Esh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 yine bir ethan hawke filmi, yine boşa harcanan saatler... 6/10 imdb de 8.4 almış, neye göre aldı, kim neye verdi amk, sıfır sürükleyicilik sıfır drama. amk yapacağınız filmin. bi de 3 saat. neymiş 12 yılda çekilmiş. befare sunset , after sunshine da boyleydi amk, ethan hawke dallamasının filmlerini izlemicem abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 oscar'ı alacak büyük ihtimal, sinemada izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 mantıken babayı alması lazım yaptıkları trickin filmde etkisini görmüyoruz bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 cidden şu film iyi dedi bi arkadaşım bana. kim dedi onu bi bulursam yakıcam. adamlar bile sıkılmış çekememiş ya 12 senede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 abi yapmayın kız dedi boyhood u izledim çok beğndim diye bu hafta izlemek zorundaydım ben onu oof :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 http://collider.com/wp-content/uploads/star-trek-into-darkness-poster.jpg 11>6=7=8=12>2>1>3>10>9>4>5 cok zorlama.. radyasyon, uzayda slalom, dunyaya cakilma vs vs derken fazla abartilmis. khan (tu) bitti.. baska serilere akayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Kanuni said: http://collider.com/wp-content/uploads/star-trek-into-darkness-poster.jpg 11>6=7=8=12>2>1>3>10>9>4>5 cok zorlama.. radyasyon, uzayda slalom, dunyaya cakilma vs vs derken fazla abartilmis. khan (tu) bitti.. baska serilere akayim. Sen yetkili bi abiye benziyosun :P Şu Star Trek'e sıfırdan girişecek (yeni iki filmi izledim bir tek, bi de çocukken dizisini takip ederdim hayal meyal hatırımda) birisi için bir sıralama var mıdır elinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 valla bende star trek dizisiyle buyudum ama su anda o ilk versiyon izlenmeyecek kadar ilkel. en azindan benim icin boyle. ustte cevrilmis tum filmleri izledim ve kendimce begeni sirasini yazdim. ornegin star wars da bu olay tam tersi. yeni filmler eskilerden cok daha kotu. bunda da tam tersi. son ikiyi izlediysen bence eskilerden ustteki siralama icinden sec takil. ama su var 1-6 eski star trek (kirk spock vs) kendi icinde bir hikaye goturuyor ama cokda elzem degil hani. son 7-10 yeni nesil (kaptan picard vs) filmleri. son ikide reboot zaten. acikcasi ben eski kadroyu daha cok begeniyorum (kaptan picard kirk ten daha iyi ama, en azindan oyunculuk vs olarak) yeni nesile isinamadim. bu acidan bakinca son iki film harici pekde birsey kaybetmis sayilmassin. misal ben ilk 10 filme bir daha acip bakmam :) dizileri hakkinda pek yorumum yok. yeni nesil dizileri izlemdim hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Koşarak uzaklaşın. Tam bir leş amerikan filmi klasiği. Hikaye klişe,oyunculuk vasat, diyaloglar klişe. Filmin tutacak yeri yok. 3/10 Keanu reeves'in hatrına bu 3 de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 gece icin iki film sectim sansima nerdeyse 5 saat surdu ikisi. degdi http://forum.paticik.com/thumbnails/163/caf/840/a05/475/a96/1ea/36e/c3b/4f8/c4_450xNULL.jpg oldurme sahneleri (tu) http://forum.paticik.com/thumbnails/a9b/c9f/826/49f/a3a/56a/55b/375/97d/139/0a_450xNULL.jpg good Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 dEaThMooN said: Koşarak uzaklaşın. Tam bir leş amerikan filmi klasiği. Hikaye klişe,oyunculuk vasat, diyaloglar klişe. Filmin tutacak yeri yok. 3/10 Keanu reeves'in hatrına bu 3 de.. burda iyi filmleri boklamak benim işim kardeş lütfen özentilik yapmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 sen iyi olan doğru olan herşeyi bokluyosun olm zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 sorma ya ben de zaman zaman hoşlanmıyorum bu durumdan ama genel olarak böyleyim yani. baya memnuniyetsiz bir tipim. ailevi meselelerden böyle olduk zamanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 http://forum.paticik.com/read.php?11,6992570,7015650#msg-7015650 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 http://forum.paticik.com/read.php?11,6992570,page=2#msg-7004714 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 çok klişe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 http://forum.paticik.com/read.php?11,3772757,5888024#msg-5888024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 ben yatıyorum aga sen aramaya devam et sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 http://forum.paticik.com/read.php?11,6918402,7264537#msg-7264537 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 red tam bir otorite iyi film konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 eldar said: oscar'ı alacak büyük ihtimal, sinemada izlerim. oscar'ı the imitation game'in alacağına kesin gözüyla bakılıyor. zaten kapışabileceği tek film de interstellar kendisinin. bir de yani, içerisinde ethan hawke'ın olduğu bir filme anca bok böceği dalında oscar verilebilir. pazartesi günü izledim de şimdi aklıma geldi buraya yazmak. orta dünya'da geçen 6 filmin en kötüsü. beş ordunun savaşı adıyla tanıtılmasına rağmen, 45 dakika savaş sahnesi var denmesine rağmen o kadar az ve dandik savaş sahnesi var ki gözlerime inanamadım. bazı efektler gerçekten son dönemde görebileceğiniz en kötü efektler. legolas'ın taşlarda sekmesi, keçilerle dağa tırmanma sahneleri falan var (spoiler değiller ondan bu kadar rahat yazdım.) gördüğünüzde gerçekten yüzünüz kızarır.7/10 veriyorum ama sırf orta dünya için veriyorum. smaug'u gördüğüm için veriyorum. allah belasını versin bu kadar kötü oyunculuğun, gereksiz türk kezbanı elflerin, sürekli birbirini kurtarmaya dayalı anlamsız dramatik savaş sahnelerinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Filmi anlatip spoiler degil demek de guzelmis. Insanlar trailer bile izlemiyo lan spoiler yemeyeyim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 mascio grafiklerdeki dandiklik tee hobbitin ilk filminden beri var. 3d teknolojisi geliştikçe filmler ps3 oyununa dönmeye başladı iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 yani şu yukarıda spoiler'a aldığın şeyin neresi nasıl spoiler oluyor bana detaylı bir açıklama yaparsan çok sevinirim. ya spoiler'ın ne olduğu konusunda hiçbir fikrin yok ya da canın hobbit'e kötü dememe sıkılmış. her neyse hiçbir önemi yok gerçekten. kidlazer, bahsettiğim sahneleri gördüğünde net bir şekilde anlayacaksın ne demek istediğimi. mesela smaug müthiş görünüyor ne olursa olsun. fakat şu yukarıda bahsettiğim hiçbir önemi olmayan ama di tarafından spoiler olarak değerlendirilen sahneleri gördüğünde yok artık dememe ihtimalin bile yok. ayrıca ps3 oyunlarına benzemekle uzaktan yakından ilgisi yok işin. yapabilen gayet yapıyor, video oyunlarının cgi'ları da hızla geliştiği için birbirlerine yaklaşıyorlar ve aradaki uçurum kapanıyor evet. zaten video oyunları ile sinema ilerleyen yıllarda iç içe geçmek zorunda olan bir sektör ve bu yüzden garip karşılamıyorum bu durumu. sadece hobbit'in cgi konusunda bu kadar sıkıntılı olmasına, greenbox ile çekilen sahnelerin nasıl bu kadar yapmacık durduğuna inanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Greenboxın yapmacıklığı buna özel değil ki, gayet her zaman yapmacıktı, daha çok kullanılmaya başlandıkça daha çok görme inceleyip farketme imkanımız oldu sadece. Ve evet hepsi Cüneyt Arkın abime gurban olsunlar sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar