tiLi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2020 ben abdülhamiti savundum. affet mal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2020 tamam yapacak bişey yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2020 (düzenlendi) kaslı kavgası böyle oluyormuş. neyse antik yunan'da "Milo of Kroton" var. onun da anlattigi sadece progressive overload. bir de bu "Stone of the weight lifter Bybon with inscription "Bybon son of Phola, has lifted me over [his] head with one hand." 316 lbs., sandstone. Early 6th century BC." benim idolum bu dayi Spoiler https://en.wikipedia.org/wiki/The_Great_Gama https://yourstory.com/2015/12/gama-pehalwan yogaci falan ayni zamanda Nisan 24, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Nisan 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2020 hepsi palavra masal. Bizde de seyit onbaşı masalı var, yok 215 kiloluk top mermisini kaldırmışmış. hayatında 100 kilo kaldırmamışlar atıp tutuyor. Bir de halter dumbbell gibi şeyleri tutması kolay bu taşı top mermisini filan tutmak çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2020 Ben 2005 yılında gittiğim ilk spor salonunda Mal'ın vücut geliştirmenin ABC'si dediği her şeyi kelimesi kelimesine duymuştum. Genellikle bu tarz bilgiler işin eğitimini almış bir profesyonelden bir şekilde duyuluyor, sonra yayılırken evrim geçiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2020 suna basladim sadasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Nisan 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2020 Ufak bir alan yapmışlar arkada gözüküyor çapa yapıyorlar Tam cilala parlat teknikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2020 Abi tecavuzculuk perkini mi acican hayirdir ahahah, muzik de aklima direk Nuri Alco'yu getirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2020 (düzenlendi) amerika'li koymak lazim illa lol, hareket zaten hindu pushup / hindu squat... baya bilindik bir circuit sana ceza, alttaki video'yu izle 10 kere Spoiler Nisan 25, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2020 Slip don giymis hintlilerin saplama antremanini izletiyorsun bize, sonra ceza olarak bir daha izletiyorsun ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Nisan 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2020 3 dakika önce, deadwoll dedi ki: saplama antremanini ASDASDADADAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2020 neyse yani tiLinin biraz sinir yaptığını hissettim o yüzden fazla uzasın istemedim ama tekrar sayısının kas gelişimine etkisi gerçekten bu işin abc si. onun üzerinde durduğu konu başka aslında, dediğim gibi çok tekrarın definasyon gibi algılanıp anlatılması. deadliftin üst vucuda etkisi, yada bulgur pilavı - pirinç pilavı karşılaştırması neyse bu konu da aynı şey. sonradan okuyan olur kafası karışmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 Selamlar , senelerdir yakınından geçmiyordum bu sporun en son 68-69 kilo yağlı bi adam olunca tekrar basladım 6 aylık bi before after bırakayım . sadece serbest ağırlık compound hareketler ile ilerledim su ana kadar , su an 75 kilodayım yaz da geldiği için recomp mantıgında antrenman günleri +200-300 off günlerde -300/400 kalori gibi bi diyet uygulayayım diyorum ama kalori tamamlamakta inanılmaz zorlanmaya başladım. çöp yiyecekler olmadan 2400-2500 bandına cıkmak baya zorluyor var mı önericeğiniz wonder food ( kuruyemiş - yağ dışında ) before Spoiler after Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 iyi gelişme 11 dakika önce, Cheaz dedi ki: çöp yiyecekler olmadan 2400-2500 bandına cıkmak baya zorluyor var mı önericeğiniz wonder food ( kuruyemiş - yağ dışında ) pirinç pilavı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 Ketçap, mayonez falan da sık üstüne. Bir tabakta tamamdır sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2020 tam buğday makarnası. yüzde 12 potein var. 3k kalori için gün içinde yediklerim 70gr yulaf ezmesi 3 kare bitter çikolata ve bir ölçek whey (antreman sonrası) 4 yumurta 2.5 tam buğday lavaş 12 fındık 3 ceviz 12 zeytin 270 gr bulgur pilavı yanına mercimek yada fasülye gibi bi bakliyat. pilavda bir ölçek pea protein var. 160 gr (pişmemiş hali) tam buğday makarna yanına pişmiş hali 150 gr mezgit balığı. (a101 de satılıyor dondurulmuş) 250gr yoğurt. makarna pilav ve yumurtaya salça ve nar ekşisi ile sos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2020 kışın iyi oluyodu da bu, yazın yenmez yani. özellikle bakliyat ve salça çok saçma oluyor yazın, değiştirmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2020 Zeytinyagli yap yemekleri. Ya da soguk salatalari oluyor hepsinin eksili falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2020 Yanina da bi kucuk acarsan kalori isi tamamdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2020 (düzenlendi) su herifi takip ediyordum ilk ciktiginda Spoiler baya antipatik biri ama guzel anlatiyor, faydasini gordum Mayıs 17, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2020 On 01.05.2020 at 12:01, Mal dedi ki: neyse yani tiLinin biraz sinir yaptığını hissettim o yüzden fazla uzasın istemedim ama tekrar sayısının kas gelişimine etkisi gerçekten bu işin abc si. onun üzerinde durduğu konu başka aslında, dediğim gibi çok tekrarın definasyon gibi algılanıp anlatılması. deadliftin üst vucuda etkisi, yada bulgur pilavı - pirinç pilavı karşılaştırması neyse bu konu da aynı şey. sonradan okuyan olur kafası karışmasın. bak hala abc diyor. ben unuttum bile neydi senin iddan? çok tekrar napıyodu az tekrar napıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2020 tamam senimi kırcam def olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2020 beyler foto atın ne dediğiniz anlaşılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2020 On 17.05.2020 at 19:38, Goering dedi ki: su herifi takip ediyordum ilk ciktiginda Gizli içeriği göster baya antipatik biri ama guzel anlatiyor, faydasini gordum Güzelmiş karın idmanını falan yaparım bende evde. Aç karnına yapıştırmalık tam, kısa süreli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar