senko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 freelecits için önce çok sağlam aort damarı lazım şu yaşta freeletics yaparsam kalbi elime alırım. Genç işi freeletics. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Gençliğini şişman olarak geçirdiysen o bacakları inceltmenin bi yolu yok. Yağı atarsın ama yıllarca o koca götünü kaldırmak için emek harcamış bacakların varlığını iki antrenmana satacak kadar ahmak değil. Çünkü o da biliyor bu göt yine bir gün kilo alacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Herkes uzman olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 tek seferde 50 burpee çıkaramıyorsanız başlamayın freeletics e... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 sanssizsansli said: Gençliğini şişman olarak geçirdiysen o bacakları inceltmenin bi yolu yok. Yağı atarsın ama yıllarca o koca götünü kaldırmak için emek harcamış bacakların varlığını iki antrenmana satacak kadar ahmak değil. Çünkü o da biliyor bu göt yine bir gün kilo alacak. https://www.instagram.com/fatgirlfedup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 bacaklar kalın gene xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 helal olsun ablaya gençliğimi şişko olarak geçirmedim de o zamanlar bile bacaklar hep çok kalındı. kilolu olduğum dönemde göte bişi girmiyordu zaten, şimdi pantolon alcam mesela bel 32 cuk oturuyor ama baldır bölgesi tayt gibi oluyor, o yüzden mecbur 34 - 36 alıyorum sırf bacaklar girsin diye, bu seferde bel hayvan gibi bol oluyor tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 feverfeverray said: sanssizsansli said: Gençliğini şişman olarak geçirdiysen o bacakları inceltmenin bi yolu yok. Yağı atarsın ama yıllarca o koca götünü kaldırmak için emek harcamış bacakların varlığını iki antrenmana satacak kadar ahmak değil. Çünkü o da biliyor bu göt yine bir gün kilo alacak. https://www.instagram.com/fatgirlfedup E İncelmemiş ki sdfs yağı atmış işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 abi hayatı boyunca 100+ kg olan bi insanın tek istediği normal bedenler giyebilmek ve sağlıklı olmak. senin ince bacak anlayışının, onların en büyük hedefi olduğunu sanmıyorum. sfhad. en azından sadece “kalın” bi bacağı var yani. sadece yağı atmıyor bi de kaslanıyor, kaslı bacak>çöp bacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Cop bacagi tercih ederim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Ha bir de bi artı detay daha. Bu uzun süreçte olabildiğince tayt giymeye bak. Sporda ve spor haricinde. Sarkmayı minimize edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 abi kadınlar tayt giymesin artık yeter ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Niye la yakışan ömür boyu giyebilir yani bende etkili oluyo eıheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Erkekler mi giysin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 kimse giymesin, salonda milletin göt lobunun en ince ayrıntısının gözükmesinden bıktım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 goldbären said: alır geri. 4 ay geçti almadım get rekt nigg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 4 ayda alınmıyo zaten ehheh. Koyverme sakın aaa bi sik olmuyo diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 spor dışında tayta karşıyım. aşurtmanla spor yapamıyorum ben, daralıyorum. nike’in büyük bedenleri varmış, çokiyi. lazım olursa nike hijab da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 komple makyaj ama sac gorunmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 abi salona söyle gelen keko kızlar var çok guluyorum gorunce. Fondotenle oyle bir coating yapmis ki suraya mermi islemez. Bu sekilde sırt calisiyor falan sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 ahshahz bizde de var öyle bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 bisiklete binip 45 dakka telefonla konusanlar favorim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 çöp bacak tercihi tam senkoluk gerçekten. kadın dediğinde sol back gibi baldır olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 buyur abi solbek https://www.instagram.com/p/BcaaKY8noQ5/?taken-by=missmiafit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar