µh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 e gayet iyi vermişsin abi? Ben de haftada 1 kilo falan veriyorum gym'e gitmeye başladığımdan beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 %10 bodyfatle 90 kilo lazar angelovun bulk hali oluyo sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 hee %10 altı demişin kolay gelsin :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Cut grafiğim aşağıda bilgilerinize arz olunmuştur. 12%'ye falan geldim galiba, bir 2 kg daha vermem lazım ama ALLAM KÜÇÜLÜYORUM UFACIK KALDIM hissiyatına ne kadar daha dayanabileceğimi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Jaegerjaquez said: %10 bodyfatle 90 kilo lazar angelovun bulk hali oluyo sfsd bulkta 95 kilo falan oluyormuş ya boyu da 1.80. 10% ile 85 kilo olsam ben efsane olur işte benim için, gelecek yaza istiyorum onu da, 1 yıl yani sürem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 hedefler güzel benim göbek gitsin yeter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Senko, pazar günleri caddebostana koşmaya gidek mi ? Sabah gidip koşarız üstüne de nerodan triple shot americano çakarız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 µh said: Jaegerjaquez said: %10 bodyfatle 90 kilo lazar angelovun bulk hali oluyo sfsd bulkta 95 kilo falan oluyormuş ya boyu da 1.80. 10% ile 85 kilo olsam ben efsane olur işte benim için, gelecek yaza istiyorum onu da, 1 yıl yani sürem. 1 yılda biraz zor ama imkansız değil başarırsın umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 olar valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Ramazan sonuna kadar ketogenic challenge yapıyorum. Çok mutsuzum. Gün 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 aa ramazan geliyor dimi? Salon tecrübeli arkadaşlar, ramazanda salon popülasyonları azalıyor mu, etkisi oluyor mu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 yumy said: aa ramazan geliyor dimi? Salon tecrübeli arkadaşlar, ramazanda salon popülasyonları azalıyor mu, etkisi oluyor mu yani? Ramazan, spor salonları ve yazlık yörelerde adeta cennet gibi geçiyor. Tabii oruç tutmuyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 naysu. hiç düşünmemiştim bunu.. Yazın nasıl çekilecek bu kadar insan diyordum çok iyi oldu asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 EY BADİCİLEEEEEEEEEEEEEEER https://tr.indeed.com/cmp/Japanese-TV-Channel/jobs/Need-Bodybuilder-Japanese-Tv-Show-55065a484be2f595 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 samaella said: EY BADİCİLEEEEEEEEEEEEEEER https://tr.indeed.com/cmp/Japanese-TV-Channel/jobs/Need-Bodybuilder-Japanese-Tv-Show-55065a484be2f595 Bobrek.avi hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 sırf japon hatunlar için gidilir ya güvenilir mi lan lfkgdfsgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 o değilde instagram linkindeki adam snythol freak amk badici falan değil sdgkşdflgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 abi japon tvsi zaten freak show, tabii ki de normal bir bodyci ile işleri yok asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 adamda kas yok ki lan bi de bilek güreştiriyolar. bu japonların istediği iğrenç arap badici kesin getirip aşağılıycaklar alttan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 japon freakshowlar da asagilananlar genelde contenstantlar olur..burada yan yana dizeceklerdir 20 bodyciyi allover the world hesabi hadi onlardan sunu bul bunu yap vs vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 belki 20 badiciyi getirtip yarışmacı japon baaaayana dickslap yaptıracaklardır. japon bu beklenir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 ben olsam aşağılarım abi tipe gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 synthol freakleri aşalıyıp dövüceksin ve ne kadar inferior olduklarını gözlerine sokucaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 adama iğne yapsan patlıyacak gibi duruyor. hapşursa su sızdırmaya başlıyordur bu bir yerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 sardalya said: 200 pushups a day challengeina basladim bugun, sabah 5*20 aksam 5*20 yapmayi planliyorum bakalim nasil olacak Gereksiz yuk de olabilir tabii bb yapan adam icin, vucut nasil tepki verecek acaba? ben bunu 100 olarak yapiyom 1 ay olcak nerdeyse bide 100 mekik cekiyorum. alti kilo terliyorum her seferinde. patladigim cok oldu ama vucut kapatti kanka yeter diyip. demin close grip benchte kollarim kapandi mesela geberiyodum tek basima sdfkhk acikcasi ben 25x4 olarak yapiyom. ama sole bisey varki hizli hizli yapiyorum papapat seklinde. yavas 10tane yapmaya kalkinca gozlerim karariyo ama oyle bi olay var. bu arada banli falandim bi muddettir bi foto koyim ciliz halimden sonra bence fena deil forearm icin bu sikmali hedeler var ya onlardan aldim ne yapilir forearm icin bilmiyorum incecik hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar