fresia Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 v.a.S. kilo fazla değişmez de bir ay da bir beden farketmesi lazım margarin ayçiçek yağı filan uzak dur spordan 2-3 saat önce yemek ye, spor sonrası biraz protein ve uyku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 23 dakika önce, deadwoll dedi ki: @Black-ice en büyük egzersizim evdeki merdivenleri günde 30 kere falan inip çıkmak işte. Koşarak çıkıyorum, kediyle yarışarak çıkıyorum falan :< abi bel fıtığından bu kadar çekiyorsun ve evde en basic bel fıtığı egzersizlerini bile yapmıyor musun. ne diyelim ki :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 (düzenlendi) @Dynun spor ne yaptığın ne kadar yaptığın hangi saatte yaptığın, ne yediğin ne kadar yediğin ne zaman yediğin hepsi önemli. zayıflamaksa amacın kalori takibi yapmalısın. günde hiç bişey yapmayan oturan bi insan 2000 kalori harcıyor. sporu açlıktan kırılırken değil ama açken yapmalısınki vucut spor için gerekli enerjiyi yağları parçalayarak sağlasın. kardiyo yani koşu gibi tempolu ve nabzı yükselten türde sporla yağ yakımını tetiklemelisin. üzerine strength türü egzersizle kalori yakmaya devam etmelisin. internette bulabileceğin fitness programları var bunlar kardiyo ve strength hareketlerini harmanlayıp ideal sporu yapmanı sağlıyor. hangi mevsimde yaptığın bile önemli bi değişken spor yaparken. spor yapmaktan zevk al. yani spor yapma amacın zayıflamak değil zevk almak olsun gerisi kendiliğinden gelir. Ekim 30, 2019 Mal tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 (düzenlendi) Pt tutacağım ya benim şartlarıma uygun bi program çıkarmalı. Ben beceremiyorum kendi kendime abi. Çok zor bu iş ya. @tiLi abi sen istanbula gelirsen sana sözümü unutmadım. Yemeğe çıkaracağım seni de asda. Date gibi düşünme dar boxer giy. Ekim 30, 2019 Akhlaur tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 benim dediklerimden sonra zor diyorsan zor bişeyi yok abi. yap sporunu yediğine dikkat et. ağırlık çalışcaksan heryerde var zaten beginnerdan advanced a program. fitness yapcaksan https://www.fitnessblender.com/. yediğine dikkat etmek yaktığından az ama vucudu güçsüz bırakıp çökertmeyecek seviyede yemek. onuda hesaplayarak deneye yanıla kendin bulacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 Yok abi benim durumum kötü. Saatlerim yeme düzenim falan benim ayarlayabileceğim bir şey değil. Ona göre uygun programı çıkartacak bu işten baya anlayan biri lazım bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 (düzenlendi) gencler napionuz? ben yine spora basladim, micro makro koyuyorum afederdiniz, 5gr fazla carb almiom 3gr az protein almiyorum. Bu sefer de kaslarda gelisim olmazsa boyle askin izdirabini diyip anabolik sterioidlere basliyacam. Saygilar Kasım 1, 2019 Silphatos tarafından düzenlendi küfürlü yazma lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 bu ne lan mesaj moderator tarafindan duzelenecektir fln dio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 Alman kahvehanelerinde böyle mi konuşuyosun yavrucum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 Anneni bu ağızla mı öpüyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 On 30.10.2019 at 18:17, Akhlaur dedi ki: Pt tutacağım ya benim şartlarıma uygun bi program çıkarmalı. Ben beceremiyorum kendi kendime abi. Çok zor bu iş ya. @tiLi abi sen istanbula gelirsen sana sözümü unutmadım. Yemeğe çıkaracağım seni de asda. Date gibi düşünme dar boxer giy. abi ben unutmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 On 30.10.2019 at 11:19, deadwoll dedi ki: Ya esas bel fıtığıyla spor nasıl gidiyor onu de bana. Yürüyüş yapsam dahi ertesi gün belim sızlıyor. Geçen sene şubattan beri sporun s'sini yapamıyorum. Bir ara ip atlıyım dedim, o bile ağrıtıyor. İşin trajikomik tarafı 191 - 82 kg'ydim fıtık olduğumda, şimdi 78 - 79 bandında gidip geliyorum. Felaket mutsuzum vücudumdan, 50 yaşındaki amcalar nefes nefese kalıyorum, anında yoruluyorum, oturup kalkarken belim, bacaklarım falan ağrıyor. İstanbul'da olsam personal trainer'a parası neyse verip çalışacağım ama burada parayla rezil olunuyor ancak. Trainer'ı geçtim, düzgün salon yok şu kısa özeti bi oku https://www.dropbox.com/s/jdup2eo05u0ymcg/Low Back Pain.pdf?dl=0 sonra podcast dinleme zamanın varsa şu podcasti bi dinle "Barbell Medicine Pain and Rehab Podcast #3: Low Back Pain" yavaş yavaş eğitimlere başlayalım. bel ağrısı konusunda bütün dünya geri kalmış durumda türkiye ÇOK geri haliyle. doktora gittin emar çektiler bel fıtığın var boku yedin dediler. seni bi güzel noceboladılar, daha kötü ettiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 senkoya bak sen hele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 2 saat önce, tiLi dedi ki: şu kısa özeti bi oku https://www.dropbox.com/s/jdup2eo05u0ymcg/Low Back Pain.pdf?dl=0 sonra podcast dinleme zamanın varsa şu podcasti bi dinle "Barbell Medicine Pain and Rehab Podcast #3: Low Back Pain" yavaş yavaş eğitimlere başlayalım. bel ağrısı konusunda bütün dünya geri kalmış durumda türkiye ÇOK geri haliyle. doktora gittin emar çektiler bel fıtığın var boku yedin dediler. seni bi güzel noceboladılar, daha kötü ettiler @Jaegerjaquez barbell cumhuriyeti reisinden izin aldın mı bu belgeyi yayınlarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 barbell medicine olunca içerik otomatik izinli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 8 saat önce, senko dedi ki: bu ne lan mesaj moderator tarafindan duzelenecektir fln dio düzelttim onayladım, bir daha olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 ip atlayayim o bile agritiyor ne demek ip atlamak kadar taxing baska ne yapilabilir bilmiyorum .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 tilinin böyle konularda bilgisini çok sorgulamam ya çok güzel araştırma yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 cagurcak reisse tili de yardimcisi, cumhuriyetin bir neferi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2019 insert ayıyla köpek resmi. imguru engellemişler lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2019 imgur bayadır engelli ya bildfiğim 2-3 sene olmus olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2019 1 aydir p90 acip sitenin gymine iniyorum tartilmadim ölçülmedim de ama baya bi stamina artti günde 20k+ adımda yorulmuyorum istanbul ortalamam 9k falandi eve gelip 1-2 saat uyuyodum üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2019 15 saat önce, Jaegerjaquez dedi ki: imgur bayadır engelli ya bildfiğim 2-3 sene olmus olması lazım superonlineda açılıyodu belki de bilmiom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 (düzenlendi) On 1.11.2019 at 10:23, tiLi dedi ki: şu kısa özeti bi oku https://www.dropbox.com/s/jdup2eo05u0ymcg/Low Back Pain.pdf?dl=0 sonra podcast dinleme zamanın varsa şu podcasti bi dinle "Barbell Medicine Pain and Rehab Podcast #3: Low Back Pain" yavaş yavaş eğitimlere başlayalım. bel ağrısı konusunda bütün dünya geri kalmış durumda türkiye ÇOK geri haliyle. doktora gittin emar çektiler bel fıtığın var boku yedin dediler. seni bi güzel noceboladılar, daha kötü ettiler Abi pdf'i okudum da podcast'i hala dinleyemedim. Aslında bendeki bel ağrısı 10 seneden fazladır var ama sürekli spor yaptığımdan çok zorladığım dönemler haricinde sorun yaşamıyordum. Hatta 3 sene önce falan ilk fıtık olduğumda mistik yöntemlerle tedavi etmişti hacı amcanın teki beni. Adam ağrıyan yerime dokundu ve bütün ağrılarım geçti bir anda. Ben de spora geri döndüydüm sdfj Ama bu son sefer acıdan aklım gitti yani, iki haftadan fazla hareket ederken ağlatacak kadar ağrı oluyordu. Fıtıkla beraber kas da yırtılmış çünkü. Bu olayın üzerine tüm cesaretimi yitirdim ne yalan söyliyim. Doktor da ağırlık kaldırmayacaksın artık diyince evdeki tesisatı garaja kaldırdım direk :< Şimdi nereden başlayacağımı nasıl çalışacağımı hiç bilmiyorum. Edit: Ha bir de bende direk röntgenden görünen fıtık vardı, omurların arasından fırlamış, sıkışmış araya. Hareket edemiyordum hastaneye gittiğimde. Kasım 6, 2019 deadwoll tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 (düzenlendi) Tam vücut geliştirme sayılmaz da, buradakiler daha bilgilidir diye sorayım dedim. starvation response ve body set weight hakkında düşünceleriniz ne? Evet var diyen de yok yalan o diyen de çok yazı var nette. Doğru yanlış vb konusunda bir kesin kaynak bir şey var mı? Özetle; starvation response: günlük kalori miktarını bazalın altına indirirsen vücut kas yakmaya ve yağ depolamaya başlıyor. O yüzden alınan kaloriyi bazal ile günlük tüketim arasında tutmak ve bazalın altına asla indirmemek lazım. body set weight: vücudun sabit bir "olması gereken ağırlık settingi" var, bu uzun vadede değişiyor. Bu yüzden hızlı kilo versen de vücut yeni set noktasına adapte olamadığı için ilk fırsatta kilo alıp kendi normaline dönmek istiyor (o yüzden çok yavaş kilo vermek, kilo verdikten sonra da diyet ve sporu yavaş yavaş azaltarak bırakmak gerekiyor) Kasım 6, 2019 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar