BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2022 (düzenlendi) Yeni izleyebildim. Denildiği kadar iyiymiş. Okulun silahla basılması ile gelişen bir arkadaşlık ve olayın psikolojik etkilerini anlatan bir film. Malum Amerika'da çok olan bir hikayeye parmak basmak istemişler. Fena değil. 6.8/7 Jenna Ortega geliyor ama yaldır yaldır. kız iyi oyuncu olacak. 2. sezonu yeni bitirdim. Sırf bitmesin diye yavaş izledim. dizi de ne varmış bu kadar diye başlamıştım, inanılmaz bir şey çıktı. Dizide kendine çeken bir şey var, yani hikayeden öte bir şeyler diziye sizi çekiyor. Bu aralar zendeya da çok baydı filan ama kız dizide döktürüyor. Her karakterin ayrı bir özelliği var ve hepsi kendinden nefret ettirirken, kendini bir şekilde bağlıyor da. 10/10 Mart 7, 2022 BiTcH_oFBaT tarafından düzenlendi euphoria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2022 liseli vardı ya ah o liseli sdsfds fazla yüklenmişsin abi benim bünye bu kadar kaldırmaz. şu euphoria duya duya bayıldık bir bakalım hakikaten neymiş şu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2022 Euphoria'yı sevmeyeceğime adım gibi eminim ama hype merak ettirdi, yeni nesil gençlik dizisi gözüyle bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2022 Fresh 2022 İzlemeseniz de olur gibi. 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2022 22 saat önce, eldar dedi ki: Euphoria'yı sevmeyeceğime adım gibi eminim ama hype merak ettirdi, yeni nesil gençlik dizisi gözüyle bakıyorum. valla hanım da izlemeye başladı ki normalde bu tip dizileri sevmez. dizi de bir şey yok ama kendinde izleten bir şey var diyor dhasjdhaj öyle bir durum ya. içerik orijinal değil pek ama bazı karakterlerin geçmişleri ve hikayeleri çok iyi. zendeya hariç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Mart 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2022 7.8/10 parliament sinema kuşağı kıvamında bişey izlemek istiyorsanız tavsiye ederim. 8 bölüm. sarıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egzts Mesaj tarihi: Mart 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2022 Bugün değil ama dün Bergen’i izledim. Biyografi olduğu için ilgi çekiciydi fakat filmde kopukluklar vardı bana göre. Yine de izlemeye değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2022 fena değil. pazar eğlencesi gibi bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2022 batman (2022) ikinci yarı tempo bozuldu, gereksiz uzadı. kötü karakterleri beğendim biraz daha ekran süresi alabilirlerdi. genel olarak 8 veririm tonu güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2022 Fena değil. Sürpriz sonu güzeldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mart 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2022 Family guy basladim. Bunca yildir izlememistim. Tam benlikmis, bi suru bolum de var uzun uzun izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2022 ilk sezonlar güzel de şimdilerde meh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mart 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2022 Boys from Brazil (1978) Düşük tempolu ama iyi bir gerilim filmi. Kitap uyarlaması olduğunu hissettiriyor zira filmde dokunulmaz kimse yok gibi. Gregory Peck ve Laurence Olivier gibi iki büyük oyuncuyu izleyebileceğiniz bir film aynı zamanda. Bence ırkçılık olayının neden bitmeyeceği hakkında bir film. Repliklerden biri şöyle: "Naziler kimin umurunda, asıl sorunumuz zenciler!" Bir de finali bana The Omen (1976) ve The Fury (1978)'i anımsattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2022 Daisy oynamasa izlemezdim. Sırf onun için katlandım. Abartı bir beğenisi var gibi geldi. 6.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2022 belgeseli bir sinemacı değil, bir gezgin çekmiş. halimize yarabbi şükür demek için izlenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2022 Bende az once mubıde ızledım,sıkılırım dıye dusunmustum ama hıc sıkılmadan bıttı belgesel.Enfes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2022 çocukluğumdan beri en sevdiğim çizgi roman kahramanı spider-man'dir. muhtemelen aksiyon sahnelerindeki geyiklerinden veya okuduğum dönem yaşça bana en yakın karakter olduğu için de olabilir. ilk filmleri cidden kötüydü, ikinci tur fena değildi. Tom Holland ile seviyeyi üste çıkardılar. Bu filme tepkiler çok yüksek olunca bende beklentiyi çok yükselttim herhalde ki biraz hayalkırıklığına uğradım. 2. yarı baya baydım misal. hele sondaki epik kavga sahneleri kısmında da baydım. genel olarak güzel eğlendik filan ama bana biraz abartılmış geldi. Spoiler Düşünce güzel olmuş ama oyuncular yüzünden olmamış. zorlama bir geyik muhabbet var. Tobey Maguire baya donuk oynuyor. zaten içerik de Spider-Man: Into the Spider-Verse kafası olmuş. yani o baya tuttu diye filmde de uyarlamak bilemedim, zorlama olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mart 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2022 (düzenlendi) Netflix'in en iyi yaptığı şey kesinlikle gerçek suç belgeselleri. Burada da bugüne dek haberimin bile olmadığı bir soygunun belgeselini yapmışlar. Belgeselin büyük kısmı soygun hazırlıklarını ve soygunu değil de soygundan sonraki araştırma sürecini ve soyguna karışanlara ne olduğunu anlatıyor. Bu yüzden 2. ve özellikle 3. bölümden sonra işler Breaking Bad'e bağlıyor, o kısımları görmesek daha iyi olurdu dedim. Keşke o kısımları 2. kısım çıktığında anlatsalarmış. Spoiler Mikhail Bakunin'in "Mülkiyet hırsızlıktır" sözüne bakış açımı değiştirdi 3. bölüm. Mart 17, 2022 Akuma_Blade tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2022 no way home izledim izledigim sanırım en kotu marvel filmiydi nesi bu kadar begenildi abartıldı hiç anlamadım, sırf fan service hamıa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2022 (düzenlendi) Alex Camera 10 7/10 amazon, ve sadece brezilya'da yayımlanıyor. iyi bir belgesel değil, birileri konuşuyor "romario" olduğunu tipinden anlıyorum ama altta caption olarak 'romario - palmeiras vs.' kim konuşuyor yazmamışlar, subtitle ile bile takip etmesi zor. Türkiye serüveni de baya kısa. genel kurgu kopuk, kaptandan dolayı 7 kadıköy'de heykeli olan adama daha iyisi olabilirdi... kaptan'a sevgiler: Spoiler Spoiler Mart 17, 2022 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mart 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2022 Geleneksel matematik filmleri senliklerime basliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mart 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2022 Benedik var, tywin var. Alan turing'i anlatan bi film. Tanisam da bu kadar detayli bilmiyordum hayatini. Cimkeri'nin izlemedigim tek filmiydi onu da aradan cikardim. Adami cook sevdigimi farkettim. Film yogun gizem gerilim olsa da arada yaptigi bir iki esprinin unscripted olduguna eminim. Bu tarz time travel/loop filmlerini ve jake'i seviyorum. Etkileyici bi filmdi. Detaylar icin tekrar izleyesim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mart 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2022 (düzenlendi) Source Code izlediğim en iyi bilimkurgu filmleri listesinde Moon ve Deja Vu ile birlikte ilk 5'e oynayabilecek bir film. Mart 20, 2022 Akuma_Blade tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2022 bi kere gece uyumayıp ertesi gün okula gidip akşamında sinemaya gitmiştim arkadaşlarla Source Code'a. Işıklar söndü uyudum direk. Sonra her tren patladığında uyandım, sonra yine daldım. İşkence gibiydi. Gözlerimi açıyorum tren patlıyo, 5 dakka sonra bi daha açıyorum yine tren patlıyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mart 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2022 1 saat önce, Akuma_Blade dedi ki: Source Code izlediğim en iyi bilimkurgu filmleri listesinde Moon ve Deja Vu ile birlikte ilk 5'e oynayabilecek bir film. Moon, sam rockwell olandan bahsediyorsak cok hostu. Digerini de bu gece izlerim. Source code ile benzer oldugunu okumustum. Daha benzer oneriler de alabilirim. Memento falan da izlemedim hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar