neutrino Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Karantinada izleniyor (6.8) / 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 On 24.03.2020 at 22:33, goldbären dedi ki: hayır snowpiercer daha kötü, var mı kardeş... Ooo deliganli, adres versem gelir misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2020 Vivarium seyredilir, Black Mirror tarzında. Filmi seyretmeden önce guguk kuşu yavrularını nasıl büyütür bilmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2020 (düzenlendi) Shadow 7/10 Nisan 5, 2020 Aluriel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2020 The Outlaws 7.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2020 welcome to dongmakgol 7.5/10 bu da efektleri saymıyoruz tabi sadfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2020 stranger than fiction'ı izledim yine. 3. veya 4. izleyişim bayılıyorum bu filme ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2020 6.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Nisan 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2020 70/100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2020 suç- dram bi de based true story suç dram filmleri beğenirim o yüzden 10/8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2020 Rush (2013) 8.8/10 Bi süredir listemdeydi, ama biyografik filmlere bi önyargım olduğundan dolayı hep erteliyordum. Hata etmişim. Filmle ilgili çok övgü duymuş olmama rağmen hala beklentimin çok çok üstündeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2020 On 04.04.2020 at 21:45, axedice dedi ki: Öf la casa gerçekten ne kadar kötü bi dizi ya içim kıyıldı. Good place bile daha iyiydi. Neyse community izlememiştik zamanında en azından o güzel bunu 4. sezona gelmeden anlamadın mı, bu bir hanımın zoruyla izliyorsun dimi, bu iki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2020 12 saat önce, Aluriel dedi ki: Shadow 7/10 Konusu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2020 abi ajitasyonun dibi Tamam güzel de bu kadar dram... 6.5/10 gerçek hikaye olması güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2020 sinemada izlemeyince çok koptum filmden. hikaye namına bişi yok zaten, görsellik ve ses çok önplanda. sinemada izlesem kesin çok daha fazla etkilerdi ama ipad'den izlediğim versiyonuna 5/10 diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2020 sen de yuh ipadden izlenir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2020 nerden izleyebilirim önerin nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2020 apple watch'tan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2020 4 saat önce, goldbären dedi ki: bunu 4. sezona gelmeden anlamadın mı, bu bir hanımın zoruyla izliyorsun dimi, bu iki 1) Anlamasına anladım da her defasında ilgimi çekip bi kandırıyor acaba kotarmış olabilirler mi bu defa diye. Bi şeytan tüyü var dizide müzikleri güzel teması ilgi çekici falan. Sonu hep hüsran ama = ( 2) O da sıkıldı, hatta benden önce sıkılıp içimi baydı çakma türk dizisi izleyeceğime şişmanların modasını izlerim diye. Sana kız beğendik sonra: Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2020 olm şişman adam belki bir gün zayıflar ama senin gibi KILIBIK adam mezara kadar perde yıkar biliyoruz bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2020 2 saat önce, sardalya dedi ki: apple watch'tan. olmuyo denedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2020 6 saat önce, goldbären dedi ki: bunu 4. sezona gelmeden anlamadın mı, bu bir hanımın zoruyla izliyorsun dimi, bu iki walla ilk sezon iyiydi. karantina olmasa hayatta izlenmez ama dizi izlemekten içimiz şişse de yapacak bişi bulamayıp netflixe tıklıyoruz mecbur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2020 Unorthodox fena değildi. English Game güzel. başka böyle mini dizi? Vietnam War belgeseline başladım, bunun dışında daha önceden izlediğim ww2 events in color müthiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2020 26 dakika önce, aktiftablet dedi ki: walla ilk sezon iyiydi. karantina olmasa hayatta izlenmez ama dizi izlemekten içimiz şişse de yapacak bişi bulamayıp netflixe tıklıyoruz mecbur. olm hadi axidisin hanımı avrupaya tatile gidip story atmaktan başka hobisi olmayan bir beyaz yaka (bildiğim kadarıyla) seninki bildiğin evde lonca kurmuştu bir sınıflık malzeme vardı. hamur heykel takı resim elişi patates baskı derken akşama kadar oyalanıyor olmanız lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 (düzenlendi) The Beach (2000) 7/10 Aslında film 6,5'luk, yarım puan da güzel manzara için arttırdım. İçeri tıkıldığımız günlerde egzotik plajlarda, ıssız ormanlarda güzel bi tur attırdı. Konu da güzel, ama çok çok daha yüksek bir potansyeli varken sığ kalmış o konuda. Nisan 7, 2020 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar