Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2024 traileri ile alakası hiç olmayan gençlik filmi çıktı içinden. afişte bile ortada nick cage varken filmde çok olmaması üzdü. üstüne filmi stabilizasyonu olmayan bir cep telefonuyla çekmişler gibi ekranın sürekli sallanması daha da sinir etti. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2024 Tierra del Fuego'da geçen sanat western filmi, ben western'in bu tarz kullanımını seviyorum. Film kurgu ama birkaç gerçek karakter var, gerçek olaylardan esinlenme diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2024 miyaw33, 08.05.2024 20:22 tarihinde dedi ki: ilk yarım saat ha başladı ha başlıycak diye bekledim,sonra inci tanelerini açtım aksiyon olsun diye.izleyebilene helal olsun Wes'i çok sevdiğim bir yönetmendi, ama büyük budapeşte oteli ile başlayan, sinematik tarzının bokunu çıkarma hali var ve sevemiyorum - izleyemiyorum artık. hikaye anlatımı için bir araç olma özelliğini yitirdi ve filmleri tamamen tarzına dönüştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2024 Cunku egosu tavan yapmis artik. Uyduruk soyut para aklama tablolarina bakip sanat yorumlayan bos beles tipler icin sinema iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2024 Norak, 11.05.2024 22:47 tarihinde dedi ki: Argylle'dan sonra gene dandik birsey beklerken.. 8, hatta 9/10, cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2024 razzRaziel, 13.05.2024 16:18 tarihinde dedi ki: Commandos serisi hayranı olarak inanılmaz güzel geldi film.Sanki karakterler arasında sırayla geçip oyun oynuyor havası aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2024 (düzenlendi) geçen yıl çıkmış meğer, gözümden kaçmış nasılsa. gamestop hikayesini basitçe özetlemişler ama keyifli, bildiğim halde heyecanlandım izlerken. reddit'i filan sansürlemeden göstermelerini beğendim. konuyla ilgilenenlere tavsiye ederim. Mayıs 17, 2024 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2024 Sugar Apple Tv dizisi. 8 bölüm. 30 dakikalık bölümler. Modern Noir dedektiflik hikayesi. Zaten noir dedektif muhabbetlerini severim, üstüne bide başka yerlere de gidiyor dizi. Çok fragman filan bakmadan seyredin. Colin Farrel hep iyi zaten. Beğendim ben. Sonu da genel olarak bağladı her şeyi gibi ama 2.sezona da açık kapı bıraktılar, gelir umarım devamı. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2024 (düzenlendi) Epey eğlenceli bir filmdi, müzik kullanımı ve çekimleri üst düzeydi. Erkeklikle sorunu olanları rahatsız edebilecek tarzda bir film, evet iki erkek karakterin arasındaki homoeroticus bir ilişki ancak bunu homoseksüel bir ilişkiye indirgemek yanlış olur. Kadını da içine alan ödipal bir okumaya daha müsait bir senaryo. Euphoria'yı izlemedim ama Zendaya ilk defa gözüme seksi göründü, bu da filmin içine girmemle alakalı muhtemelen. Soundtrack harikaydı bu arada, sinemada izlemeye değer bir film. Mayıs 18, 2024 eldar tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2024 progamer, 18.05.2024 23:58 tarihinde dedi ki: Sugar Apple Tv dizisi. 8 bölüm. 30 dakikalık bölümler. Modern Noir dedektiflik hikayesi. Zaten noir dedektif muhabbetlerini severim, üstüne bide başka yerlere de gidiyor dizi. Çok fragman filan bakmadan seyredin. Colin Farrel hep iyi zaten. Beğendim ben. Sonu da genel olarak bağladı her şeyi gibi ama 2.sezona da açık kapı bıraktılar, gelir umarım devamı. Bu tam Clive Owen rolü değil mi ya? dsakda Ben çok beğendim. Muhtemelen 2. sezon da gelecek. Ama dizi nerden nereye geldi, o çok acayip. eldar, 19.05.2024 01:17 tarihinde dedi ki: Epey eğlenceli bir filmdi, müzik kullanımı ve çekimleri üst düzeydi. Erkeklikle sorunu olanları rahatsız edebilecek tarzda bir film, evet iki erkek karakterin arasındaki homoeroticus bir ilişki ancak bunu homoseksüel bir ilişkiye indirgemek yanlış olur. Kadını da içine alan ödipal bir okumaya daha müsait bir senaryo. Euphoria'yı izlemedim ama Zendaya ilk defa gözüme seksi göründü, bu da filmin içine girmemle alakalı muhtemelen. Soundtrack harikaydı bu arada, sinemada izlemeye değer bir film. Önce Euphoria ile başliyim, orada asla seksi değil dsakjdkas junkie zaten, tam tersi bir durum var, Ama Netflix'te malcolm & marie'yi izlemeni öneririm Filme gelince, hikayesi meh ama işlenişi baya iyi. Kurgu da çok güzel olmuş. Bunlara bir de çok iyi bir görüntü yönetmenliği eklenince film kendini izletiyor. Müziklerin de kontrastlığı uf Star Wars The Bad Batch - Sezon 3 Tutuk başlayıp, güzel bitirdiler diziyi. Bu arada evet, dizi final yaptı dasdsa Yalnız 9. bölümde evrenin en sevdiğim karakterlerinden birini görünce fena yükseldim ahdusa X-Men'97 Tamamen nostalji ya... Hikaye çok git gelli filan ama keyifli. Prens - Sezon 2 Müthiş dizi ya hahaa yani bana devamlı Kahpe Bizans'ı hatırlatıyor diye mi bilmiyorum ama çok eğleneli. Evet bazı yerleri fazla zorluyor ama ince detaylar filan muazzam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2024 Boy Kills World Baya eğlenceli filmdi, birşeyler yerken içerken çok fazla dikkat vermeden izleyip vakit geçirebileceğiniz aksiyon filmi, we need more movies like this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2024 Outer Range - Sezon 2 - Prime Video İkinci sezon da alev alev... Hikayede çoğu şey netleşiyor bu yüzden de güzel akıyor. Arkada kalmış underrated bir dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2024 The Fall Guy Eğlenceliydi. Özellikle film sahnelerinde o kıyafetlerle insanların normal hayatlarına devam etmeleri filan.. komik durunmlar vardı. İzlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2024 JLO benim niye sci fi filmim yok demis, gitmis bunu cekmis. Bari 1.5 saat olsaydi. Cacik 5.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2024 olmamış, paraları yetmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2024 civil wardan ziyade road trip filmi olmus o 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2024 Ben de hevesle beklememe rağmen pek beğenmedim, bir sahnesi iyiydi sadece desem yeridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2024 aynısını ben de yaşadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2024 civil war'u bende sevemedim. Çok boş bi film olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2024 Breaking Bad'i üçüncü sezonda bırakmıştım, buhranlı bir dönemimdi sanırım tam hatırlamıyorum. Geçenlerde baştan başladım ve az önce finali izledim. Tavsiye ederim adsasdas. Bir de metalika diye bir grup varmış ona bakacam. 1 1 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2024 @cacodemon Better Call Saul'u da seyret mutlaka. Bide El Camino var film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2024 cacodemon, 28.05.2024 21:52 tarihinde dedi ki: Breaking Bad'i üçüncü sezonda bırakmıştım, buhranlı bir dönemimdi sanırım tam hatırlamıyorum. Geçenlerde baştan başladım ve az önce finali izledim. Tavsiye ederim adsasdas. Bir de metalika diye bir grup varmış ona bakacam. ben buhranlı dönemde son 2 bölümü falan izleyemedim kaldı öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2024 progamer, 28.05.2024 22:27 tarihinde dedi ki: @cacodemon Better Call Saul'u da seyret mutlaka. Bide El Camino var film. bb sonrası boşlukta el camino tekrar o bb evreni havasını hissetmek adına güzeldi ama genel olarak biraz tırt. bcs inanılmaz iyi kesinlikle izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2024 Better Call Saul > Breaking Bad dersem linç yer miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2024 Bence de daha iyi Better Call Saul. Hatta geçen sene Better Call Saul - Breaking Bad - El Camino sırasıyla seyrettim baştan. Saul'u önce seyredip BB'yi ikinci kez seyredince daha bi tiksindim Walter White'dan sdf 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar