Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Çok sevdiğim tarzda bir dizi, ilk bölümünü izledim çok başarılı gerçekten..Michael Bay sunmuş.. Konusu Mısırda ortaya çıkan bir virus tüm dünyayı kasıp kavuruyor ve dünyada neredeyse tek başına kalan bir destroyer ,içindeki virus için aşı üretmeye çalışan iki doktor ve personeliyle uğraşıp duruyor .. İmdb [video]https://www.youtube.com/watch?v=4gZ6bpIjeLs?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 http://forum.paticik.com/read.php?11,6992569 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 baya leşmiş fragmanı. bağırıp çağıran askerlerle dolu diziler yok olsun tez zamanda amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 çok sevdiğim tarz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 valla ayarını tutturmuşlar o bağırmaların bence,normalde bende sevmem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 ilk 45 saniyede roket bir şeyleri patlatıyorsa bilin ki micheal bay yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 daha konuyu doğru düzgün bilmeden çekmiştim. bi ara izlicem bakalım. ama tırt çıkacak muhtemelen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=IhnUgAaea4M&feature=kp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 hakkında hiçbişey okumadan ilk bölümü izledim yoklukta gideri var şimdilik. kısaca survival; ama zombi yok asker var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 ilk bölümü izledim de adamlar dizi çekmemişki yüksek bütçeli donanma reklam filmi çekmiş. hani transformers ta böyleydi ama onda en azından arada transformer görüyorduk bu çekilmez hiç sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 aksiyona devam ederlerse izlenir gibi çıtır çerez. Hatun fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Michael Bay mi? hehehe. kesin bolca patlama üzerine sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 ilk bölümü izledim yoklukta gider gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 yeni keşfettim ilk 2 bölümü izledim, çok iyimiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Amerikan Deniz Kuvvetlerinin reklam filmi gibi. Yoklukta izlioz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 tam micheal bay tier ya, pew pew boom bödöfff murrricaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Sex yok tutmaz bu dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 dizi yoklugunda gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 baya heyecanlı gidiyor... 1 numaraya yükseldi listemde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Dizi konusu çok güzelde daha ilk aksiyonda Rusların kargo helikopterleriyle destroyere saldırmalarından sonra bir soğudum sanki. birde kurtlar vadisi modda ski ile ile kovalamaca sahnesi hane çok cazip gelmedi. Toparlıyor mu dizi sonradan bari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 hyr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 son bölüm muhteşemdi beyler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Ya bırak allasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 ilk bölüme baktım sonra bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Kıçı kırık şişko polis bi tane tabancayla koca askeri gemiyi ele geçirdi ya, ikinci sezonu gelmez bu dizinin. Demedi demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar