Saeros Mesaj tarihi: Mart 17, 2019 Mesaj tarihi: Mart 17, 2019 şu triple frontier'ı izlersem oyuncular için izlerim heralde, imdb'de de gömmüşler filmi
Goering Mesaj tarihi: Mart 17, 2019 Mesaj tarihi: Mart 17, 2019 abi senin kendi gorusun yok mu? belki sen seviceksin? oldu olucak senaryoyu da bastan sona oku izlemeden
Sam Mesaj tarihi: Mart 17, 2019 Mesaj tarihi: Mart 17, 2019 triple frontier kartelli aksiyon isteniyorsa 7/10, istenmiyorsa 6/10. filmin gidişatı değişiyor ortalarda oradan bir zayıflama var. netflix filmlerinin %90'ı filan zaten postere koyabilecek bir yıldız alıp film çekmek, yeni birşey değil hani pek. bazısı düzgün, bazısı meh. "ya vaktimi çaldınız resmen" dedirtecek filme pek denk gelmedim ama, meh'i bile belli bir noktanın altına düşmüyor gördüğüm.
Saeros Mesaj tarihi: Mart 17, 2019 Mesaj tarihi: Mart 17, 2019 1 saat önce, Goering dedi ki: abi senin kendi gorusun yok mu? belki sen seviceksin? oldu olucak senaryoyu da bastan sona oku izlemeden valla iyi fikir....... tabii ki kendi görüşüm var ama oturup her filmi izleyecek vaktim olmadığı için reviewlara bi göz atıyorum değer mi değmez mi diye
Esh Mesaj tarihi: Mart 17, 2019 Mesaj tarihi: Mart 17, 2019 abi horror konusunda review bakmiyorum onun disinda az cok belli ediyo kendini review ortalamasindan. horror, genre olarak zor. birini korkutan digerine tasak geliyo. biri 1 veriyo digeri 10.
mokoko Mesaj tarihi: Mart 17, 2019 Mesaj tarihi: Mart 17, 2019 harika ötesi harika. son zamanlarda izlediğim filmlerden en iyisi. resmen gözlerimi ayıramadım izlerken yemek soğudu
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 17, 2019 Mesaj tarihi: Mart 17, 2019 spiderman noir i nicholas cage seslendirmiş ya yeni farkettim sfdsfd
goldbären Mesaj tarihi: Mart 17, 2019 Mesaj tarihi: Mart 17, 2019 keşke marvel haddini bilse de live action yerine hep böyle işlere imza atsa dedirtiyor evet. hem comic ruhunu veriyorsun hem de görsellik tavan olunca hikayenin basitliği sadeliği hiç batmıyor. ("öbür marvallarda görsellik yok mu argadaşım" diyeceklere; görsellik =/= şehir yıkmalı cgi. mis gibi stil karakter sahibi işte. )
Gallant Mesaj tarihi: Mart 17, 2019 Mesaj tarihi: Mart 17, 2019 Big short kadar iyi degil. Oyunculuklar bayagi bayagi iyi olsa da, biraz Michael Moore havasi var. Narrator in filmin dinamizmini engelledigi dusuncesindeyim.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 17, 2019 Mesaj tarihi: Mart 17, 2019 Vice'ın Amerika gibi bir devleti bir takım züppenin karikatürize edilmiş şekilde yönettiğini yer yer gereksiz komikliklerle anlatmaya çalışmış olması dışında orta karar bir filmdi. Bahsettiğim kısım bu yüzden gerçekçilik hissini ciddi öldürdüğünden filme olan ilgimi baltalamıştı.
eregorn Mesaj tarihi: Mart 18, 2019 Mesaj tarihi: Mart 18, 2019 (düzenlendi) Netflix'in yeni dizisi. 18 bölümlük bişi. Her bölümü birbirinden ayrı ve bölümler 5dk ile 20dk arası değişiyor. Genel olarak puan vermem gerekirse 8/10. Bir günde şlaps diye bitti. Tadı damağımızda kalan bölümler oldu. Mart 18, 2019 eregorn tarafından düzenlendi
reyou Mesaj tarihi: Mart 18, 2019 Mesaj tarihi: Mart 18, 2019 Osho yu seyrediyom su siralar, documentary resmen ilk bolumde ozetlenmis: - birisi su anlattiklarimi duysa, hadi oradan bunlar kurmaca olmali derdi. Resmen bu eksende donuyo lan.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Sinematografi açısından yıkılıyor. Klasik bir Nuri Bilge Ceylan filmi bu konuda ama inanılmaz çok devamlılık hatası var, çok rahatsız etmeye başladı bir yerden sonra. Bu tip şeylere çok takan biri olduğum için de olabilir, bilmiyorum. Zamanında bu işin içindeyken en çok dikkat ettiğim şey devamlılıktı. Konuya gelirsek çok güzel detaylar var kesinlikle. Yine süper bir karakter yaratılışı vs. 3 saat sıkmadan izletti.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 On 17.03.2019 at 18:03, mokoko dedi ki: harika ötesi harika. son zamanlarda izlediğim filmlerden en iyisi. resmen gözlerimi ayıramadım izlerken yemek soğudu Filmin en güzel noktası hepsinin kendi anime tarzı ile anlatılıp, birleştirilmesi. baya detay çalışılmış.
sostizm Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 On 13.03.2019 at 12:40, paspatur dedi ki: oha fotoyu direk yapıştırdım. Nasıl yani upload etmeden paste mi edilioyr? Öğretsene nasıl o iş? Başka medya ekleyinden mi?
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 56 dakika önce, sostizm dedi ki: Nasıl yani upload etmeden paste mi edilioyr? Öğretsene nasıl o iş? Başka medya ekleyinden mi? başka bir medya ekleyin > resim linkini yapıştırın bu olabilir mi?
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 23, 2019 Mesaj tarihi: Mart 23, 2019 (düzenlendi) https://www.imdb.com/title/tt6908274/ -Durante la tormenta- netflix için fena sayılmaz. fakat bu son dönem ispanyol sinemasının zaman ile alıp veremediği ne var onu çözemedim. hep bi loop, agatha christi romanları havası ve kasveti vb... 7,5/10 gayet isabetli bi imdb puanı olmuş. Mart 23, 2019 sanssizsansli tarafından düzenlendi
goldbären Mesaj tarihi: Mart 23, 2019 Mesaj tarihi: Mart 23, 2019 yönetmen / yazarın tarzı o ya, twisti de kesin dandiktir hep öyle oluyor bu herifin, izleyip görelim.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 23, 2019 Mesaj tarihi: Mart 23, 2019 öyle büyük bi twist yok. sen diyince baktım yönetmenine. 2 filmini izlemişim bu adamın yönetmene bakmadan bu 3. oldu ve tarzı buymuş meğer evet sdf neyse yine bi çıtayı tutturmuş adam, izlediklerim hep 7 ve üstü.
goldbären Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 senin gibi adam yönetmen falan bakmadan TOMENKS FİLMLERİNİ SEVERİM BU ADAMIN FİLİMLERİ İYİ OLUYOR... diyenler gibi mi izliyor, yakıştıramadım.,,,,,,
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 tısısı toplanın bizde statham filmi izlicez kankaaa kafası xd
goldbären Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 filmi izledim, keisnlikle kötü geldi bana. stranger things için kız bilimkurgusu diye bir genre açmıştık çok alınmıştı millet, tam olarak o türde film malesef. bilim desen bir piksel var yok, quantum kitapları kadar işte. kurgu desen sağdan soldan apartı üç beş konsept. hayatımın aşkını asla bırakmam ühü ühü mıymıymıy dolaşıyor kadın içim şişti izlerken. bunun yerine gidip about time izlesem tekrardan daha iyiydi. hiç değilse alternatif zamanlar - seçimlerin ilişkiler üzerindeki etkilerini adam gibi işlemiş bir yapım...
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 25, 2019 Mesaj tarihi: Mart 25, 2019 NBA'in lokavt dönemini konu alıyor. Umduğumdan iyi çıktı. Sonra filmin sonunda bi baktım yönetmen Soderbergh 7/10 // yani bana overrated geldi. işlenişinden mi yoksa başka bir şeyden mi bilemedim... // İğrendim lan olaylardan. Adamın görev olarak bunu benimsemesi evet iş ahlakı için güzel de baya baya iğrenç olaylar. Aynı gün izlediğim iki filmin de hep aynı mantıkla dış sesle yürüyor olması baydı yalnız.
Öne çıkan mesajlar