BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2022 On 23.12.2022 at 22:43, progamer dedi ki: Çıkmış Netflix'te. Rian yapmış yine. Beğendik baya, güzeldi. Çok önyargılı başladık ama baya iyiydi. sıkmadan sürükledi. fragmanı izlemeden, filme başladık. hiç beklemediğim bir film çıktı. hoş, olsa da olur olmasa da. yönetmen olivia wilde, onun için iyi iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2022 On 23.12.2022 at 22:43, progamer dedi ki: Çıkmış Netflix'te. Rian yapmış yine. Beğendik baya, güzeldi. dün izledim ben de. finali beğenmedim, karakterler de inandırıcı değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2022 Biz de beyinleri komple kapatip izledik, baya eglendik. Arada bi hic yargilamadan basit seylerden keyif almaya calisiyorum o da buna denk geldi. Yalniz Whiskey baya iyiydi ona da deginmeden edemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2022 https://m.imdb.com/title/tt0082418/ part 2. özlemişim. shhhh shh shh haah hah hah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Aralık 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2022 (düzenlendi) Ki ki ki, ma ma ma 2009 documentary His Name Was Jason, a revelation from composer Harry Manfredini would change things. After all this time, he revealed exactly how he came up with those iconic noises. Using Pamela’s “Kill her mommy!” line from the first film, Manfredini distorted words “kill” and “ma” until they sounded like the recognizable tune we all know and love. Aralık 27, 2022 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2022 4 saat önce, Scalanova dedi ki: Ki ki ki, ma ma ma 2009 documentary His Name Was Jason, a revelation from composer Harry Manfredini would change things. After all this time, he revealed exactly how he came up with those iconic noises. Using Pamela’s “Kill her mommy!” line from the first film, Manfredini distorted words “kill” and “ma” until they sounded like the recognizable tune we all know and love. 100 yaşıma gelsem yine açar izlerim. zaten şu göl kenarı filmleri gençlik kampları mevzusu hep hoşuma gitmiştir amerikan korku filmlerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Aralık 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2022 shhhh shh shh haah hah hah... Demissin ona yazmistim ve evet izlenir.. Anilar anilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2022 Dün Alien izledim. Bugün Aliens. Daha önceden tv de görmüştüm, AvP oyunları, filmleri, comicler filan hepsini okudum, oynadım, seyrettim tabii de, ilk defa düzgün oturup izledim orjinal filmleri. Alien 10/10 Sci fi Horror. Aliens 10/10 Sci Fi aksiyon. Alien'ın atmosfer, crew, daha düşük bütçeli korku olması daha çok hoşuma gitti ama. Alien 4'ü de hatırlıyorum biraz ama 3ü hiç seyretmedim sanırım. Yarın da ona bakıcam. Bide Facehugger lar kadar beni korkutan, tiksindiren, rahatsız eden başka yaratık yok. Belki half life daki headcrabler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2022 TECAVUZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 Resurrection bitti şimdi. 3. film iyi değildi, çakma Alien 1 gibiydi ama en azından David Fincher atmosferi tutturmuş az çok, arada 1-2 güzel sahne vardı filan. Resurrection ise seyrettiğim en boktan film olabilir sdf Off çok kötüydü. Sigourney Weaver parasına bakmış kasmamış hiç kendini, Ripley eski filmlerle alakasız çok, geri kalan castte çok kötüydü. Aksiyon boktan, korku desen yok, çekimler, devamlı close uplar milletin suratına, bide garip metalik bi tint eklemişler nefret ettirdi filmden. Sondaki hybridde korkunç değildi sadece iğrençti. 4 filmi seyredip bırakıcaktım, AvP ve Prometheus seyrettim defalarca, Covenant'da çok umrumda değildi ama seyrettiğim son Alien filminin bu olmasını istemiyorum, hepsini seyredicem. Unutmak istiyorum bu filmi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 agza rulo yapilmis dergi sokarak oldurmeye tesebbus ilk filmdeydi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 evet ilk filmde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2022 (düzenlendi) cam soğan fena değildi pleblere kaliteli çerez yine, leblebi yerine kaju yediniz iyisiniz ha ;))) Spoiler çözümden sonraki yıkım biraz off geldi, nflx niggawomyn empavırmınt diye eklenmiş gibi, ondan sonra şişko zenciler waffle hausta mekdanısta kavga çıkarıp tezgahta tepiniyorlar... Aralık 30, 2022 goldbären tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2022 https://www.imdb.com/title/tt21268790/ yaaaaaani... boran kuzuma biraz daha fazla sahne verilseymiş döktürürmüş. kötülenecek film değil güzel bi 2 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 1, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2023 Yılbaşı Gecesi’ni izledik hani Gülse Birsel’in önceki filmleri kadar iyi değildi ama aşırı kötülenecek düzeyde de değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2023 (düzenlendi) İnsanlar ne beklentiyle izledi bilmiyorum da bildiğin standart Gülse Bisel çerezlik filmiydi işte. Şahese bekleyen zaten baştan yanlış koymuş beklentiyi. Evde kalana vakit geçirtmelikti. Ekşi'de fularlı ergenler yerden yere vurmuş standart. Serkan Keskin hem komedi hem dramayı iyi oynayan nadir oyunculardan, filmde oğlunu oynayan genç de ekstra başarılıydı. Fatih Artman'ı tanıyamadım bile, adam erimiş bitmiş, Behzat Ç günlerinden bu yana rahat 25 kilo falan vermiş en az. Ocak 1, 2023 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2023 3 saat önce, Rewendor dedi ki: Gülse Bisel çerezlik filmi açıkta kaldığı için sertleşmiş beyaz leblebi yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2023 3 saat önce, goldbären dedi ki: açıkta kaldığı için sertleşmiş beyaz leblebi yani... ahahahhaha :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2023 The Menu https://www.imdb.com/title/tt9764362/ 8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2023 forumda bahsi geçmiştir mutlaka. ilk iki bölümü izledim. çok iyi. bozmadan, hızlanmadan devam eder inş. Spoiler hatun iş yerinin camlarını çekpasla temizlerken telefon gelmesi.... matrix'e selam çakılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2023 Eeeüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2023 20 dakika önce, neokrasi dedi ki: forumda bahsi geçmiştir mutlaka. ilk iki bölümü izledim. çok iyi. bozmadan, hızlanmadan devam eder inş. Gizli içeriği göster hatun iş yerinin camlarını çekpasla temizlerken telefon gelmesi.... matrix'e selam çakılmış. bunu gold boklamıştı diye hatırlıyorum hiç başlamadım o yüzden. şişmana güveniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2023 ona güvenen yolda kalır fularlı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2023 Pizza veya makarna bağımlısı insanlara güveniyosunuz üzücü cidden. Kötü bir yanını göremedim ben, ama westworld'un yapımcısı oldugundan 2. Sezon veya 3. Sezon çok rahat yerin dibine sokacaklar büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2023 sorun güzel başlaması değil boktan bitecek olması. 3-4 sene sonra üşenmezsek gelir alıntılarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar