Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Yine yapmış yapacağını Mahsun. On numara görüntü, süper kurgu. Senaryo zaten gerçek. Bu adam kotardı işi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 mucize bence de cidden 10 numara film. doğudaki dağları manzara olarak harika kullanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 zeper said: sona doğru ne oldu? klişe mi? beklenen mi? gereksiz mi? =) neyini beğenmedin mesela. spoya girmesin diye özelden yaz istersen. yok yok buradan yazsın sorun neymiş biz de görelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 muthis bi filmmis. derebeylik japonyasi'nda 3 oglan ve baba arasindaki guc savasi. king lear falan filan izlemeyen kesin izlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 birdman neredeyse baştan sona tek sekans olmasını da göz önüne alarak 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Walking with Dinosaurs Cocuk filmi kivaminda ama super eglenceli. 7-8/10 http://pencurimovie.cc/wp-content/uploads/2014/03/walking-with-dinosaurs-pstr02.jpg Cloud Atlas Henuz izleyebildim. Gorsel efektler ve ortamlar guzel ama gayet bariz olani anlatmak icin 3 saat ugrasmislar, o yonden hayal kirikligi yasatti. 6/10 https://songsinsqueeminor.files.wordpress.com/2012/11/ca_1920x1200_0.jpg Bad Neighbours Eh, vakit gecirmelik. 6/10 http://ecx.images-amazon.com/images/I/91-HLY6EwML._SL1500_.jpg Big Hero 6 Guzeldi baya ama ben kafamda cok farkli bir senaryo kurdugum icin yavan geldi azcik. 7/10 Cocuk robotu kendi yapicak, ugrasicak edicek, baya bi lab sahnesi ve komik bir development sureci izlicez diye hayal etmistim trailer'dan sonra. http://i.jeded.com/i/big-hero-6.34102.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 fifty shades of grey 1/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 fifty shades of grey yerine hemen bi hafta sonra cikan the Duke of Burgundy'yi izleyin. o tarz film aha boyle yapilir http://www.imdb.com/title/tt2570858/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 film izlemeye nasıl bu kadar zaman ayırabiliyosunuz anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 herkesin belirli zaman ayırdığı şeyler var. kimisi film izler, kitap okur, maç izlemez, oyun az oynar kimisi film izlemez, kitap okumaz, bütün lig maçlarını takip eder, oyun oynar ay yazmaya üşendim :D kısacası kombinasyonlar sonsuz. senin yaptığın şeyleri de bu kadar film izleyen kişiler yapmıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 https://tlkabtmovies.files.wordpress.com/2014/11/nightcrawler-poster.jpg 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 fifty shades of grey torrente düştüğü nasıl belli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Wild tales 8/10 çok beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Vilsimitin yeni filmini izledim ben geçen gün, eylenceliydi. Margot/10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 balonlu üye olarak belirtmek isterim ki filmleri puanlama yaparak değil de keyif aldığım almadığım noktaları belirterek kendi çapımda eleştireceğim:) filmi genel olarak çok beğendim. karakterler tam olarak oturmuş diyebilirim. aslında filmi objektif olarak eleştiremem sanırım işin içinde Pierce Brosnan var hayran olduğum aktördür. genel anlamda beğendim ancak filmde bulamadığım eksik birşeyler var. grafik olarak mükemmel iş çıkartılmış ancak izlerken tam olarak tadını alamadım senaryonun bu bulamadığım eksikliklerden ötürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 baloncu takdir ettim seni, postunun hatrına november man'i izleyeceğim ilk fırsatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 maymunlar cehennemi posteri ne kadar kötü ya. O kafa nedir sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 kafayı pen tool'la acele kesmişler ne feather var ne bişey sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 amir khan yaninda anuskha.. de film 2.5 saat.. burada sinemalarda gosterime girme sansi olmaz sanirim..bollywood un forrest gump u demisler..ilginc yaklasimlari barindiran hos bir film..atayiz filmi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Oski said: muthis bi filmmis. derebeylik japonyasi'nda 3 oglan ve baba arasindaki guc savasi. king lear falan filan izlemeyen kesin izlesin. link var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 gene dislanan, istenmeyen karakter, kendini bozmayip kimseyi umursamayip hayat dersi mi veriyo? bir sahne cok eglenirken, hemen ardindan dramin dibine mi batiyo? tesekkurler bolivud. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 acikcasi amir khanin dhoomdan baska filmini seyretmemistim 1-2-3 onlari da aksiyon sahneleri icin soyle bir baktim..bu pk yi da nan uzun diye seyretmekten bayar diye tv karsisinda kestirmek icin actim hanim seyretmek istiyordu 1.5 saat sonra filmin ortasi gibi uyandim 2-3 dakikada eglenceli geldi bir yarim saat kadar seyrettim guzeldi..tam dedigin gibi ani degisimler romantizm ask mesk aksiyon bollywood iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 http://i.imgur.com/PMVxxc9.jpg afedersiniz sik gibi olmuş allah belanı versin peter jackson o kazandığın paraları yiyemeden geberip gidersin inşallah gerizekalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 progamer said: maymunlar cehennemi posteri ne kadar kötü ya. O kafa nedir sdfg buna takılan sırf ben değilmişim:) @eldar yorumunu bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 aquila said: gene dislanan, istenmeyen karakter, kendini bozmayip kimseyi umursamayip hayat dersi mi veriyo? bir sahne cok eglenirken, hemen ardindan dramin dibine mi batiyo? tesekkurler bolivud. dans?????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar