Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?

GERGE

Öne çıkan mesajlar

poster6.jpg

Beğeniyorum hep Creed filmlerini. İlk film hala en iyisi  ama buda güzeldi. Michael B Jordan, ilk defa yönetmenliğinde güzel iş çıkarmış. Boks sahneleri başarılıydı, harbiden anime havasıda vardı sdf

bide John Wick 4, Avatar 2 filan son zamanlar hep 3 saatlik filmler seyretmeye alışınca bu kısa geldi 2 saatte. Son dövüş biraz daha uzun olabilirmiş.

progamer tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

images?q=tbn:ANd9GcThx2etUSS9Q7pbqEo0BT5

Çok iyiydi. Cuma akşamı eğlencesi olarak açtık, baya keyif aldık. Tabi ki saçma yerleri filan var ama eğlencelik film.

images?q=tbn:ANd9GcTE02RWvyf04bINmrMaaPH

Bozkır Sezon 2. Çok underrated dizi. bu sezonun tek sorunu çok erken belli oldu kimin ne yaptığı ama hikayenin işlenişi filan iyiydi baya. Özellikle karakterlerin de defolarının bu kadar dışarı vuruluyor olması, gündem konularına atıfları filan. iyi dizi.

91a3gMjt5qL._RI_.jpg

Christoph Waltz hayrına izledik. Meh... 

fleishman-is-in-trouble.jpg

İlişkiler üzerine bir dizi. Kadro güzel, fakat bazı yerleri çok yavaş bayıyor. Geneli fena değil. 

Sosyal ağlarda paylaş

malesef the consultant'i uyari mahiyetindeki fragmana ragmen tony basgallop hatrina izledim. ana ikili fena degiller. modern sirket taslamasi. gizeminde is yok. metaforu izleyiciye pek bir sey saglamiyor. epey kotu. komedi de olmasi gerektigi ancak tur listelemesine bakinca malumum oldu.

Sosyal ağlarda paylaş

progamer, 07.04.2023 19:07 tarihinde dedi ki:

çıkmış sinemaya. Eğlenceli film. Tam DnD campaign hissi verdi. Kadro da iyiydi. Çeksinler böyle 2-3 tane daha seyrederim.

Bekledigimden daha iyi cikti (Beklentim bok gibi olmasiydi:)). Kadrosu iyi, oneliner sayisini azaltmalari lazim.

Arkamda D&D ci woke kadro vardi, ayni campaign gibiydi diyip butun film ayilip bayildilar.

Sosyal ağlarda paylaş

MV5BNjcxOTJhZTEtMWFiYi00NTkwLTlkMzktZDQw

ritchie antalya'ya gelmiş de çok beğenmiş heralde sdf.

jason statham çok terminatör ya direkt dövmeye gelmiş filme başka bir şey yok, snatch'teki karakteri çok daha iyi gidiyor ve en azından orijinal. 

komedi aubrey'e geçmiş, tam oturmamış ama. neyse eskiler kadar değil ama eğlencelik film. ben hala colin'in gentlemen'deki karakterine spin off bekliyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

images?q=tbn:ANd9GcTyuZdIz6L6sPw7AKyHFaQ

Magic Johnson'ın draftı ve Jerry Buss'ın takımı alışını ve ilk şampiyonluğunu anlatıyor. Gerçek olaylarla alakası pek yokmuş ama hollywood hikayesi olarak güzel. 

Spoiler

Jerry West'i tam bir loser olarak göstermeleri muazzam. zaten magic, west filan çok eleştirmiş yapımı. 

yalnız ponpon kız, jack nicholson'un saha kenarına nasıl geldiğ filan hikayeleri çok güzel detay.

images?q=tbn:ANd9GcQdZO8-gNG0oAgrq2vixPn

bunun kurgusunu kim yaptıysa bence onuruyla istifa etsin. bu ne abi djsadjas ne oldu filmde anlamadım. arabayı yaptılar ee? en güzel arabayı yapacam dedi film boyunca adam o kadar. hikaye başladı ve o kadar. gerisi yok. 

1/10

Sosyal ağlarda paylaş

images?q=tbn:ANd9GcSNXSbJH1CZ7YtKsVBl-is

Bağımsız müzik prodüktörü Alan McGee'nin hikayesi. Sıfırdan bile kötü seviyeden Creation Studios'su kurmasını ve satmasını anlatıyor. Fazla asil bir sebepten satması da böyle bir adam için ironi mi komedi mi bilemiyorum. Hikaye anlatımı güzel, benim için çok duygusal yerleri de anlattığı için özel bir yapım. İngiltere'de müzik tarihini değiştirecek tren kaçırma olayı kısmı 🙂 

images?q=tbn:ANd9GcR7Yw3rQXTsaAWYlm139LQ

Beğendim. Sunumu sanat gibi gösterdiği sahneler baya güzel. Hikaye yavaş ama film güzel.

MV5BODQ5ZjU5YWYtOTQxYi00MmEyLWFmZTMtYzdm

Can sıkıntısından oturdum izledim hepsini. Baya eğlenceli bölümleri var. Zaten bölümler 3-10 dakika arası değişiyor. Kerem Bürsin gelmese daha iyi olurmuş. Oyunculuk yapamadığı için kdsajdsa 

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...