Sorieno Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Abi powerlifting formuyla ideal formu karşılaştırmayın zaten. Powerlifter adam dizi de güçlendiriyor eklemlerini de sağlamlaştırmaya çalışıyor daha çok yükün altından kalkabilmek için. Sıradan biri, bb ya da güç için squat yapan birinin ekstra diz recruitment'ıyla bir derdi yok, olmaz. Bu işin sözlük anlamıyla kitabını yazan adamlar da knee-toe hizasını vurguluyor sürekli.
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 aynen burdaki foto direk clean yapan adamdan bi foto
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Ben sadece diz olayına vurgu yaptım zaten önceki mesajların birinde vurguladım perfect form diye birşey yok.Ağırlık arttıkça formda bozulmalar başlayabilir bu gayet doğal sadece dinamiği bozmadan tamamlamak gerek bacak çalışırken sırtın ağrımayacak (ağrı terimi burada kas ağrısı değil eklem disk vs) yani. Ayrıca konumuz squat deadlift olunca kimden akıl alacaz abi? Tabiki emektar powerlifterı dinlerim ben.
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 en doğrusu o instagram linkinde idi NSFW yalnız
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Zuhahah emektar diyince aklına direk rippedtits mi geldi sdf bari adamın peak olduğu zamanlardan bi resim atsaydın :D
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 KillJoy said: en doğrusu o instagram linkinde idi NSFW yalnız cok harikaymis!!!! spor askim kabardi
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 ankara'da macfit'e giden var? yazılmayı düşünüyorum da bugün gittik gezdik. ay ay almaları süper mesela ama nakit ödeyemiyorum kredi kartı geçiyor sadece.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 bingildak said: Jaegerjaquez said: -Crawler- said: Çok tatlı :3 ben uyarayım de çok tehlikeli sulardasın lan, çok açıldın bak bunlara falan da tatlı demeye başladıysan bir sonraki adım ahmet abi şu pazularımı biraz sıvazlar mısın. sıvazlatmadığım ne malum
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Sabah sabah şu resmi gördüm tüm spor hevesim kaçtı :)
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Sorieno said: Squat ve deadlift yaparken telefonla falan kendinizi çekin. Bir çok konuda karşılaştırma yapmanıza form-check etmenize imkan tanıyor. Tüm buttwink, depth gibi sorunları bu vesileyle çözdüm ben. tieldiyar: gokhan tepe gibi cikmissin panqa legday i es gecmemisin hic masallah (tu)
senko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 feverfeverray said: ankamall'dekine gideceğim. gitmedim oraya, ama kesin vıcık vıcık kalabalıktır. eskişehir yoluna yakınsan kentpark'ın altındaki yer başarılı idi. most life club olması lazım adının
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 hurriyette gittigim salon bile herhangi bir macfit ten daha duzgundur diye tahmin ediyorum
senko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 havlu vermiyorlar, suyu parayla satıyorlar. mahalle gym'i daha çekici geliyor hakikaten macfit'e göre.
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 nasıl macfit lere gittiniz siz? Burada bornoz, deodorant, saç sprayine kadar veriyorlar. Sular için amerikan usulu musluk ve sebil var. Prime time da kalabalık oluyor ama o saatlerde zaten grup dersine akıyorsun.
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 havlunu al dekatlon'dan microfiber su icin de bi sise. bitti gitti ya hizmet ayaginiza geldi neredeyse. hala sikayet. ucuz-kaliteli-guclu ve yaygin hizmet
senko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Dragonfire said: nasıl macfit lere gittiniz siz? Burada bornoz, deodorant, saç sprayine kadar veriyorlar. Sular için amerikan usulu musluk ve sebil var. Prime time da kalabalık oluyor ama o saatlerde zaten grup dersine akıyorsun. sen mac'e gitmiş olma mac ile macfit'ler farklı oluyor biraz. 2 macfit'e gittim ikisinde de havlunu kendin getiriyordun, üstüne su için para veriyordun, ufak yerlerdi duşlarda bile sıra oluyrdu vs vs
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 ortaköy macfit e de gittim kanyon mars a da gittim. marslar daha pahalı ama hepsine girebiliyorsun. Ortaköye kayıt olunca sadece kanyon ve bebeköy giremiyorsun. Kanyona kayıt olunca sadece bebeköye giremiyorsun. Giremeyelim bende kıvanç tatlıtuğun meraklısı değilim zaten.
senko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 hmm macfit'ler arasında da fark varmış demek.
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 hyr abi onlar MACfit değil sadece MAC http://www.marsathletic.com/kulup/ bonus http://www.swishschool.info/up2/a/1450702662115.jpg
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 ortaköy mac değil macfit işte.
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 ben hep 50tl lik fit oluyorum
Öne çıkan mesajlar