deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Ağırlığı var tabii ki, omzuna aldığın zaman ray üzerinde serbest kalıyor bar. Ağırlık takmadan denersen anlarsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 tabii ki de agirligi var demek istedigim o degildi de 20kg den az olduguna eminim cunku ilk saf agirlikla aldim omzuma cok cok hafif geldi normal barbell'i aldiginda bile bi agirligi oluyor cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 gerçek erkekler sadece yana taktıklarını sayıyor zaten bu bahsi açmayalım lütfen sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Ha olimpik bar değildir. Dandik bar kullanmışlardır. Benim çalıştığım salondaki smith machine'de olimpik bar takılı. Bir de 20kg'yi sayarım ben arkadaş sdfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Smith machine'deki barda ne kullanıldığı önemli değil, yer çekiminden aynı şekilde etkilenmediği için o 20 kg'lık barın gerçek ağırlığı 16-17 kg civarında oluyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Senko yalnız o program smith machine programı değil free yapacaksın, selametle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 hmm ne farki oluyor ki free de squat yalan zaten saga sola kayiyo bar :) becht'te de kafama dusururum diye korkuom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Vücudun naturel pozisyonda ilerlemiyor uzun süreçte özellikle dizler için çok tehlikeli bunları geçersek en önemli işlevi olan dengeleyici/stabilizatör kaslar çalışmıyor. Kısaca sen o hareketlerin yapılmasının sebebi olan kasları çalıştırmıyorsun. Squatta bar sağa sola gidiyorsa dengesiz tutuyor,barın merkezine konumlamıyorsundur kendini ya da aşırı saçma bir bacak kısa/uzun orantısı vardır. Bench de neden kafana düşürüyorsun oğlum sıkıntılımısın epilepsi nöbetlerin yoksa boş barla başla her hafta ağırlık arttır.Standart ağırlıklara varınca birçok denge problemin ortadan kalkmış olacak zaten. Bench ve squat rack dışında birşeye ihtiyacın yok en basic training işte bahane üretme.Boş bar kaldırmakta ayıp değil doğru beslenirsen 3-4 aya oha ne ağırlık basıyorum lan ben diye gizli sevinirsin hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Gerçekten bütün ağırlıklara boş bar ile başla. Üst için ilk 2 hafta ohp 1-4 bench 3-5 squat 4-6 deadlift 6-8 kg ekle sonra normal ağırlıklara (ya da hafif gelmeye devam ederse az zorlanana kadar bu şekil ekle) kadar dön.Çünkü gslp ss/sl gibi programlara göre çok daha yavaş ağırlık arttırıyor boş barın seni zorlayan moda sokması gereğinden uzun sürecek çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 omuzu harbi almışım elime ama fizyodaki doktorlara anlatamadım derdimi. birtanesi azeri idi. kadın muscoflex verip yolladı. sonra haydarpaşa numuneye gideyim dedim sıra imkansız gibi. yine esnaf hastanesinde fizyoya göründüm bu sefer diğer doktora o da egzersiz ve iğne verdi ama iğneyi ancak cumaya vurdurabilirmişim. o zaman kadar ağrı ile yaşamaya devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 pazartesi ilk defa 4km yüzdüm son 200 metrede omuzda ağrı başlamıştı, salı çarşamba devam etti ağrı yüzerken. tırstım elime almıyım diye ama dün sıkıntı çıkmadı, rahatladım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 4km ciddi bir mesafe gratz! omuz dediğin direk omuz mu yoksa boyunla omuz arası mı :) bi süre sonra bende de boyunla omuz arasında ağrı başlıyor ama sadece sağ tarafta, sanırım nefes almak için dönerken çok kasıyorum kendimi, tam o esnada ağrı yapıyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 dün gece ilk defa uyudum rahat bir şekilde. balattaki musevi hastahanesine gittim baya iyi çıktı. MR çekileceğim işte ama büyük ihtimalle omuzdaki kaslarda yırtık ve ödem var. Ağrı kesicilerle kafam güzel şekilde uyudum. şimdide buz koyuyorum iyi geliyor. bu meret gerçekten yırtıksa beni ne kadar etkiler ne kadar sürede geçer birde spor olayını artık nasıl yapmalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 jacabo said: pazartesi ilk defa 4km yüzdüm son 200 metrede omuzda ağrı başlamıştı, salı çarşamba devam etti ağrı yüzerken. tırstım elime almıyım diye ama dün sıkıntı çıkmadı, rahatladım ^^ elinde bir workout/plan var mıydı 4km^ye ulaşana kadar yoksa kafana göre 400m serbest yüzeyim, 400m kurbağalam yüzeyim diye mi gittin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 baktım planlara ama uygulamadım. sadece serbest yüzüyorum. antreman harici de boş günümde veya enerjim kaldıysa bacak ve speedo dragsterla güç çalışıyorum. özetle her yüzüşümde mesafeyi arttırıp süreyi kısaltmaya çalıştım. 2. ay dün bitti bayramdan sonra daha sıkı tutcam işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 ben de pullbouy ile paddle aldim bakalim paddle bayagi gelistiyor deniliyor, hem teknikte sikinti varsa rahat ortaya cikariyormus pullbuoy'u da core daha dengeli olsun diye aldim bi de biri bana butterfly ogretisn, cok kotu teknigim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 senko günümüz ''fitness industry'' sinin hedef kitlesini gururla temsil ediyor. zaman zaman bir elinden tutasım geliyor, ama sonra bu topicte olan önceki postların, takıldığın şeyler, sorduğun sorular, içinde bulunduğun duruma arada sırada isyanların... 'yok'' diyorum, bakıyorum öyle arada şu topice, en çok sana üzülüyorum senko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Adam programmer herşeye bi shortcut / fix / patch araması gayet normal 5 ay sonra cycle sormaya gelecek misal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Ve milyon kere konuşulan şeylere şahit olduğuna emin olduğum halde hala tekrar aynı soruları soruyor. Ya taşşak geçiyor ya da ümitsiz vaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Dota oynadiktan sonra protein tozu icince boyle oldum Uyumadan bide süt ictim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 protein tozu içme abi öldüüyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 vucut dediğin bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 sanssizsansli said: protein tozu içme abi öldüüyormuş Pilav yiyim mi abi bol bol Tavukta yiyom ama kilo alamiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Remus said: vucut dediğin bu Adam full abs calismis skdbdks Sirt yok gibi bisey yazik lan futbolculuk zor is Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 karşıdan daha güzel gözüküyor da bulamadım foto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar