vivavale Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Daha önce izlemiştim çok karışık gelmişti dün yine izledim yine karışık geldi Yine de epic film 10/8 hak ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Cerezlik filmler serisine guzel bir eklenti olmus, 6.3/10 https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/M/MV5BMjM3ODY3Njc5Ml5BMl5BanBnXkFtZTgwMjQ5NjM5MTI@._V1_UY1200_CR90,0,630,1200_AL_.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 konusuna bakmistim ama cast'a bakmamistim. de niro baya siritmis, yardimci cast da oynayamamis. senaryo islenisi de baya kotu, film bence ortasinda bitiyor. docu. olarak cekselermis keske. 5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 festival filmlerinin müdavimiyim demiyorsanız izlemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 çok acayip sekansları olmasına rağmen atmosfer ve ortamlar çok güzel. +vangelis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 hayal kırıklığı. 3/10 Saeros said: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/8/8e/Baby_Driver_poster.jpg nerdeyse izlemicektim ben bu filmi. quirky olucam diye bokunu çıkarmışlar başlarda ama sonra sardı. özellikle en son bats'in ölmesiyle başlayan shitstorm ABOVVVV uzun zamandır böyle heyecanlanmamıştım film izlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 7/10 masal gibi film. ingilizce konuşmalarından dolayı kırdım puan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Kötü 6/10 reyou said: http://cdn02.cdn.justjared.com/wp-content/uploads/2017/03/life-movie/life-movie-end-credits-scene-04.jpg $ok iyi. 8/10 spotangulus sonuna bakarak ikincisi gelmesi gerek bence, her turlu gideri var. gerci o zamanda aliens serisine baglar, belki de tadinda birakmak gerek, bilemedim asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 şu life'a iyi diyenleri vizyondan 2 ay falan banlasak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 film iyiydi. bi de filme 6 verip kotu demek nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 sabonis kütüğünü döktürtme şimdi, harika film değildi de güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 gregodan korkumuz olsa peheee. kütük falan dedi utanmadan ve üstüne iyi dedi filme :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 doymadiniz su life'a bok atmaya ya. Olm izleyin gecin iste, gayet yeterli bi bilimkurgu filmi. Sanki kaliteli bilimkurgu icinde yuzuyoruz, her yil muhtesem filmler geliyor gibi begenmemezlik ediyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 reyou said: film iyiydi. bi de filme 6 verip kotu demek nedir? Senin notun ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 neutrino said: doymadiniz su life'a bok atmaya ya. Olm izleyin gecin iste, gayet yeterli bi bilimkurgu filmi. Sanki kaliteli bilimkurgu icinde yuzuyoruz, her yil muhtesem filmler geliyor gibi begenmemezlik ediyorsunuz. Sorun begenmemek degil de, baskasinin begenmesini kaldiramamak gibi daha cok. Bir de iyi sci-fi yok cidden. Onun acligini da boyle dandik filmlerden cikariyoruz iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 paspatur said: reyou said: film iyiydi. bi de filme 6 verip kotu demek nedir? Senin notun ne? abi 2 ustte beni alintilayip notumu sormasi asdfklj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 reyou said: paspatur said: reyou said: film iyiydi. bi de filme 6 verip kotu demek nedir? Senin notun ne? abi 2 ustte beni alintilayip notumu sormasi asdfklj (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Life kötü film değil. Life iyi film de değil. Binayenaleyh... Şaka bir yana hakikaten kötü film değil. Fazla Alien rippoff, klişe, ama kendini izlettiriyor, sonu da gayet iyi. Ortalama üstü film. 6-6.5 civarı hak ediyor. Her türlü izlenir, ama çok büyük beklentide olmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 neymiş bu life ya, ben de izliyim bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 izlemeye izlettiriyor ... heyecanlı da. Hanımla hop oturduk hop kalktık. Ama film bitince sanki ikinci sınıf bir Atv alien filmi izlemişsin tadı kalıyor insanın damağında. Her şey çok öngörülebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 life güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Saeros said: neymiş bu life ya, ben de izliyim bi ara. Izleme. Sen izleyince sapitiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 https://cdn.flickeringmyth.com/wp-content/uploads/2017/03/The-Snowman.jpg Guze. Gidin. Karmaşık ve odaklanmalık film. 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 imdb 5.2 rottentomatoes %8 metacricic 23 kalsın almayalım :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 normalde hiç iplemem imdb falan ama bu da aşırı düşük ya. gidecektim resmen gidesim gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar