Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

batırılacak 150 bin tl

pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

Bu ara hamburger işi cidden revaçta. Şöyle güzel bir yerde, şık bir butik hamburgerci açabilirsin. Ha elindeki para yetmez muhtemelen ama fikir olarak söyledim.

Bir de bu AVMlerdeki çiğköfteci ve telefon kapağı ıvır zıvır satan kioskların kazancını duyduğumda çok olmuştum.
Sosyal ağlarda paylaş

serjuhan said:

Bu ara hamburger işi cidden revaçta. Şöyle güzel bir yerde, şık bir butik hamburgerci açabilirsin. Ha elindeki para yetmez muhtemelen ama fikir olarak söyledim.

Bir de bu AVMlerdeki çiğköfteci ve telefon kapağı ıvır zıvır satan kioskların kazancını duyduğumda çok olmuştum.

150'ye kurabilir ya gayet. tabii mekanın nerede olduğuna, metrekaresine vs vs göre değişir.

hamburgerci trendi var ama daha yeni kadıköyde bi tane açıldı 3 ayda kapandı mesela.
şu anda asıl pizzacı trend, kaliteli pizza yapan yerler...
Sosyal ağlarda paylaş

Yemeğin kalitelisini yapan zaten tutar. Hamburgerci pizzacı açıcam diye bakmayacaksın o yüzden olaya. Sen herşeyi satarsan sıradan kafe tarzı yer olursun ama mesela hamburgerci açarsın insanlar senin hamburgerini yemek için sıraya girecek kadar iyi yaparsın ondan sonra o kadar iyi yapıyosan ha hamburger yapmışın ha lahmacun yeter ki güzel yap işini.

150K olsa foodtruck işine girerim ama türkiyede ki tırt trucklardan değil amerikada ki tiplerden alırım bi tane , güzel gideri olur bi de çok masrafın olmaz zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

~ kafayı kırdıysan tekstile gömebilirsin. hakkaten gömersin yani. bi 150 daha verip yeter ki alın bu işi başımdan diyerek geri çıkarsın. aman diyim. öyle deneme yanılmayla girilecek en son sektör tekstil. tabi sıfır tecrüben olduğunu varsaydım.

5 taksiciden birinin tekstil geçmişi var. sor anlatsınlar taksiye nasıl düştüklerini.
Sosyal ağlarda paylaş

Cafe restoran işine gir, ama gidip fakir doyurma, öğrenciyle fln uğraşma.

Git en az 300-500 beyaz yakalı personeli olan, şehir merkezinden uzak lokasyondaki bir şirketin karşısına aç bi cafe.

sabah saat 8:00-10:00 -> poğaca, börek, tost, çay, ayran vs kahvaltı menusu.

öğle 12:00-15 :00 -> kitlenin durumuna göre ya diyet yada fastfood, yada 5-6 borcam ev yemeği.

çay molası 16:00-17:00 -> kurabiye tatlı meşrubat

bu saatler dışında mesai çok yoğun olmaz, dinlenir yada hazırlık yaparsın.

Akşam saat 6 oldumu kapatır
haftasonları tatil yaparsın.
şirketlerin sektörüne göre bayram seyran tatil yaparsın.

yanına 2-3 çocuk garson 1 tanede tezgahtar alırsın.

çok temiz kazanırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...