Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 30, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2022 C.tesi günleri Disney+'ta animasyon tüketmeye devam ediyorum. Coco'dan sonra geçen yıl Oscar kazanan Soul'u da beğendim, beklediğimden daha farklıydı zaten IMDB'de de 8 almış. Terapi Kedisi yer yer güldürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2022 6.5/10 yani konu güzel de gerilimi hiç alamadım. sonu da öyle yükselmeden bitti. iki iyi oyuncu ile daha iyisi olabilirdi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2022 Blonde / Netflix 1/10 Asiri zaman kaybi. Ana de Armas’in performansi cok iyi ona yazik olmus. Yonetmenin oh cok blurlu cok depresif sanat yapiyorum hevesine kurban olmus film. Uc saatin ikisi fetus animasyona bakmak sikici. Dort bes kere film ne zaman bitecek diye baktik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2022 Sinner S04 - 7/10 İlk iki sezon kadar güzel olmasa da 3.den kesinlikle iyi bi sezondu. Murder mystery seviyorsanız izlenir, ama tabi asıl olay her karakterin kendiyle yüzleşmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2022 3. sezonu yarim gozle izledim baskalari izlerken ne kadar kotuydu ya of ne kadar kotuydu gercekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2022 diğer sezonların imdb puanlarını görünce ilk sezondan sonra bakmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2022 Kizin yuzu cok guzel 4. Sezonda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2022 mesajını güzel vermiş. sahneler, kostümler, ortamlar güzel oluşturulmuş. oyunculukları da beğendim 7.5/10 biraz konusuz film, bir sürü olay oluyor ama bir şey olmuyor. başlıkta da belirttiği gibi aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2022 Pig 2022 Nick cage, guzel filmlerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2022 Nick cage diyince, Pedro pascallı filmi çok bayıktı onun ya. Niye öyleydi halbüki konusu da tam pizza kefirlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2022 15 saat önce, axedice dedi ki: Sinner S04 - 7/10 İlk iki sezon kadar güzel olmasa da 3.den kesinlikle iyi bi sezondu. Murder mystery seviyorsanız izlenir, ama tabi asıl olay her karakterin kendiyle yüzleşmesi. ilk sezonu 2x hızda izleyip kapattım, tam yengelik dizi hakikaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2022 8/10, baya guzel, zaten kisa kisa 6 bolum, ama clone wars'u bitirmediyseniz aralarda bosluklar olabilir noluyor lan, seklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2022 topigi acilmis mi baktim ama goremedim "gibi" nin topigi var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2022 7/10 ilk 2 Legends gibi klasik mk hikayesi degilde tee 11 oyunun oralari anlatiyor o acidan diger 2 filme gore biraz alakasiz ama fena degil izletti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2022 On 02.11.2022 at 00:04, nutella yerim dedi ki: topigi acilmis mi baktim ama goremedim "gibi" nin topigi var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 (düzenlendi) Amsterdam 2022 Oyuncularin her biri birer film cekse, her bir film daha iyi olabilirdi. Kotu degil ama insan cok daha iyisini bekliyor. Margot sen nasıl güzel bir canlisin.. Kasım 12, 2022 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 Film olarak çok iyi ama kitabın uyarlaması olarak tam olmamış ya. Ön cephe vahşetini/ korkusunu vermişler de kitap ta ki Paul'un arada sivil hayata dönmesi, ordaki insanların davranışlarını görmesi gibi sahneleri de olsaymış keşke. Agatha Cristie/Who Dunnit komedi. Eğlenceli film. 90 dakika hiç uzatmadan baymadan bitti. Bide Soarsie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2022 16 saat önce, progamer dedi ki: Soarsie Saoirse yazamamış adam afişte yazıyor bir de sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2022 Constantine izledim tekrar, geçen discord'da geyiği döndüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2022 İlk sezonu da güzeldi ama ikinci sezon çoook iyi. video teknolojisi ve yapay zekanın geldiği nokta çok korkutucu ve bu gerilimi çok iyi veriyor. bu sezon 6 bölüm. Su gibi akıyor. Yani ara ara eğlendirdi de artık bu tarz filmler mi sarmıyor bilemedim. 6/10 Ben bu diziyi neden daha önce izlememişim.. Çok güzel soru haha İlk üç sezonu bitirdim ve cidden çok iyiymiş. her karekter ayrı incelikte işlenmiş. detaylar çok iyi. 5. sezonla dizi final yaptı ve son iki sezonun ne heyecanlandıran bölümü de finali oldu. evet güzel bir eşleşeme ile bitirdiler ama yani yarım yamalak bir final olmuş. Çooook önce bitmesi gerekirdi tabi o ayrı. Zoe Saldana var diye izliyim dedim ama gülseren budayıcıoğlu'nun abd versiyonu çıktı. ilk bölüm dışında mutlu bir an yok. hep mi depresif olur bir yapım ya. neyseki mini seri... Baydı... kaleciyi sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2022 2 saat önce, BiTcH_oFBaT dedi ki: Ben bu diziyi neden daha önce izlememişim.. Çok güzel soru haha İlk üç sezonu bitirdim ve cidden çok iyiymiş. her karekter ayrı incelikte işlenmiş. detaylar çok iyi. Kötü haber, son 2 sezonu o kadar iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2022 bakma sen eldara güzel yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2022 wire izlememiş daha adam sürekli eleştirmen tadında dizi yorumları yapıyor topkek moment Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2022 8 saat önce, Silphatos dedi ki: wire izlememiş daha adam sürekli eleştirmen tadında dizi yorumları yapıyor topkek moment Pasif olan tüm yorumlar artık aktif sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2022 (düzenlendi) Amsterdam izledim, sırf Bale için. Yine çok iyiydi. Film, oyuncular bazında iyiydi ama hikaye fazla iyi değil orta üstü. Komedi çok ufak serpiştirilmiş, ara ara müzikale kaymaya çalışıyor zorla. Harıl harıl sanat işlemeye uğraşıyorlar ama bir yandan da gerçek olaylara dayanan önemli bir konuyu (spo orası) ele almaya çalışıyorlar falan. Yönetmen Van kahvaltısına oturmuş gibi ya. Kasım 17, 2022 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar