Goering Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2022 BACURAU (2019) Brezilya filmi: Düşük bütçe ama çok iş. Fazla diyecek bir şey yok, türüne göre ÇOK İYİ bir film. Müzikleri de efsane. Tavsiye ederim. 7,5 / 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2022 Ben bu filmi çok sevememiştim, izledim gerçi sıkılmadan. Fantastiğe kaçan bir film olduğunu belirtmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2022 slow horses ben de begendim. umarim devamini getirirler gary oldman'dan schedule conflict haberi falan gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2022 10 dakika önce, eldar dedi ki: Ben bu filmi çok sevememiştim, izledim gerçi sıkılmadan. Fantastiğe kaçan bir film olduğunu belirtmek lazım film turu degisik evet: fantastik + slasher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2022 65/100 yokluktq gideri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 henüz izlemedim de şu kanal kenarda dursun, ingilizce altyazı ile sovyet rusya filmleri yayınlıyor resmi olarak ve hd. Come and See, Stalker vs bir sürü film var. https://www.youtube.com/c/Mosfilm_eng/videos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2022 The Northman Begendim 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Haziran 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2022 8/10 https://www.imdb.com/title/tt2283748/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2022 öncekinden çok daha iyi izlenebilir olmuş. özellikle kapışma sahneleri baya iyi. önceki harry potterlar şimdi çekilse uçarmış demek ki bu serilerin ortak kaderi de bu... başlarda bayar gibi oldu ama toparladı. Dustin tamamen ön plana çıkıyor artık. eblek bakanların süreleri de azalmış mis gibi olmuş. son iki bölümü bekliyoruz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2022 The Unbearable Weight of Massive Talent Sonunda be nick.. Guzel eglenceli bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2022 bende onu izledim simdi, boyle cok uber super bisi degil ama eglendirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2022 fragmandaki gibiydi yeterince eğlendirdi ivit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2022 Baltimore Polis Departmanında geçen gerçek olaylar üzerine 6 bölümlük bir mini seri. Olay polislerin insanlara davranışı ve ana karakterimiz Shane'nin (evet o hala benim için shane) içgüdülerinin efsane oluşu ve devamlı silah/uyuşturucuları bulması üzerine gelişiyor. Adam genel olarak sert ve kötü davranıyor ama kendi etik kuralları var diyelim. en çok şikayet de edilen kişi kendisi vatandaşlar tarafından. olaylar bu bağlamda gelişiyor. işin garibi zaten dizinin ve olayların sonu. enteresan bir döngüye sokuyor seni. çıkmadan listeme eklemiştim ve baya beğendim. ortamlarda okuduklarımdan dolayı korktum, hatta başı da gerdi bu nereye gidecek diye ama fena değildi. vikings'in biraz daha sahne sanatları versiyonu gibi. güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2022 On 06.06.2022 at 21:46, Norak dedi ki: bende onu izledim simdi, boyle cok uber super bisi degil ama eglendirdi bunu ben de begendim kendiyle tassak gecen adam gibi adam nick cage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2022 Hikaye baya klişe ama normalde bu tip filmlerde basketbol sahnelerini az buçuk basketbol oynayanları oynattıkları için o sahneler de vasat olurdu. Hızlı kamera hareketleri ile geçirirlerdi. Bunda gerçek basketbol oyuncuları oynatınca bir çok detayı da rahat vermişler. Bu yüzden güzel film olmuş. Sadece Hernandez'i bu kadar övmeselermiş iyiymiş Tom ve Mark iyi ikili olmuş. Sadece bu uyumdan bir çok geyik proje çıkar. Oyununu hiç oynamadım ama film eğlencelik. Ötesi pek yok. Muhteşem. Danny Boyle yaptı diye de demiyorum ama gerçekten o dönemin havasını da çok güzel vermiş. Hikayeyi de güzel anlatıyor. Bilmediğim bir çok detay varmış. Gruba da ekstra saygı duydum. Tadı damağımda kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Micheal Mann'in ilk bölümünü yönettiği ve dizinin prodüktörlüğünü yaptığı dizi. Tokyo Vice, gazeteci Jake Adelstein'ın Japonya'daki yaşadıklarını yazdığı kitaptan diziye uyarlanmış hali. Japon kültürü, yakuzalar dizi akıyor... Ben tek sezon sanıyordum ama öyle bir bitti ki devam edecek belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2022 (düzenlendi) Slow horse ekip super. Devami gelmeli! edit : gelecekmis Haziran 17, 2022 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2022 5/10 Tam Black Mirror bölümü konseptinde film ama işte 50 dakika da güzelce anlatılacak hikayeyi 2 saate çıkarınca olmamış. Kısa hikayeden uyarlamaymış zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2022 Kesin beğenirim diye açtım ama bir türlü filme giremedim. Ne karakterler ne de dekor sardı. Paul Thomas Anderson hatrına izlenir sadece. Bilemedim, çok Amerikan nostaljisi olmuş belki de bana uzak geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2022 siir'i beyazperdeye aktarmis gibi. suruklemedi ama sikilmadim farkli bir tarz. bu adamin halen en iyi filmi witch nezdimde. 6.5/10 daha guzel ayrintilar olabilirdi, eglenmelik hos 6/10 ilk film cok matahmis gibi acayip bir saygi durusu vardi, ben baglantili diye ilkini tekrar izleyip buna gitim, bir cok sahne birebir aynisi gibi, basi falan direkt aynisi. guzel toparlamislar, ucak sahneleri buff'i degilim ama cok cok iyiydi. bir mad max etkisi yapamasa da adrenalin icin gidilir. 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2022 7 bölümlük gerçek hikayeden uyarlama bir mini seri. kadro çok iyi. hikaye çok matah değil ama anlatışı ve kurgusu güzel olmuş. sıkmıyor, devamlı bir şekilde izletiyor. Konunun merkezinde mormonlar var. Çok değişik kafalar. Hatta Utah'ta öyle bir yerdeler ki mormon olmayan dışlanıyor. O yüzden Bill Taba karakteri favorim oldu. Mormonlar içinde bir kızılderili uyuya filan kaldım o derece esprikli sahneleri fena değildi de baydı. cgi sahneleri çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2022 Disney+'da var. 7şer 8er dakikalık bölümler, eski yeni bütün star wars'lardan diyalogları yok edip ses efektleri üzerine kolaj yapmışlar. Çok güzel olmuş. Dandik soundbarla keyif vermez, mümkünse surround ya da iyi bir kulaklıkla izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2022 son zamanlarda izlediğim açık ara en iyi şey. herkese hitap etmiyor. yapmak istediği her şeyi çok iyi yapan bi mini dizi. eternal sunshine of the spotless mind ve i'm thinking of ending things seviyorsanız, bunu da seversiniz diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2022 eternal sunshine of the spotless mind ile I’m thinking of ending things’i hangi anlamda bir araya getirdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2022 8 bölümlük kitap uyarlaması olan bir mini seri. Aynı şekilde işlenen kadın cinayetlerini çözen bir gazate çalışanı. detaya girdiğim an spoiler olur diye bir şey diyemiyorum ama çok hata payı olan ve hassas bir konuyu güzel kotarmışlar. sürükleyici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar