xunn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 https://filmspot.com.pt/images/filmes/posters/big/429200_pt.jpg Tatlış, 7 calısır benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 goldbären said: ben sabonisi sevimli bularak sataşıyorum ama o hep egolu cevap veriyor bu da beni üzüyor. pasif agresif mesajlar atıyon sürekli. ne bekliyon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 fenerli love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 altınayıcık kalp sabo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 FLORIDA PROJECT 8/10 Begendik guzeldi. Basrolunu cocuk aktorlerin oynadigi film ve diziler populer bu aralar, ozellikle bu resimdeki kiz cocugunun oyunculugunu begendim. https://a468ba3fc2be117c5560-f9a6225d634730495a59b91d1543c5a4.ssl.cf5.rackcdn.com/_normal/the-florida-project_170823_172553.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 goldbären said: fenerli love. Ne feneri lan. Ayrıca başlığı bok etmeyek gel özele baağğren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 http://www.magnetreleasing.com/tuckeranddalevsevil/images/photos/photo_05.jpg 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 merak edip trailerine baktım adamlar bütün filmi vermiş direkt. izlememe gerek kalmadı güzel film gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 film festivalinde 15 tane film seyrettik ard ardına beynim sabun gibi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Şu tucker n dale vs evil izlenebilir ya absürd komedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 büyük zaman kaybı yekeyeke said: Red said: 5/10 kitabı okumadım. izlemezsen bir şey kaybetmiş olmazmışsın. gereksiz. Ben de okumadım ama kitabı okuyan annemle izledim. İlk kitabı 15 dakkada geçti falan dedi, bazı yerleri olduğu gibi kaldırmışlar ama anlaşılması daha rahat olmuş dedi. Benim yorumumda kitabı okumayanlara da bu içeriği vermek istemişler gibi geldi. Kitap, okuyanların hayal dünyasında kalsın, konuyla ilgili dünyayı anlatan bir film yapalım demişler gibi sanki. 7.5 çalışır benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Okuyanlar çok övüyor kitabı, GOT gibi dizi çıkardı yada düzgün birisine verip 3 lü seri yapılsaydı diyorlar. Film iyi değil o kesin, stephen king'e kızıyor millet para için çöpe attı senaryoyu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Film felaket. Kitaplar olarak ilk 4 kitap müthiş. 4. Kitap özellikle King'in tarzının çok dışında kalmasına, adamın da çok zorlandığını hatta karısından yardım aldığını falan açıkladığı kitap ama ekstra bi güzel olmuş. 4. kitap sonrasında Stephen King'e araba çarpıyor. Adam "lan ya ölmeden bitiremezsem seriyi" diye paniğe kapılıp aceleye getiriyor (önceki kitapların arasında onlarca yıl varken sonlar hızlanıyor zaten) 5 eh işte iyi yanları da var sonlara doğru saçmalıyor, bir de belli kısımları uzatıyor. 6 çok çok kötü, komple bile atılabilir, ileride adam gibi film serisi ya da dizi uyarlaması yapsalar eminim fanlar bu kitabın komple atılmasına itiraz etmez, hatta tam tersine destekleyebilir. 7 genel olarak toparlamakta biraz zayıf kalmış ama akış ve konuyu bağlaması açısından çok çok iyi. Bir de kitapların birbirini takip süresi çok uzun olduğ arasında belli tutarsızlıklar var, karakterlerin yaşı, tam ilişkileri, sağlık durumları atlamalar yapıyor. Onlar da seri boyunca zamanın göreceli geçmesine ve dünyanın dengesiz çöküşüne dayandılırarak açıklanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 filmde bir kara kule olması, roland ve jake diye 2 karakterin bulunası dışında kitapla film arasında pek bir benzerlik yok. kulenin ne olduğu, roland'ın obsesif amacı vs gibi ana konularda tamamen 2 ayrı kurgu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 ben de diyorum niye bu kadar yorum var filmle ilgili. snopy edition çıkmış. bakalım çok kötüyse ileri ala ala izleriz. en azından efektler düzgün gibiydi trailerda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 ben iki kere deneyip izleyemedim 2-3 kitap okumustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 kazasından sonra kendi tecrübeleriyle yazdığı duma key mega über iyi bu arada. okumayan varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Yine kazasından sonra yazdığı On Writing de muhteşem bir referans kitabı. Kazzadan sonra batırdığı tek konu Dark Tower oldu galiba adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Triangle 2009 bunu 2. kere izledim, iki seferde de birlikte izledigim arkadaslarim baya tapti filme. 8/10 +++ bu filmin sanat yonetmenligini begendim, senaryosu da fena degil ama plot hole gibisi cok sey var. IZLENIR 6,5/10 +++ izlemediyseniz izleyin, aksiyon yok - 12 angry man'vari. bir an oldboy olucak zannettim, ama degilmis. 8,5/10 +++ best of mel gibson 7,5/10 +++ daniel radcliffe olmasa belki daha ciddeye alirdim "into the wild" knockoff oldugu icin 6/10 yoksa film akiyor +++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 triangle'ın güzelliğinin farkına varan biri daha. bu başlıkta neler neler yazıldı hakkında piuuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 triangle bende izledi ya yakında, fena diil de 8 lik de değil hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 yani bence butcesine gore iyi film, o 8/10 adil olmak gerekirse 6,5'luk filmler arasindakilerde iyilerde :D 2 gunde 4 film cok geldi beynim yanmis, editlemekten hal oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 baya beğendim ya. ismi atomic blonde olunca sanki absürd cüneyt arkın vari aksiyon dolu bi film bekliyordum. bildiğin dişi bourne çıktı. sonunu beğenmedim ama devamı gelir umarım. sigara içmiyorum da charlize abla öyle bir içiyor ki suratıma üflese içime çekerim sdfs. 7.8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/M/MV5BMTUyNzkwMzAxOF5BMl5BanBnXkFtZTgwMzc1OTk1NjE@._V1_UY1200_CR90,0,630,1200_AL_.jpg The VVitch: A New-England Folktale 8-9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 baya iyi filmdi bu ya evet. hatta şey sahnesi kırmızı kukuletalı kadının ufak mağara gibi yerden çıkıp kameraya yaklaşması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar