progamer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2023 (düzenlendi) Beğeniyorum hep Creed filmlerini. İlk film hala en iyisi ama buda güzeldi. Michael B Jordan, ilk defa yönetmenliğinde güzel iş çıkarmış. Boks sahneleri başarılıydı, harbiden anime havasıda vardı sdf bide John Wick 4, Avatar 2 filan son zamanlar hep 3 saatlik filmler seyretmeye alışınca bu kısa geldi 2 saatte. Son dövüş biraz daha uzun olabilirmiş. Nisan 3, 2023 progamer tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2023 çıkmış sinemaya. Eğlenceli film. Tam DnD campaign hissi verdi. Kadro da iyiydi. Çeksinler böyle 2-3 tane daha seyrederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 Çok iyiydi. Cuma akşamı eğlencesi olarak açtık, baya keyif aldık. Tabi ki saçma yerleri filan var ama eğlencelik film. Bozkır Sezon 2. Çok underrated dizi. bu sezonun tek sorunu çok erken belli oldu kimin ne yaptığı ama hikayenin işlenişi filan iyiydi baya. Özellikle karakterlerin de defolarının bu kadar dışarı vuruluyor olması, gündem konularına atıfları filan. iyi dizi. Christoph Waltz hayrına izledik. Meh... İlişkiler üzerine bir dizi. Kadro güzel, fakat bazı yerleri çok yavaş bayıyor. Geneli fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 malesef the consultant'i uyari mahiyetindeki fragmana ragmen tony basgallop hatrina izledim. ana ikili fena degiller. modern sirket taslamasi. gizeminde is yok. metaforu izleyiciye pek bir sey saglamiyor. epey kotu. komedi de olmasi gerektigi ancak tur listelemesine bakinca malumum oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 progamer, 07.04.2023 19:07 tarihinde dedi ki: çıkmış sinemaya. Eğlenceli film. Tam DnD campaign hissi verdi. Kadro da iyiydi. Çeksinler böyle 2-3 tane daha seyrederim. Bekledigimden daha iyi cikti (Beklentim bok gibi olmasiydi:)). Kadrosu iyi, oneliner sayisini azaltmalari lazim. Arkamda D&D ci woke kadro vardi, ayni campaign gibiydi diyip butun film ayilip bayildilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 IMAX'e gelmeyecek mi bu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 Bunun yerine John Wick'e devam etmeyi tercih etmişler. Baktığım yerlerde hep yan salonlar oynuyordu bu, normal salon bile yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2023 ritchie antalya'ya gelmiş de çok beğenmiş heralde sdf. jason statham çok terminatör ya direkt dövmeye gelmiş filme başka bir şey yok, snatch'teki karakteri çok daha iyi gidiyor ve en azından orijinal. komedi aubrey'e geçmiş, tam oturmamış ama. neyse eskiler kadar değil ama eğlencelik film. ben hala colin'in gentlemen'deki karakterine spin off bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Nisan 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2023 1/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2023 Magic Johnson'ın draftı ve Jerry Buss'ın takımı alışını ve ilk şampiyonluğunu anlatıyor. Gerçek olaylarla alakası pek yokmuş ama hollywood hikayesi olarak güzel. Spoiler Jerry West'i tam bir loser olarak göstermeleri muazzam. zaten magic, west filan çok eleştirmiş yapımı. yalnız ponpon kız, jack nicholson'un saha kenarına nasıl geldiğ filan hikayeleri çok güzel detay. bunun kurgusunu kim yaptıysa bence onuruyla istifa etsin. bu ne abi djsadjas ne oldu filmde anlamadım. arabayı yaptılar ee? en güzel arabayı yapacam dedi film boyunca adam o kadar. hikaye başladı ve o kadar. gerisi yok. 1/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Nisan 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2023 herkese hitap etmiyor. 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2023 eski günler mazide kaldı. ne izledim ben ya zaten Dwayne Johnson'ın olduğu bir filmi niye izliyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2023 Tamamen saçma tamamen birbirinden bağımsız 3-5 dakikalık komedi dizisi. Experimental olmuş. Bok gibi yerleri de var yerlere yatıran da. Tam liseli senaryoları keşke ben de böyle şey çeksem denecek kolaylıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2023 Bağımsız müzik prodüktörü Alan McGee'nin hikayesi. Sıfırdan bile kötü seviyeden Creation Studios'su kurmasını ve satmasını anlatıyor. Fazla asil bir sebepten satması da böyle bir adam için ironi mi komedi mi bilemiyorum. Hikaye anlatımı güzel, benim için çok duygusal yerleri de anlattığı için özel bir yapım. İngiltere'de müzik tarihini değiştirecek tren kaçırma olayı kısmı Beğendim. Sunumu sanat gibi gösterdiği sahneler baya güzel. Hikaye yavaş ama film güzel. Can sıkıntısından oturdum izledim hepsini. Baya eğlenceli bölümleri var. Zaten bölümler 3-10 dakika arası değişiyor. Kerem Bürsin gelmese daha iyi olurmuş. Oyunculuk yapamadığı için kdsajdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Nisan 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2023 2/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Nisan 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2023 xwhiplashx, 19.04.2023 23:48 tarihinde dedi ki: eski günler mazide kaldı. ne izledim ben ya zaten Dwayne Johnson'ın olduğu bir filmi niye izliyorsam. kız cgi mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2023 neokrasi, 23.04.2023 21:29 tarihinde dedi ki: 2/10 şunu izleyip beğendim yazan birileri gelse de kavga etsek keşke. o kadar kötü. bu hakan günday - onur saylak ve pseudo entellektüel işleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2023 Ben bunu 15 dk da atlaya atlaya izledim. İzleyecek bisi bulamıyorsanız, Anadolu irfaninin ne demek olduğunu anlamak istiyorsanız müthiş film, asoslu yada yozgatli, aynı şeyin laciverdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2023 Jumanji güzeldi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2023 yükseklik korkunuz varsa sıçtıran bir film 6/10 anlamsız bir şey de pazar öğle filmi işte, çıtır çerez gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Nisan 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2023 Mafyanın üç silahşörleri hakkında filmler izledim dedim. Charlie "Lucky" Luciano hakkındaki The Mobsters, Benjamin "Bugsy" Siegel hakkındaki Bugsy ve Meyer Lansky hakkındaki Lansky'i izledim. İçlerinde en iyisi Lansky'ydi. Ama üçünü üst üste izleyince ayrı bir tad vermedi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2023 IMAX'e gelmeyeceğine emin olduktan sonra dün gittim. Muazzam bi yapım olmamış ama ben aşırı eğlendim ya, arada kaçırdığım bi şeyler varsa diye easter egg videoları izliyorum şu an, akşama da harpers ajanı olarak bi oyun oynamayı düşünüyorum da bg2 dışında çok bi seçenek yok galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2023 5 bölümlük BBC mini serisi. olmasa da olurmuş... İspanya'da gerçekleşen bir olaydan uyarlama. güzel hollywood filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2023 Baya geyik film ama kotu degil aksine eglenceli olmus cidden, ozellikle birtakim dnd ogelerini ekranda gormek guzel. Bundan sonra en az 2 dnd dizisi de geliyor zaten, biri Drizzt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2023 Hos, eglendirdi ustteki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar