Anelor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Lectre said: Liebe said: video editi ne kadar dandik olsa da içerik olarak muhteşem bir eser 1 v 5 ez ace by ağlama melis http://www.youtube.com/watch?v=7Yn-o1YUAPE her şey güzel ama şu awpnin scope açıkken dönmeyin sağa sola olm sinir oluyorum ya ahah abi neden böyle yere nişan alarak oynuyorsunuz oyunu anlamıyorum. türk kültüründen mi geliyor çıktığı gibi topuklarına mı sıkacaksınız? kafaya nişan alın abi köşeyi kesiyosun deagle'la adam çıksa kasıklarından vurcan. 1v5 yapınca böyle oynayarak pek bi anlamı olmuyo bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 pitteki adamın yerini biliyordum, awp li elemanı vurmadan önce 3 kişi vurdu p90 ile orda o yüzden öyle rahat koşuyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 kafayı vurma ihtimali daha az çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 olm awp ile bile hs atmışım hala sataşmalar :/ öm atın beyler yardımcı olurum üzülmeyin bu kadar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Aiko said: bu forum liebe ve applevodkayı niye sevmiyor ? çekemiyorlar abi başka bişey değil :( benim astuğ ile uğraşmam da tamamen onun oyununa duydugum saygıdan, birlikte oynadığımız zaman ne kadar iyi işler yaptığını bildiğim için burda ta**k geciyorum sdsaf insanlar da benim bir bomb videomu biliyor silp sağolsun, takımın adeta velisi melosuyum yeri gelince haberleri yok sdasfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 o blocku yeseydim ağır küfrederdim kapıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 liebe farklı kafalara odaklanmayı seviyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 sfsdfsd abi inanılmaz dağınık oynuyorduk, elinde awp ile o adama peak atmaz dedim zaten ilk başta dikkat edersen kapının dibinde duruyor tam ben geçmeye çalışırken hareketleniyor aynı anda geçiyoruz kapıdan. bi de adam götünü yırtıyodu o sırada chatten 9 canı var diye bu hala awp ile kastı kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 dreathlord kim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 c/p yi becer bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 slip sen misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 evet =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=YamFcRoWUGs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 bu crosshair ile %100 hs oranına sahip olmak mümkün! çünkü başka hiç birşey göremiyorsunuz :P http://i.imgur.com/nN57SzF.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Silver arkadaslarla oyuna girdim. 2 el ace olunca adam aim var deyip wall acti. replayi izledim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 tertemiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 videoda bomb site tarafındaki adamı mı vurdu yoksa koridora çıkanı mı anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 vurdugu adam b de, kapiya dogru yurumeye basliyor. Bu salak tunelde saniyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 aynen b yoluna zıplamış adam, onu vurmuş ama niye duvardan vurduğu gözükmüyor yukarıda? bir de videoya ct nin gözünden eklesen daha güzel olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Ya olay su. bizim ct deki adamlar tuneli smokelayip kapinin onune dogru ilerliyorlar. Bu waller da onlari takip ediyor duvardan ve tunele girdiklerini saniyor. Aslinda adamlar b tarafindalar hala duvarin. sonra b den asagi dogru yani kapiya dogru yurumeye baslayinca su waller tunelden t base e geliyorlar diye goruyor sığır iste adama ates ediyor. tum replayi izledim zaten bu yaptigi en malca heraket. Duvardan adam takip etmeler prefire lar zoom acmalar falan cok bariz diger hareketleri de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Liebe said: aynen b yoluna zıplamış adam, onu vurmuş ama niye duvardan vurduğu gözükmüyor yukarıda? bir de videoya ct nin gözünden eklesen daha güzel olurmuş. çünkü adam ölmüyor, radara bakarsan 2 CT de hayatta, 2si de B bomb site da, biri tünel girişi soldan sağa, diğeri sağdan sola hareket ediyor, aynı hizaya gelince ateş ediyor farkında değil adamların bomb site'da olduklarından, vurmuyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slawn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Türkiye - Belçika Canlı http://www.hitbox.tv/alkaetspoke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slawn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 türkçe stream http://www.hitbox.tv/gandhiq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 eks - altı - tens dsfkdsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 existinz a ex altı diyen adam stream yapıyor :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar