Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 ben izlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 ben de izlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Izleyin mutlaka ama bastan savma izlemeyin. Misir patlatin, bira alin falan ne seviyorsaniz artik, ciddi izleyicilik yapin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 the wailing https://posterspy.com/wp-content/uploads/2016/10/TheWailingA2peq.jpg 9/10. bu tarz filmlerden beklemiyceğim kadar iyi çıktı. sinematografi zaten iyi de senaryo özellikle resolutionda patlamadı diğerleri gibi ve baya beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 çok övdün izlicem birazdan.ç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 wailingin son sahnesindeki gerçekçi gerçeküstülük inanılmazdı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 bende aldım listeye direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 edit yanlis acc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Baby Driver 85/100 Oh mis ... Hikaye ,oyuncukluk, karakterler, muzikler, goruntuler yaz gunu ilac gibi geldi, cok seker film olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 sanssizsansli said: wailingin son sahnesindeki gerçekçi gerçeküstülük inanılmazdı ya. spoiler vermesene spoilerveren. şimdi son sahnede gerçeküstülük olacağını biliyoruz : (( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 xaty said: edit yanlis acc. zatiden yazsan ne farkederdi ki? kesinlikle beğenmedi muhalefet şerhi mi koydu evde filme? öyle mi izlediniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 annen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Memoires of Murder benim favori filmlerimdendir ama wailing'den aynı tadı alamadım. İyi bir film olsa da hikaye sığ, ve bu sığ hikayeyi anlayamıyoruz seyirci olarak. E hikaye açıkça anlaşılır olmayınca hikayeye otomatikman derinlik katılmıyor. İzlemeye değer bir film ama iki buçuk saat boyunca hiç sıkılmadım desem yalan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 goldbären said: xaty said: edit yanlis acc. zatiden yazsan ne farkederdi ki? kesinlikle beğenmedi muhalefet şerhi mi koydu evde filme? öyle mi izlediniz ? onun adina konusmak istemedim o da cok sevdi. bir de mesaj sekercik ehircikti biraz o yuzden editledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 eldar said: Memoires of Murder benim favori filmlerimdendir ama wailing'den aynı tadı alamadım. İyi bir film olsa da hikaye sığ, ve bu sığ hikayeyi anlayamıyoruz seyirci olarak. E hikaye açıkça anlaşılır olmayınca hikayeye otomatikman derinlik katılmıyor. İzlemeye değer bir film ama iki buçuk saat boyunca hiç sıkılmadım desem yalan olur. neyin ne olduğunu gösterse baya sığ olurdu ama. inanmak üzerine kurulan bi tema var hikayenin yanında onu sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 ben beğenmedim ne wailing. memories of murder fazla iyi bundan. denemişler ama çok sıkıcıydı wailing. 2 buçuk saat bitmek bilmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 red beğenmediğine göre artık filmin iyi olduğu netlik kazanmıştır. herkes izleyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 train to busan 6.5 / 10 ilk karşılaşmaları çok hızlı geçmişler ya en güzel kısmı o lan zombili filmlerin, yazık olmuş fsdfs. yine işkolik ilgisiz bir baba ve zombi görünce 180 derece dönmesi. laf sokan ilgili baba adayı ve kavgayla başlayan ilişkilerin "kardeş koş koş"a dönmesi. klasik hollywood klişe karakterleri işlenmiş yine. koşan versiyonlarını çok sevmiyor olsam da zombiler fena değildi ya. dönüşmeleri falan güzeldi. tabi skidirik figüranlar instant dönüşürken, bizim ana karakterlerin söylecek bir iki lafı, kendini feda edecek zamanı oluyor dönüşmeden önce. zombi olsun daştan olsun dediğim için 6.5 işte. yoksa tren dışında yeni bir şey yok filmde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 https://images.fandango.com/ImageRenderer/400/0/redesign/static/img/default_poster.png/0/images/masterrepository/fandango/192656/TheWailingPOSTER.jpg Birazcık abartmışsınız 7.2/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 güzel film söyleyin de izliyim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 captain fantastic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 dangal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 captain fantastichi kızla izliycem. bu dangal filminin puanını hintliler mi bu kadar boostluyo görecez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 kaptan fantastik iyi film dangal da hint duygusallığı ve başarı öyküsü. türü seven sever. yoksa klişe hint işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Lost City of Z (2017) http://static.rogerebert.com/uploads/movie/movie_poster/the-lost-city-of-z-2017/large_large_ik3ebv7J18fs6cHkmu91oxz7EGt.jpg Büyük hüsrana uğradım, kesin beğenirim diyordum ama neticede sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar