zeper Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 yep katiliyorum. Guzeldi. Zaten bitisinden diger filmin gelisi belli. beklemedeyiz. eregorn said: muazzam. 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Bright said: Beğendim, çok komikti 9/10 güzeldi ya ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 7/10 begendim ama oyunculuk bazi yerlerde vasat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Kelebekler 2018 odullu bir film: (Kelebekler, Sundance Film Festivali'nde en iyi film seçildi https://www.ntv.com.tr/sanat/kelebekler-sundance-film-festivalinde-en-iyi-film-secildi,WNIk0WI0IUyXSQHF5FyuJw) bunu da begendim, tugce altug oyunculugu zayif kalmis. ucuz prod. olmasa daha da iyi olabilirmis. -genel kultur gondermeleri, sembolizm vs. cogu yerde bilerek abarti kullanilmis. filmin bir mesaji da herseyin arkasinda anlam aranmamasi gerektigi. din elestrisi guzel, filmin odul alma sebebi bu olmali. (biraz calinti diyaloglar/espriler de yok degil filmde) 7,5/10 * sinemada izledim, 2 bilet 40tl verdim. degdi diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Evil Genius / 4 bolumluk gercek hikaye belgeseli. Tum yasam enerjim cekildi pazar pazar. Kadini izlerken tuylerim diken diken oluyor, konusmalarinda filan, gercek hayatta yuzlesen taniyanlarin neler hissettigini tahmin edemedim. https://i1.wp.com/www.macmadison.co.uk/wp-content/uploads/2018/05/evil-genius-what-is-new-netflix-true-crime-documentary-about-and-who-is-brian-wells-all-the-details-on-new-series-about-marjorie-diehl-armstrong.jpg?w=640&ssl=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 offf reddit'te geçenlerde videosuna denk geldim bunun, altta yorumlarda yakında belgeseli çıkıyor demişlerdi demek çıkmış. hem merak ediyorum hem istemiyorum izlemek bi yandan da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 sabonis said: offf reddit'te geçenlerde videosuna denk geldim bunun, altta yorumlarda yakında belgeseli çıkıyor demişlerdi demek çıkmış. hem merak ediyorum hem istemiyorum izlemek bi yandan da. cok feciydi cok, ben bu soygunu ve arkasindaki olaylari bilmiyordum da oncesinde, film izler gibi izliyorsun sonra gercek oldugunu hatirlayinca , bir duruyorsun., hatta yok artik bu kadari filmlerde bile olmaz yani diyorsun. Konusunu okuyunca, banka soygunu arkasindaki seytani kadinin hikayesi diyor, siradan bir soygun bekliyorsun, ama sonra... fazlasiyla urpertici bir hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Oha la geçen Netflix'te gördüm hanımla izleyeyim diyordum şimdi ürküttünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Bu neymiş ya, ilgimi çekti direkt böyle deyince herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 diabolical niye ki, banka da ayin mi yapmışlar nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Cargo 5.8/10 çok kötü. her şey o kadar çabuk olup bitiyor ki. bir de klişe üstüne klişe, karakterlerin aptallığı üstüne aptallık katmaları falan. post-apoc aşkına izledim ama yine de olmadı yani. the road gibi bişi bekledim, baya meh çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 O Ornitólogo AKA The Ornithologist (2016) turk filmlerine ustte cok vermisim, portekiz filmi. bu 7,5/10 hakkediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 La grande bellezza, The Great Beauty 8/10 Senaryo ve islenis efsane. (muzikler, oyunculuk vs. de baya iyi) Sorrentino filmi; Yabanci Film Oscar adayi olmus, ama alamamis. O sene Amour almis ama bu da alabilirmis bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 https://s3.thcdn.com/productimg/600/600/11525075-1634525258416861.jpg her gördüğümde amaan bebe filmidir diyip geçtiydim de dün bi açim bakim canım sıkkın zaten dedim. baya eğlendim. tam üst seviye cgilı çerez film tadındaydı. başroldeki elemanın sesine gıcık oldum sürekli sıçmak için ıkınıyomuş gibi konuşuyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 ahhaahaynen ben de oyle dusundum iste, ulan nolmus olabilir ki diye. Rewendor said: Bu neymiş ya, ilgimi çekti direkt böyle deyince herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 o ne abi bağırsak deşip kanında dans mı ediyor gişe memurunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Bende merak ettim ve dun izledim Eh iste. Redneck macerasi. Polisinden fbi ina kadar herkes iq 3-5.. Abla 34iq. Bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 zeper said: Evil Genius / 4 bolumluk gercek hikaye belgeseli. Tum yasam enerjim cekildi pazar pazar. Kadini izlerken tuylerim diken diken oluyor, konusmalarinda filan, gercek hayatta yuzlesen taniyanlarin neler hissettigini tahmin edemedim. https://i1.wp.com/www.macmadison.co.uk/wp-content/uploads/2018/05/evil-genius-what-is-new-netflix-true-crime-documentary-about-and-who-is-brian-wells-all-the-details-on-new-series-about-marjorie-diehl-armstrong.jpg?w=640&ssl=1 https://cbsnews2.cbsistatic.com/hub/i/r/2003/09/05/d921f4fd-a642-11e2-a3f0-029118418759/thumbnail/620x350/983475d5e9f31a8845602fe3c0a0b88d/image571757x.jpg :((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 evet bi o abinin safligina uzuldum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 serjuhan said: Oha la geçen Netflix'te gördüm hanımla izleyeyim diyordum şimdi ürküttünüz izledim, beklentiyi yuksek tutmayin. abartmislar mastermind bilmemne. outcast bi yahudinin sacma sapan grubuyla yaptigi boktan heist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 sabonis said: Cargo 5.8/10 çok kötü. her şey o kadar çabuk olup bitiyor ki. bir de klişe üstüne klişe, karakterlerin aptallığı üstüne aptallık katmaları falan. post-apoc aşkına izledim ama yine de olmadı yani. the road gibi bişi bekledim, baya meh çıktı. hadi ya :/ ben bundan guzel bir sey bekliyordum, meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 road'un tırnağı olamaz ama rottentomatoes hipster'ları beğenmiş gibi, oradaki puanlarla genel olarak aynı düşünüyorsan yine de bi şans ver. ama şu anda road'u izliyorum, yarısına geldim. Road'un setting'inin, verdiği hislerin %1'ini vermiyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 8 bölüm, daha 4e yeni geldim ama cok acaipmiş olaylar, en azından 2 bölüm göz atın https://www.youtube.com/watch?v=hBLS_OM6Puk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 http://www.turkcealtyazi.org/images/poster/1485796.jpg 7.2/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar