Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 abi 3 gündür rezalet ötesi oynuyorum. yorgun geliyorum eve belki ondandır bilmiyorum ama adam vuramıyorum resmen, bi kısmetsizlik de var dün m4a1s ile yakın mesafeden adama 88 vurdum 4 mermi ile , hep bu tarz 85-95 vurup ölüyorum asist manyağı oluyorum oyunlarda. 9-1-1 lik seriden sonra çılgın gibi loose streake bağladım 1-1-8 gibi bişi oldu. düşerim yakında çift keleşe gece en son esea ya kayıt oldum premium girip orda bi oyun attım, orda da ilk devre ağır sıçtım ikinci devre baya toparladım ama genel olarak bi sıkıntı var hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Silphatos said: applev0dka said: applev0dka said: Bu video edit işi nasıl oluyor diyin bakayım, size ders niteliğinde bir ace videosu koyayım steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-zMbOP-PMj5N-xysEj-ZFZdf-GusnC 3. round olması gerek emin değilim 6 falan da olabilir beni niye kimse iplemedi lan :( neyle editleyip koyayim http://www.youtube.com/watch?v=NGbmtzSu2kQ oğlum bak git.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Abi low levelda olan zeka gerisi insanlardan tiksindim gerçekten ya. görev var, outpost (adı bu muydu meh) map, 5-0 öndeyiz, takımda 2 retard ı maç başından beri "whassaaaeeaaaaaoo" diye bağırıp durdukları için muteladım fln, bu 2 retard dan önce biri 2 el sonra da diğeri round başında beni vurup oyundan kicklendiler. 2 bot 3 player ile 12 - 16 yenildik. deliricem cidden ya. hani beceremesem anlicam ok ama nova vs seviyelerden üste çıkabilecek kadar da oynuyorum yani. ama yok. illa böyle rank iplemeyen salaklar denk gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Liebe said: abi 3 gündür rezalet ötesi oynuyorum. yorgun geliyorum eve belki ondandır bilmiyorum ama adam vuramıyorum resmen, bi kısmetsizlik de var dün m4a1s ile yakın mesafeden adama 88 vurdum 4 mermi ile , hep bu tarz 85-95 vurup ölüyorum asist manyağı oluyorum oyunlarda. 9-1-1 lik seriden sonra çılgın gibi loose streake bağladım 1-1-8 gibi bişi oldu. düşerim yakında çift keleşe gece en son esea ya kayıt oldum premium girip orda bi oyun attım, orda da ilk devre ağır sıçtım ikinci devre baya toparladım ama genel olarak bi sıkıntı var hayırlısı. http://aktuelresim.com/resim/emzik_._._t%C3%BCm_g%C3%BCn_a%C4%9Fz%C4%B1nda_emzik_ile_dola%C5%9Fmas%C4%B1na_izin_vermemelisiniz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 10 wini tamamladım. 10 win 5 ya da 6 lose şeklinde. Silver 2'ye attı. Bu ortalama ile gidersem bir rank atlamak ne kadar zaman alır. %70 win le 10 maç yapsam direk bi üst ranke atlarmıyım mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 üst üste aldığın winler bayağı etkili. öyle bi win bi lose vs zor iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 CuteButPsycho said: 10 wini tamamladım. 10 win 5 ya da 6 lose şeklinde. Silver 2'ye attı. Bu ortalama ile gidersem bir rank atlamak ne kadar zaman alır. %70 win le 10 maç yapsam direk bi üst ranke atlarmıyım mesela. ben 10. galibiyeti aldığımda 7-8 tane mağlubiyet vardı, şerif oldum sfsfds ama 45 frag yaptığım oyunlar falan oldu 3-4 maçta anama sövdüler hile mile diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 BEYLEEEEEEEEEER awp dürbünü değiştimi banamı öyle geliyo,shift basılı yürürken cross yok,bide sağa sola adım atınca scope açıkken bi garip geldi benim ayarlarmı bozuldu acaba yoksa update falanmı geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 yani 45 frag olmasada genelde maçlarda iyiydim. Bende daha yüksek birşey bekliyodum açıkçası. Artık burdan ufak ufak çıkıcaz. Şu sıralar çok oynayamıyorum ama toplu oynuyorsanız akşamları arada bende gelebilirim. CARRY ME HOME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 trade contract kullanan var mı? iyi bir şey çıkma ihtimali var mı? alt seviyeden ucuza silah kapatıp 10 tane ile contract kullanmak kazandırır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 update geldi, overpass A site odayı kapatmışlar yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 GONDARCENGIZ said: BEYLEEEEEEEEEER awp dürbünü değiştimi banamı öyle geliyo,shift basılı yürürken cross yok,bide sağa sola adım atınca scope açıkken bi garip geldi benim ayarlarmı bozuldu acaba yoksa update falanmı geldi http://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/2esnhy/valve_we_need_static_sniper_scopes/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 anladığım, yürürken sallantılı bir scope u oluo awp nin. böylece awp rush yapıp ofensif kullananlar patlamış? öyleyse iyi olmuş lşksadklasj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 awp kullanmıyordum zaten oh iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 hatta şu aptal aug ve sg553'e de bi el atsalardı keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 said: Overpass Updated based on feedback and observations from ESL One Cologne Removed tall sandbags near Bombsite B which could be used to two-man boost onto and peek/shoot into T water Added a intended boost spot in its place, where you can two-man boost. Wall near position is bangable from both sides. Removed boost on green wall in playground Removed position on toilet mid entrance which could be used to get an angle on toilet entrance Fixed some spots where C4 could get stuck Removed grass on low cover near Bombsite A which obstructed peeking Changed some textures and lighting to improve visibility and reduce environment noise Moved lightpost at entrance to Bombsite A to remove gap Closed off hut at Bombsite A Railing outside of squeaky door no longer blocks bullets or grenades Abi... ahdashasdjhads. http://i.imgur.com/5plRqYa.jpg Olay da şu duymayanlar için :p http://www.youtube.com/watch?v=7Z2XeFj4Pmc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 k1nJo said: hatta şu aptal aug ve sg553'e de bi el atsalardı keşke. onlara kadar autosniper var abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 onlar da değişmiş ki awp ile. ha bence yine de yeterli değil keşke oyundan kaldırsalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 aug ve ssg nin neyi var ya, mis gibi kullanıyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 p90 var birde op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 oyunu aldığım andan beri merak ediyorum bu p90'ın koşarken ve zıplarken accuracy niye kaymıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=GurS7JI_1Kk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Swatılmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 itinayla adam boostlanır paraynan yapsak zengin olduyduk meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 xaty said: trade contract kullanan var mı? iyi bir şey çıkma ihtimali var mı? alt seviyeden ucuza silah kapatıp 10 tane ile contract kullanmak kazandırır mı? ben onu deagle crimson web için yaptım 2 kere, şansa 2sindede cw aldım ama field tested ve battle scarred geldi, hani aynı koleksiyondan gelmesi güzel istediğin silaha yakın abanabiliyorsun ama kalite tamamen şans işi, ha çok şanssız değilsen parayıda kurtarıyorsun oda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar