Gizli Mesaj tarihi: Ocak 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2021 Petrollü konak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2021 On 12.01.2021 at 13:00, cabiria dedi ki: 80/100 Bayağı kaliteli bir belgesel Türkiye'yi baya övmüşler, gurur duydum şunun bana bi türkçe altyazılı linkini bişiysini bulabilir misin ya ben de yok apple tv vs. microsoft ta altyazısız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ocak 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2021 (düzenlendi) 12 saat önce, xwhiplashx dedi ki: şunun bana bi türkçe altyazılı linkini bişiysini bulabilir misin ya ben de yok apple tv vs. microsoft ta altyazısız of course kral, 1-2 saat içinde mesaj kutunda edit: sorry, etrafa baktım ama türkçe altyazılı versiyon yok sanırım, 12 martta türkiye'de gösterime gireceği yazıyor belki o zaman türkçe altyazısı da gelebilir. bir de ing altyazılı trkçe konuşmalar var, yüzde 30 civarı falan filmin türkçe diyebilirim. fahrettin altun, emniyetten yetkililer, akp milletvekilleri vs türkçe konuşuyor tabi Ocak 16, 2021 cabiria tarafından düzenlendi edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2021 beklemekte fayda var o zaman. çünkü önemli bir belgesel sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ocak 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2021 Tenkû no shiro Rapyuta - Gökteki Kale 7.5/10 Steampunk-Dieselpunk karışımı güzel bir anime. Çok güzel başladı ama sonu beklentimin biraz altında kaldı. Miyazaki ölmeden önce post apokaliptik diesel punk bir anime yapsa da izlesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 (düzenlendi) son mohikan izledim, daha once de izlemistim ama simdi oturakli bi sekilde izleyeyim dedim ben ask hikayesini, epic muzigi, fena kavgalari hatirliyordum filme dair, ama yine izleyince yeni detaylar buldum ve filmi daha da begendim savas sahneleri, uniformalar, bayraklar, kusatmanin detaylari fln ne kadar gercekci yapilmis, helal olsun yonetmene, adam surekli silahini reload ediyor fln, yerden yeni tufek kapiyor, detaylara fln kasmislar baya. tek hosuma gitmeyen ve bu sfer gozume batan detay, d d lewis bu filmde niye var? hikayeyi birakin, su son mohikan baba ogul hakkinda olsun, beyaz adam gelmis yine kolonize etmis birseyleri, bu sefer bir hikayeyi, implant gibi soluk tenini sokmus guzelim hikayeye, oysa ne geregi var, keske film uncas ve babasi Chingachgook hakkinda olsaydi sadece neyseki baska bi aktor degil d d lewis, yoksa daha da gozume batardi artik boyle filmler yapilmiyor bence. eskilerden dewamqee Ocak 24, 2021 DoGMeaT tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 (düzenlendi) babs dd lewis var diye sevinmen gerekirken söylenmişsin ya . dd lewis abi vizyondaki her saniyesi değerli fasdffg ben de izleyeyim bu ara last mohikanı, baya baya unutmuşum filmi. Ocak 24, 2021 sanssizsansli tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 Dediğim gibi dd Lewis yerine baska bı aktör olsa, daha da bozulurdum Ama sırf dd Lewis yahut keanu diye fanboyluk stanlik yapmak zorunda değilim, değiliz. Dalga geçtiğim k-pop fanları gibi olmaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 btw dd lewis aragorn olmamış iyi ki. yemişim oyunculuğu; viggo mortensen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 news of the world fena değildi tatlıştı. https://www.imdb.com/title/tt6878306/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 The White Tiger 2021 https://www.imdb.com/title/tt6571548/?ref_=tt_mv_close forumdaki herkesin izleyip sevebileceği ayarda güzel film olmuş. Netflix işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 Nasil yani hem gold hem marvelciler sevecek bu filmi öyle mi? Büyük iddia. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 netflixte tepeye geldiyse kesin bi kartonluk vardır dedim önyargılı yaklaştım. bi beş on keriz önden seyretsin ona göre bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 Hint işi galiba, three idiots çiğliğiyle doludur diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 (düzenlendi) ya ahah siz güvenin bana abi. bir kaç sıkıntısı var ama genel olarak her türlü izlenilebilir bi film kimseyi üzmez. filmde her şey var lan öyle bi film, aynı şu gibi olmuş diyeceğiniz birbirinden farklı bir sürü filmin güzel derlenmiş hali. kitapmış aslen ben bilmiyorum. kitabı daha güzelciler vardı en son baktığımda. onun dışında hikayenin çile tarafı gereksiz tekrar ediyor ama sonu tadında bırakıyor öyle çok sıçralama olmuyo. hintlinin manifestosu bu kadar olur. Ocak 27, 2021 sanssizsansli tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 beyaz kaplan fena değil. hikaye anlatımı olarak kırılma anını ilk sahne olarak izleterek izleyiciyi bağlama metodunu izlemiş zira aksi şekilde, alt kastlardan birinin viranenin bile lüks kalacağı köyünden çıkarak işler başarması şeklinde düz bir hikaye anlatımı pek yakalayıcı olmayabilirdi. potansiyeli olan ama önü kesilen bir alt kastın yükselme macerasını, hindistana özgü dinamiklerden çektiklerini, başına gelen olaylarla anlatarak ve bu olayları evrensel haklar terazisinde tartarak yargılama yaptığı bir hikayesi var. ana başlık kahrolsun ağalık düzeni. fena değil boş zaman varsa izlenir, izlemeyen pek bir şey kaybetmez ama izleyen eğer hintli falan değilse çok faydasız bir zaman israfıydı diyeceğini düşünmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 https://www.imdb.com/title/tt12298506/?ref_=fn_al_tt_1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 On 27.01.2021 at 18:35, neutrino dedi ki: Hint işi galiba, three idiots çiğliğiyle doludur diye tahmin ediyorum. of sorma ya "abi izlediğim en iyi filim" diyenler yüzünden hindistanın işler güçlerini izlemiştik resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 Eh iste. Yoklukta izlenebilir. Eski usul dedektif-katil filmi. Turu ozlediyseniz tavsiye edilir, yoksa sarmaya bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 On 24.01.2021 at 20:52, sanssizsansli dedi ki: babs dd lewis var diye sevinmen gerekirken söylenmişsin ya . dd lewis abi vizyondaki her saniyesi değerli fasdffg ben de izleyeyim bu ara last mohikanı, baya baya unutmuşum filmi. İkiz kuleler yıkıldı , film amerikayı eleştiriyor diye vermediler oscarı. Bu rol oscar almazsa hangisi alır bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 gangs of new yorku dün izledim tesadüf. çok çiğ bi film olmuş ya. zevkli ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 Cig nasil oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 adam gangs of ny 2021de yeni izlemiş cevaba gere kyok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 Farketmez abi ne zaman izledigi ama ben cidden merak ettim ne demek istedigini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 İçinde İrlanda din kültür ve ahlakı olduğu için bayıla bayıla belgesel izler gibi izledim. Buna ek olarak dönemin olayları, kültürü ve ortamı da başarılı bir şekilde anlatılmış. Bu konular ile alakalı olanlar için bulunmaz bir film ama doğruya doğru düz izleyici için pek çekici bir kurgusu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar