goldbären Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 eet keşif diye bekleyen hayalkırıklığına uğrar direk. Spoiler aksine "no amount of exploration is enough to fill the void inside us" gibi bir mesajı var. o kadar kara kara gittikten sonra en sonunda da millet sinemadan çıkınca bilekleri kesmesin diye kıvırmışlar, hanıma döndüm mutluyum huzur içimisde tiradıyla sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 On 03.12.2019 at 13:42, Goering dedi ki: ready or not (2019) 5/10 izlemeseniz de olur, hatta izlemeyin. horror/comedy Vay be bu filmi sonuna kadar seyredebildigine göre baya dayaniklisin. Helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 (düzenlendi) @miyaw33 bitiremedim 5/10 izledigim yere kadar Undone 2019 (season 1) izlemeyen uzulur o kadar net. hatun kisi ile izlerseniz o da sever. 8,5 / 10 Aralık 4, 2019 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 http://www.beyazperde.com/filmler/film-255064/ Sineklerin tanrısını anımsatıyor. Kolombiya dağlarında 8 tane çocuk asker bir amerikalı kadını rehin tutuyor. Ben survivor filmleri sevdiğimden hoşuma gitti. Ama diğer arkadaşlar beğenmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2019 bazilari icin kader, bazilari icin resmen tercih olmus evsizlik. 8/10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2019 (düzenlendi) F for Fake (1974) Orson Welles yonetiyor ve ayni zamanda oynuyor ayrica belgesel turunde olmasina ragmen plot twistler var. (spoil etmem) 8,5/10 Aralık 5, 2019 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2019 On 03.12.2019 at 11:09, eldar dedi ki: Fransız-İtalyan yapımı bir film, daha önce duymamıştım. Başrolde Depardieu var, kariyeri düşüşte bir yazar bir cinayet mahallinin yakınında bulunur. Sorgulama için karakola getirilir. Komiser de Roman Polanski. Film bayağı iyiymiş, işlenişini çok beğendim, fakat onun dışında asıl meselesi de tırt değil, spoiler vermemek adına daha fazla yorum yazamıyorum. iyiymiş baya ya. çok teatral başlasa da meğer her detayın bir anlamı varmış. holivut iyi emiklemiş bu temayı sonradan. hangi filmler olduğunu söylersek yine spo olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2019 Öf amma kasmışsınız spoiler vermemek için. Ben yazıyorum filmin sonunu Spoiler arkadaşlar adam intihar etmiş, aslında tüm o sorgu sahneleri falan hayal. Ölmüş - ölmek üzereyken bunları hayal ediyor. Kendini vurmuş aslında. Bıybıybıy yok spo olur yok büyüsü kaçar ne karı gibi nazlandınız ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2019 madem spo olur niye spo tagına aldın, come out of closet axediçem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2019 Bir de yanlış yunluş şeyler yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2019 sırf laf çarpmak için ya bir yerden okumuş ya da Spoiler hiç ölmeyecğeini sanan bu dünyaya bağlı maddiyat düşkünü vizyonuyla anca onu anlamış lelellele kimlerle forumluyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2019 Tabii ki gidip internetten okudum, bide fularlı filmi mi izleyeceğim netflixten açıp bitane daha marvel filmi patlatabilecekken? Kıymetli vaktimi dünyadaki film yapımcılarına marvelın hala çok kıymetli olduğunu anlatmaya çalışarak geçiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2019 oturup tek başına izlesen yasak, hanımla izlesen anlamaz sıkılır, senin de işin zor tısısısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2019 MIDWAY (2019) 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2019 Romantics Anonymous 2010 güzel film, bi tık daha uzatabilirlerdi senaryoyu gibi geldi ama onun dışında karakterleri ve fransızlığı hoştu. 7.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2019 (düzenlendi) Portrait de la jeune fille en feu. Bu sene merak ettiğim iki filmden biriydi, iyiydi ama çok iyi değildi. Geçen sene bomba gibiydi sinema açısından, bu sene çok etkilendiğim film izlemedim. Şu afişe çıkan sahne gerçekten iyiydi ama. Aralık 7, 2019 eldar tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2019 ismi nedir? okunmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2019 portrait a la foulard en eldar yazıyor galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2019 On 04.12.2019 at 00:51, razzRaziel dedi ki: yine aradığımı bulamadığım bir scifi daha Scifi olarak degilde depresif film olarak lanse edilmesi daha dogru olurdu. Suresi ve temposuna ragmen sikilmadan izledik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2019 Herkesin seveceği, tatlı bir film olmuş. Romantik komedi tadında bir boşanma hikayesi, biraz tersten gibi. Johansson-Rider ikilisi çok iyi oynamış, Scarlett Johansonn kendi neslinin en iyi oyuncularından olduğunu yine göstermiş. Noah Baumbach çok çok iyi iş başarmış, hem senaryo hem yönetmenlikte yapmayı düşündüğü şeyi tam olarak başarmış gibime geldi. Bir yandan ayrıntıların hepsi ana hikayeyi besliyor, diğer yandan kadın-erkek arasında taraf tutmamayı becermiş, daha doğrusu ikisinin de tarafını tuttuğunu açıkça göstermiş. Bunu özellikle çekim tekniğinde hissettim. Bana göre bu iki tarafa da dostane yaklaşım arayışı biraz zehirlemiş eseri. Ama yine de çok başarılı, tekrar tekrar izlenecek keyifli bir film ortaya çıkmış. Kesinlikle amacına ulaşmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2019 doctor sleep 9/10 ewan reis cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2019 bugün shining ile room 237'yi izledim. yarın doctor sleep izleyip rahatlayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2019 neden filmleri korsub izliyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2019 hdfilmcehennemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2019 3-5 yerinde güldük ama yine de pek öneremem. izlemeden puanına ve yorumlarına baktım baya iyiydi ama kurtarmadı. hele o ilk yarım saat hiç çekilmez. ana karakterde kesin türklük var tip aşırı benziyor. nope. zaten korku filmlerinin %95'i bayık, bir de üzerine yıllanınca daha da bayıcı oluyor. zamana karşı koyabilen 3-5 film vardır heralde toplasan. nese sırada şu var bakalım bu iyi çıkar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar