Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2022 eldiven şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2022 eldiven ya da büyük süngerlerden alabilirsin. illa olur ama o nasır ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Şubat 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2022 (düzenlendi) 4 saat önce, DRaGoN_SLaYeR dedi ki: Var mı böyle bi sorun yaşayan ve çözebilen? herkes yaşıyor onu, kısmi çözümler var ama. çekme hareketlerinde burada gösterdiği gibi üstteki pozisyonda tutarsan ekstra nasır oluyor. Alttaki tarzda tutarsan daha az oluyor. Uygun olan hareketlerde böyle tutmak lazım. Bir diğer önemli nokta nasırları kendi haline bırakmayacaksın. Nasıl tırnaklarını düzenli kesiyorsan, duştan filan sonra nasırları temizlemen lazım bir iki haftada bir yoksa çok kalınlaşır yarılır zor iyileşir oradan sonra spor da yalan olur. temizlik için ben ayak raspası kullanıyorum. Cildin üstünden geçince sadece nasırlı yerleri alıyor kullanması çok rahat eli kesme riski pek yok gibi. şöyle bir alet ayak raspası da, normalde topuk nasırını temizlemek için kullanılıyor. Şubat 7, 2022 Fili tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2022 Tam aradığım cevap oldu sağol, uygun hareketlerde tutmayı düzelteyim bi de bu aletten alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2022 (düzenlendi) 7 saat önce, DRaGoN_SLaYeR dedi ki: Hort Salona yeni başladım, ilk defa düzenli spor yapıyorum aşırı keyifli bi şeymiş umarım hiç bırakmam fsd Bi şey sormak istiyorum, alettir halterdir sıkıca tuttun indirdin kaldırdın derken avuç içlerinde nasırlar oluşmaya başladı. ben windsurf'te vs. de yaşıyordum, iyi bir eldiven al. nasır kalıcı değil, elin alışınca ve tekniğin gelişince ve düzgün tutmaya başlayınca hiç olmayacak. bence alma elin alışacak, ama biraz kalınlaşır derin smith machine vs. ile mi çalışıyorsun, yoksa tamamen serbest mi? deadlift vs. tekniği öğrenmeden amelelik yapma, senin de yaşın +35 tahmini düzenli spor yapmıyorsan beline ÇOK dikkat et. fıtık olma. *beline dikkat et. edit: crossfit tayfası şöyleli eldiven kullanıyor o da iyi baya Spoiler https://www.trendyol.com/strongrips/crossfit-eldiveni-duo-plus-p-34067155 Şubat 7, 2022 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2022 normal bi eldiven deniyeyim diyorum, memnun kalmazsam bi de bunu denerim. Bilgiler için çok sağolun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chicagolu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2022 eldiven falan denmis ama hayirdir, 8 yildir ellerim nasirdi, gecen kaburgami kirdim bir ay gidemedim, sonra ne goreyim? elimdeki nasirlar iyilesmis pamuk gibiydi,hosuma gitmedi dogrusu. o yuzden eldiven kullanan pilates falan yapiyordur anladiniz siz onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2022 Her gün bir bölümde trolleme çabasında mısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2022 Aga Joseph Pilates dediğin adam bu, trollemezden evvel ayağını denk al herif mezarından kalkar döver slkdfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2023 hadi bas bas bas bas bas birakmaaaa 6 aydir pt ile calisiyorum da salona gitmek harbi esseklikmis hem zamani efektif kullaniyorum hem de herhangi bir hareketi yanlis yapip orami burami sakatlamiyorum iyi bayramlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2023 Abi ptler direkt enayi kazıklamak üzerine inşaa edilmiş bir iş kolu. 10 dakika youtubeta google'da dolaşsan o seviyede ihtiyacın olan her şeyi öğrenirsin 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2023 salon isletmiyosan cok salakca bir yorum yapmissin bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2023 Yapma gözünü seveyim bench'te barı göğsüne indirmeni, dirseklerini vücuduna yakın tutmanı, deadliftte belini düz tutmanı falan illa birinin sana söylemesi mi gerekiyor? Hayatı boyunca hiç spor yapmamış olup üstüne üstlük araştırma yapmasını da bilmeyenler pt'lerden yardım almaya koşuyor genelde. Peki sen söyle o zaman bana ne oldu da "aaa inanılmaz iyi oldu iyi ki ptden ders almışım" dedin, böyle eye-opening bir olay yaşadın mı? Yaşadıysan ne olduğunu merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2023 yukarda belirttiklerim yeterli ya benim icin pt ile calisin 3 ayda brad pitt in fight club daki hali gibi olursunuz fln mi dememi bekliyorsun anlamadim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2023 foto bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2023 Gizli, 04.05.2023 14:13 tarihinde dedi ki: Abi ptler direkt enayi kazıklamak üzerine inşaa edilmiş bir iş kolu. 10 dakika youtubeta google'da dolaşsan o seviyede ihtiyacın olan her şeyi öğrenirsin 10 dakka çok az olmuş. çalıştığı pt düzgün olsa şöyle max 1 ay çalışsa bir daha pt ihtiyacı kalmaması lazım ama. düzgün pt olduğunu ise hiç sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2023 10 dakikayı gelişigüzel yazmıştım zaten yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2023 abi sıfırdan öğrenmek de kolay değil kabul edelim şimdi de. aslında hareketlerde çok öğrencek bir şey de yok. yok hareketi yanlış yaptım sakatladım falan hikaye. gidip makineleri sırayla failure'a yapsa yetecek böyle bir cheat code var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2023 ama kaç tane yapacağını bilmiyo. bi de ilk gidişten öyle başlasa ağrıdan 2 hafta yürüyemiycek vs. RPE 7-8 çalışmayı öğrenmesi ise zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2023 Bakın ben size büyük bir kıyak yapıp bu işleri öğrenmenin sırrını yazacağım. Açıyorsun kardeşim youtube'u yazıyorsun arama çubuğuna "bilge adam reis" hem ilim irfan sahibi oluyorsun hem de dünyada sayılı fitness koçlarından birinden ders alıyorsun. Bu bilgiyi de öyle herkes vermez kıymetini bilin Hadi hayırlı gainler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2023 tiLi, 04.05.2023 16:34 tarihinde dedi ki: abi sıfırdan öğrenmek de kolay değil kabul edelim şimdi de. aslında hareketlerde çok öğrencek bir şey de yok. yok hareketi yanlış yaptım sakatladım falan hikaye. gidip makineleri sırayla failure'a yapsa yetecek böyle bir cheat code var fistan stayla post atmissin ama oyle olmadigini sen de biliyosun basgan gereksiz bir gaza gelmeyle omuz ve beli cok rahat sakatlayabiliyor insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2023 Gizli, 04.05.2023 13:13 tarihinde dedi ki: Abi ptler direkt enayi kazıklamak üzerine inşaa edilmiş bir iş kolu. 10 dakika youtubeta google'da dolaşsan o seviyede ihtiyacın olan her şeyi öğrenirsin insanlar o yuzden tutmuyor PT, biri zorlasin da spora gideyim diye tutuyor. yoksa eminim youtube'u acip cok daha iyisini ogrenebilirler. random pt'nin lafina guvenmektense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2023 pascalnouman, 08.05.2023 10:32 tarihinde dedi ki: fistan stayla post atmissin ama oyle olmadigini sen de biliyosun basgan gereksiz bir gaza gelmeyle omuz ve beli cok rahat sakatlayabiliyor insan gereksiz gaza gelmiycen işte. vücudun alışık olmadığı ağırlığı ve volume'ü bir anda girmiycen. ayrıca her şeyi çok iyi bilenler de sakatlanıyor. bir bok bilmeyen PT lerin engel olabileceği bir şey değil. ayrıca şikayet ettim umarım banlanırsın 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2023 makinaları abuse etmek bence de en doğru hareket yalnız. bu işi öğrenmekten keyif alıyorsan free weightleri filan öğren tabii ama horoz gibi işini yapıp gidiceksen makina go brr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2023 Spoiler 2 ay önceki filan halim bu arada. bu yaştan sonra artık hedefim yok maintain ftw diyip takılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar