Cuce Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 bu arada evet filmdeki tiger dünyada calsır vaziyette ki tek tiger. genelde t-34'lerin üstüne tiger sekliden sahse koyup cekiyoalr savas filmlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 kesin hikayedeki tiplerin bir ikisinde yahudi background da vardır. DEDEMİ BERLİNDE GETTODA DÖVDÜLER soslu olur. progamer said: Bu film için Shia haftalarca banyo yapmamış, tankın içidne yaşam şeysini anlamak için. Setteki herkesi iğrendirmiş kendinde. Sonra film için kendi dişini çekmiş fln. Baya iğrenç bi adam olmuş sdf şunlara da inanan var mı acaba ya. biz çekerken çok eğlendik siz de izlerken eğleneceksinizin amerikan versiyonu, abartılı dedication hikayeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 kill ratio 1:10 olunca farketmiyor düşman 10 katı üretmiş ehu. neyse ki hitler hoi3 oynar gibi yönetti de yenildiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Malzeme güzel, "2. dünya savaşı ve tank" fragmandan ilk izlenim orta karar bir film olacağı yönünde. En kötü ihtimal tank savaşı izleriz. Ama savaş sahneleri bir er ryan gerçekçiliğinde değil gibi görünüyor ki 2. DÜnya savaşı filmlerinde zirve noıktasıdır er ryan daha iyisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 navyamphs said: abi bu brad denen eleman 51 yaşında dio kafa kaadına göre ama sanırım ölene kadar 20-30 yaş arası oynucak yaşlanamadı adam amk Kaliteli genetik miras ve adam kendine bakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Law said: Ama savaş sahneleri bir er ryan gerçekçiliğinde değil gibi görünüyor ki 2. DÜnya savaşı filmlerinde zirve noıktasıdır er ryan daha iyisi yok. çekimler olarak çok iyi de gerçekçilik olarak en kötü filmlerden biri er ryan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Bende zaten çekimlerden yani o savaş hissini ve dehşetini en iyi veren film diyorum daha iyisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Band Of Brothers daha iyi Saving Private Ryan'dan. Bence sıralama şöyle: 1. Band of Brothers 2. Saving Private Ryan 3. Medal of Honor: Allied Assault sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 4'e de enemy at the gates yapıştırırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 LathspeLL said: Band Of Brothers daha iyi Saving Private Ryan'dan. band of brothers ayrı bir kulvar ya. her bölümü bir film gibi zaten, bütçesiyle her şeyiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Red said: 4'e de enemy at the gates yapıştırırım. This. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Pasifikte geçeni vardı yine Tom Hanksin yapımcısı olduğu bu band of brothers gibi diziydi, unuttum adını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 çok kötüydü o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 "The Pacific" İyi değil diye yorumlar çıkmıştı o yüzden izlemedim, askerde falandım sanırım. Yalnız The Pacific'e bakayım diye arattım ve karşıma 2013'ten şu haber çıktı: HBO Developing Third WWII Miniseries with Tom Hanks, Steven Spielberg (Exclusive) The follow-up to "Band of Brothers" and "The Pacific" will be based on Donald Miller's "Masters of the Air." http://www.hollywoodreporter.com/live-feed/hbo-developing-third-wwii-miniseries-413632 ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 pasifik boktandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Pacific'te baya hayal kırıklığıydı ya. Bi Band of Brothers daha gelmez. ama 3. bi dizi hoş olur ya. Çeksinler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 bitemedi şu filmler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 yenisi daha dandik olur o dizilerin. band of brothersta propaganda geri planda, çok sırıtmıyor. hikayeler daha örülü. pasifik boş boş bölümler. izmiri yaktılar ermeniyi kıydılar. bi siz atom bombası atmadınız mk II. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Pacific'te yapımcılardan biri de Spielberg yavşağı. O kadar aşağılık bir adam ki diziden bir kaç ay önce İsrail'le papaz olduk diye Pasifik Savaşı'nı anlatan diziye alakasız bir şekilde İzmir'i 'işgal' eden Türkleri soktu. Hadi Ermeni soykırımı falan tartışılır da işgalcinin elinden aldığımız İzmir'i nasıl işgal etmiş oluyoruz onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Spielberg klasiği o ya. Savaşlı film mi yapıyom? Kesin bir tane bar mitzvalı yokluklu zor şartlarlı Yahudi hikayesi olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 LathspeLL said: "The Pacific" İyi değil diye yorumlar çıkmıştı o yüzden izlemedim, askerde falandım sanırım. Yalnız The Pacific'e bakayım diye arattım ve karşıma 2013'ten şu haber çıktı: HBO Developing Third WWII Miniseries with Tom Hanks, Steven Spielberg (Exclusive) The follow-up to "Band of Brothers" and "The Pacific" will be based on Donald Miller's "Masters of the Air." http://www.hollywoodreporter.com/live-feed/hbo-developing-third-wwii-miniseries-413632 ! 2015 diyolar buna, pasific kadar kötü olacağını sanmam. http://www.youtube.com/watch?v=PhmFFtjB2qY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Hikaye güzel ama teaser'ın yönetmenliğini beğenmedim. Sonuçta teaser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 cgi uçak izlemek isteyen varsa izlesin. açar sturmovik oynarım daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Bugün izledim 7 puan çalışır benden. Bir Er ryan veya band of brothers değil. Sonuda çok klişe olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 ben beğendim şahsen. askerliğini tankın içinde geçirmiş biri olarak anılarım depreşti. iyi ki savaş zamanına denk gelmemişim dedim hehe. karakterler bence çok güzel yansıtılmış. imax'de gittim bilerek tank top tüfek olduğu için. o shelleri en ufak detayına kadar duydum çok hoşuma gitti. onun dışında sonu baya bayaaaa saçma geldi. sonundan not kırılır çok net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar