Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ayrıca Aiko alt hesabın ile girdiğinde overpass'da black gold'da nasıl maçlar kazandığımızı hatırlatırım :D

o roundu zaten ben almıştım ben geri verdim infernoda :p sanki tek ondan maç gitmiş gibi yapmanız ayıp :P

onun dışında yanlış insanları seçiyorsun oynayacak sonra qq yapıyorsun :D

hadi gel oyun atak
Mesaj tarihi:
abi ben ilk 10 saniye orda bağırdım, sonra baktım olmuyo kız gibi çığlık atmaya başladım. bide libenin ŞORT ŞORT diye bağırışını hatırlıyorum
Mesaj tarihi:
Olm şortta diye mahalleyi inlettim karşıda sabaha kadar bahçede oturan yaşlı emekli öğretmen teyze bile anladı nereye kurulduğunu. Şort nere abi işte kamyonun oradan başlayan bölüm işte =D
Mesaj tarihi:
GONDARCENGIZ said:

ahahaha 4v5 oyun kazandık ya asdad 3 el afk kaldı herif şutladık mk asdad bide karşıda 4 premade var lol,16-13 bitti kodumun oyunu ne sevindim fgfgfgh

oyun başlarken bota zorla "hold position" yaptırıp basede tutmak noob birinden cok daha faydalı, kaç kere öldükten sonra botlarla round aldıgımızı bilirim

o yüzden noob varsa direk kickliyoruz biz
Mesaj tarihi:
Ben bu balla artık kutu açma işini ticarete dökücem.

daha önce bir 300 dolarlık bıçak sattım, bir 50 dolarlık awp düşmüştü. Şimdi de 2 kutu açtım ak vulcan minimal wear düştü.

Evet key ve kutularınızı verin bana, kutu başına 10 cent'e açayım.

Bir de oyunlarınıza davet ederseniz bedava açarım sdfsag
id : holysaft
Mesaj tarihi:
oyun başı bombayı alıp tek başına short gidip düşürüp eli veren adama özürlü falan dedim,oyun sonu yeniyoruz,akıyorum falan,herifler 4 preymiş oyundan attılar beni 14-11 ken asdasd yenilirlerse ne gülerim mk dfhdfh
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...