Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

vücut geliştirme #5

AthleT

Öne çıkan mesajlar

şaşırdığım konu da o aslında. bi kaç senedir full bu şekilde besleniyorum nazar etmiyim şekerden yana sıfır sıkıntı yaşadım. ha belki yaşıyodumda hissetmiyodum onu da anlayabilmiş değilim. tedavi zamanında sadece ballı ekmek ve peynirin tadını aldığım için günde 3 öğün ballı ekmek yerdim o zaman, bir sabah şeker ölçüm makinasının mı aletinin mi ne ayarını yaparlarken doktor gelmişti yukarıya daha önceden bi şeker rahatsızlığın varmı diye. tokluk şekerim çok yüksek çıkmıştı. bi baktır falan dedi de hiç sallamadım ondan sonra.

neyse abi yazmıyorum şeker meker zaten sabahtan beri şekersiz içiyorum çayı katran gibi iğrenç bişey. çayı da bırakıcam heralde bu gidişle.
Sosyal ağlarda paylaş

"-Kendini her öğünde her şeyden yalnızca bir tabak yemeye ve mümkün mertebe küçük porsiyonla beslenmeye alıştıracaksın. Zaten zamanla vücudun alışıyor ve fazla yemek aklına bile gelmiyor." said:

şu dünyanın en büyük yalanı 40+kilo vermiş biri olarak söylüyorum DOYMUYORUM salatadan sıkıldıgım için bırakıyorum yemeği

edit: üstteki mesajda büyük yalan çay içmeyi çok severdim ama şekersiz çaya senelerdir alışamadım içmiyorum artık çay may kalmadı çay zevki
Sosyal ağlarda paylaş

KenshinHimura said:

"-Kendini her öğünde her şeyden yalnızca bir tabak yemeye ve mümkün mertebe küçük porsiyonla beslenmeye alıştıracaksın. Zaten zamanla vücudun alışıyor ve fazla yemek aklına bile gelmiyor." said:

şu dünyanın en büyük yalanı 40+kilo vermiş biri olarak söylüyorum DOYMUYORUM salatadan sıkıldıgım için bırakıyorum yemeği

edit: üstteki mesajda büyük yalan çay içmeyi çok severdim ama şekersiz çaya senelerdir alışamadım içmiyorum artık çay may kalmadı çay zevki

Muhtemelen karnin doyuyordur da gozun doymuyordur. doymadigini iddia eden bir arkadasim var benim de, her zaman kitliktan cikmis gibi yiyor, her turlu mide ve bagirsak hastaligini gecirdi sanirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Hastasındır ondan doymuyorsundur demedim ben bu arada, çok yemekten rahatsızlandığını söyledim arkadaşımın. Orası karışmasın. Herkes hasta olacak ya da aynı hastalığa yakalancak diye bir şey yok ama vücudunun sağlıklı olması için tüketmen gereken besin miktarından fazlasını tükettiğinde kilo alıyorsun en iyi ihtimalle ki bir noktadan sonra şişmanlık da hastalık zaten.

Şişman insanın bir şekilde daha azıyla doymayı öğrenmesi gerekiyor özetle. Fiziksel ya da psikolojik nedenleri illa ki vardır doyamamanın da benim ve çevremdeki insanların kilo verme deneyimlerinde bir süre sonra daha azıyla doyduklarını gözlemledim.

Ben de daha geçen yıl 20 kilo civarı verdim, şu an kiloluyken yediğimin yarısını yiyorum belki. Hatta hedefime ulaştığım ilk dönemde yemek yemek aklıma bile gelmiyordu, yiyeceğim zaman kilo alırım diye korkuyordum falan, fazladan 6 kilo verip iskelet gibi gezmiştim.
Sosyal ağlarda paylaş

biz de yeriz yarım salatalık 200gr yulaf otururuz doyduk diye oburluk değilse o zaman
ne boş yazdın ya

dediğimin şu ve hala arkasındayım şişman yediğim şeyle şu gün kendimi tutmasam yiyebileceğim aynı oran sadece yediğim şeylerin kalitesi değişti ve tadlarından zevk almadıgım için yemeği bırakıyorum bundan bahsediyorum 50 mesajdır hala vay efendim oburluk gözdoymaması vs

tabiki günlük alacağın kalori miktarını çikolatadanda alırsın mayonezden de 5 demet dere otundan da
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...