken dönmeyin sağa sola olm sinir oluyorum ya ahah

abi neden böyle yere nişan alarak oynuyorsunuz oyunu anlamıyorum. türk kültüründen mi geliyor çıktığı gibi topuklarına mı sıkacaksınız?

kafaya nişan alın abi köşeyi kesiyosun deagle'la adam çıksa kasıklarından vurcan. 1v5 yapınca böyle oynayarak pek bi anlamı olmuyo bana göre.
Sosyal ağlarda paylaş

Aiko said:

bu forum liebe ve applevodkayı niye sevmiyor ?

çekemiyorlar abi başka bişey değil :(

benim astuğ ile uğraşmam da tamamen onun oyununa duydugum saygıdan, birlikte oynadığımız zaman ne kadar iyi işler yaptığını bildiğim için burda ta**k geciyorum sdsaf

insanlar da benim bir bomb videomu biliyor silp sağolsun, takımın adeta velisi melosuyum yeri gelince haberleri yok sdasfas
Sosyal ağlarda paylaş

sfsdfsd abi inanılmaz dağınık oynuyorduk, elinde awp ile o adama peak atmaz dedim zaten ilk başta dikkat edersen kapının dibinde duruyor tam ben geçmeye çalışırken hareketleniyor aynı anda geçiyoruz kapıdan. bi de adam götünü yırtıyodu o sırada chatten 9 canı var diye bu hala awp ile kastı kendini.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya olay su. bizim ct deki adamlar tuneli smokelayip kapinin onune dogru ilerliyorlar. Bu waller da onlari takip ediyor duvardan ve tunele girdiklerini saniyor. Aslinda adamlar b tarafindalar hala duvarin. sonra b den asagi dogru yani kapiya dogru yurumeye baslayinca su waller tunelden t base e geliyorlar diye goruyor sığır iste adama ates ediyor.

tum replayi izledim zaten bu yaptigi en malca heraket. Duvardan adam takip etmeler prefire lar zoom acmalar falan cok bariz diger hareketleri de
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

aynen b yoluna zıplamış adam, onu vurmuş ama niye duvardan vurduğu gözükmüyor yukarıda? bir de videoya ct nin gözünden eklesen daha güzel olurmuş.

çünkü adam ölmüyor, radara bakarsan 2 CT de hayatta, 2si de B bomb site da, biri tünel girişi soldan sağa, diğeri sağdan sola hareket ediyor, aynı hizaya gelince ateş ediyor farkında değil adamların bomb site'da olduklarından, vurmuyor yani
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...