Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Small hand grip problem by kate upton. Al senko bak ayni
Mrlee Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 yuh lan https://www.instagram.com/p/BI8X2ghAiYK/ baya kasmış kate
Mrlee Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 https://www.instagram.com/p/BGVFmLxq88H/?taken-by=kateupton benim bel,m kırılır herhalde
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Baya zayıflamış mı yoksa bana mı öyle geldi lan?
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Squat'ı yarın beginner level'a getireceğim lel. 35 kg başladım 2 hafta önce falan. 4 kez girdim, her girdiğimde 5 5 arttırdım; yarın 60 olacak. Bir de ağırlık arttırdıkça daha kolay yapıyorum hareketi. Ya kas hafızası dalgasına bu kadar hızlı artıyor ya da parayı bastığım proteinler, creatinler, cevizler, bademler işe yarıyor sşdlfkjdsgh. 2017'ye 100kg squat'la girsem tadından yenmez. Bir de evde hobi olarak dumbell curl çalışıyorum onu da 15kg'de 3x8 falan yapıyorum. Şöyle 20 falan olunca salonda ımpf ımpf diye 3kg kaldıran elemanların yanına geçip sheqiL yaparım artık. Salonda regular olmaya başlayınca "abi sen niye bu kadar az çalışıyosun, daha fazla sete girsene, şu hareketi de yapsana" diye türediler.
Satari Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 deadwoll said: Salonda regular olmaya başlayınca "abi sen niye bu kadar az çalışıyosun, daha fazla sete girsene, şu hareketi de yapsana" diye türediler. Gülümseyip teşekkür ediyorum ben insanlara şöyle yap böyle yap diyen olursa sonra kafama göre takılmaya devam ediyorum.
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Bizim salonda ifbb world champion 2015 var sjsbsk Kiz hayvan gibi Yanindada roidli adam vardi pull aletinde 75 kg cikardi kol basi ben ise 85 10 tekrar ;)
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Owww kız ıslanmıştır bunu görünce.
senko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 maşallah. 75 ne 85 ne abi, geçen 20ye aldım indiremedim ağırlığı aşşağıya sdf
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 sağ omuzumda sürekli bir ağrı vardı şimdi sağ kolumda 1 haftadan fazla zamandır bir ağrı var. böyle kas ağrısı gibi de değil ama bilemedim. Hafif ağrı gün içinde hissetmiyorum ancak akşam eve gelince ağrısını çekiyorum. omuzum kolum için bant/bandaj ıvır zıvır kullanayımmı spor yaparken?
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Benim sol omzumda kireclenme var; senelerce spor yaptiktan sonra dedigin gibi bir agri hossederek yasadim. Boyle omzum azicik agriyordu ve agri asagilara dogru uyusukluk gibi yayiliyordu. Doktora falan gittim; mr cektirdim. "Olur oyle" dedi adam. Seneler icerisinde bir cok seyi denedim, kafasina gore artip azalmaya devam etti agri. En cok da bench press'ten sonra oluyordu bahsettigim sey. Bu sefer nedense agrimiyor ama. Ya trx'in faydasini goruyorum ya dabaska bir sey var. Kurcalamadim hic neden agrimiyor diye.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 haci omuz sorunlari icin elastik bantlarla yapabileceginiz hareketler var. duzgun bi fizyoya gidin, yapmaniz gereken hareketleri gostersin.
Satari Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Dandik masaj makineleriyle 3 dakika masaj yap sırt ve omuz kısmına o bile bundan daha yararlıdır diye düşünüyorum. Para tuzağı bence.
senko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 programi ne kadar zamanda bir degistirmek gerekti 1.5 ay oldu benim yeni programa gerek var mi eskisiyle mi devam?
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 kate i sevmeyen ölsün, her hali mükemmel hatunun
Öne çıkan mesajlar