benjani Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 http://www.escapetv.com/wp-content/uploads/2014/08/basic-instinct.jpg güzel filmmiş 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 sabonis said: olm sonu sürprizli ise bunu yazmak nası bi godoşluktur benim aklım almıyo lan. direk spoiler ile eş değer. spoiler kültürü gelişmemiş köylü toplumlarda oluyor bu ya. izleyip hayatında ilk kez twist görmüş emmi gibi SÜPRİSLİ :))) yazınca biden şak diye aynı keyfi biz de alıyoruz sanki filmden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 samaella said: hülooğğğğ şöyle alıntılayalım da yukardaki mesajları okusun, az utansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 http://cdn.film-book.com/wp-content/uploads/2012/03/the-hidden-face-la-cara-oculta-movie-poster-01.jpg la cara oculta (2011) anlatım iyi, oyuncular fena değil, konu iyi. seyredilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 http://www.elseptimoarte.net/carteles/442/mientras_duermes_10329.jpg mientras duermes (2011) ne zamandır böyle sinirlerimi bozan bir film seyretmemiştim. güzel gerçekten. seyredilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Nocturnal Animals https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/archive/b/b0/20161014175110!Nocturnal_Animals_Poster.jpg 9.9/10 Geriliyor insan izlerken ama mükemmel bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 goldbären said: sabonis said: olm sonu sürprizli ise bunu yazmak nası bi godoşluktur benim aklım almıyo lan. direk spoiler ile eş değer. spoiler kültürü gelişmemiş köylü toplumlarda oluyor bu ya. izleyip hayatında ilk kez twist görmüş emmi gibi SÜPRİSLİ :))) yazınca biden şak diye aynı keyfi biz de alıyoruz sanki filmden. süprisli değil de plot twist yazınca hangi köyden oluyorsun peki :D https://forum.paticik.com/read.php?11,7650616,8184604#msg-8184599 edit: bu arada başka sürpriz sonlu film spoilerı almak istemeyenler linke tıklamasın sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Bu nocturnal animals icin tutarli bi yorum yok mu olm biriniz suler diyo biriniz begenmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 bence izle sonu sürprizli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 http://www.basaksehirrehberi.com/images/icerik/20160508__2344171405.jpg Seviyorum böyle filmleri. Eleman yine iyi iş çıkarmış. 8/10 https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/M/MV5BMTQ2NjE4NDE2NV5BMl5BanBnXkFtZTgwOTcwNDE5NzE@._V1_UY1200_CR90,0,630,1200_AL_.jpg Emilianın mimikleri harici güzel film. Bu kız 10 yıla kalmaz kırışır :D 7,5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 k1nJo said: süprisli değil de plot twist yazınca hangi köyden oluyorsun peki :D hahah. bir kere de oldboy finalini söyleyip banlatmıştım birini. banlanan ben değil o olmuştu hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 ulan sen miydin o finali söyleyen. niye yaptın abi ben izlememiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 http://cdn3-www.comingsoon.net/assets/uploads/gallery/fantastic-beasts-and-where-to-find-them/fantasticbeastsposter_0.jpg meh. sondan spo Grindlewald direk Colin Farrel kalsaydı daha iyiydi ya Johnny Depp ten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 goldbären said: k1nJo said: süprisli değil de plot twist yazınca hangi köyden oluyorsun peki :D hahah. bir kere de oldboy finalini söyleyip banlatmıştım birini. banlanan ben değil o olmuştu hehe. en korktuğum insan tipi ya. hem pislik hem kendini sevdirebilen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 progamer said: http://cdn3-www.comingsoon.net/assets/uploads/gallery/fantastic-beasts-and-where-to-find-them/fantasticbeastsposter_0.jpg meh. Bunu koymaya gelmiştim :D 4/10 Set extention'lar bu kadar sırıtabilirdi. Bu evren için Harry Potter LOTR ise bu film de evrenin Hobbit'i, hatta Hobbit'ten daha kötü zira cinematography'sini hiç beğenmemekle beraber filmde olmayan derinlik, villain'ın daha trailer'dan kim olduğu belli oluşu ve her şeyin predictable oluşu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nergal69 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 eh işte ne sıkıyor ne sarıyor. orta karar bir film. http://resim.fullhdfilmizlesene.org/mdsresim_izle/fullhd-cehennem-inferno.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 k1nJo said: goldbären said: k1nJo said: süprisli değil de plot twist yazınca hangi köyden oluyorsun peki :D hahah. bir kere de oldboy finalini söyleyip banlatmıştım birini. banlanan ben değil o olmuştu hehe. en korktuğum insan tipi ya. hem pislik hem kendini sevdirebilen :D PARDON AYI DİYECEKTİM YA YANLIŞ DEMİŞİM ÖZÜR DİLERİM. https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/M/MV5BMTk4MjU3MDIzOF5BMl5BanBnXkFtZTgwMjM2MzY2MDI@._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_.jpg buna da puanım 9/10 hatta belki 10/10. oyunculardan dolayı bol torpilli. baya beğendim ya, eğlendirdi. filmi zaten bir uzay, bir scifi kafasıyla izlemeyin o yüzden teknik saçmalıkları da çok düşünmeye gerek yok. gayet iyi, değişik romantik bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Son zamanlarda izlediğim en kötü film, neresinden tutsan elde kalıyor. Oyunculuklar efsane kötü, Chris Pratt komikli karakterlerine geri dönsün. Film Sci-Fi değil, aksiyon değil, romantik hiç ama hiç değil. "Uzaylı filmler iyi tuttu bu aralar aga" deyip 2 popüler oyuncuyu almışlar, yanlarına da numune de iki yardımcı oyuncu koymuşlar, olmuş sana Passengers. Hayıt bir de yani, bu kadar klişe ve kullanılmış fikirler üzerinden gidiyorsun, farklılık yaratmak adına bir zeka pırıltısı, bir konsept koy değil mi? Yok ama, "Gezegenler arası seyahat yapan gemide sıkıntı var, elle düzeltmemiz lazım, tek tek gezip anakart değiştirelim." Herif reaktörün kapısını elle açık tutarken, gemiden kopardığı dolap kapısıyla korudu kendini (gelecek mühendisi bu abi), tabii ki bu dahiyane plan arkadaşı hayatta tuttu ama bu sefer uzay boşluğuna fırlayınca, orada öldü. Abla uzay boşluğundan ölüsünü getirip sağlık makinesine bağladı, BÜTÜN TUŞLARA BASARAK ölümden geri döndürdü adamı. Evet, sağlık makinesi ismi, çünkü senaryonun zeka yaşı 7. Filmin sonunda da aslında sağlık makinesiyle yine uyuyabileceklerini farketseler de, 5000 kişinin uzay yolculuğu yaptığı gemide 1 adet sağlık makinesi bulunduğundan, hayatlarını uzay gemisinde geçirip ölüyor moronlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 izlemedim ama spoyu okudum, tahmin ettiğim gibiymiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Lyv said: Son zamanlarda izlediğim en kötü film, neresinden tutsan elde kalıyor. Oyunculuklar efsane kötü, Chris Pratt komikli karakterlerine geri dönsün. Film Sci-Fi değil, aksiyon değil, romantik hiç ama hiç değil. "Uzaylı filmler iyi tuttu bu aralar aga" deyip 2 popüler oyuncuyu almışlar, yanlarına da numune de iki yardımcı oyuncu koymuşlar, olmuş sana Passengers. Hayıt bir de yani, bu kadar klişe ve kullanılmış fikirler üzerinden gidiyorsun, farklılık yaratmak adına bir zeka pırıltısı, bir konsept koy değil mi? Yok ama, "Gezegenler arası seyahat yapan gemide sıkıntı var, elle düzeltmemiz lazım, tek tek gezip anakart değiştirelim." Herif reaktörün kapısını elle açık tutarken, gemiden kopardığı dolap kapısıyla korudu kendini (gelecek mühendisi bu abi), tabii ki bu dahiyane plan arkadaşı hayatta tuttu ama bu sefer uzay boşluğuna fırlayınca, orada öldü. Abla uzay boşluğundan ölüsünü getirip sağlık makinesine bağladı, BÜTÜN TUŞLARA BASARAK ölümden geri döndürdü adamı. Evet, sağlık makinesi ismi, çünkü senaryonun zeka yaşı 7. Filmin sonunda da aslında sağlık makinesiyle yine uyuyabileceklerini farketseler de, 5000 kişinin uzay yolculuğu yaptığı gemide 1 adet sağlık makinesi bulunduğundan, hayatlarını uzay gemisinde geçirip ölüyor moronlar. Trailer'i izlerken aha boyle sacma bi film olacak demistim, olmus. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 film sci-fi değil, aksiyon da değil zaten tamam -ki bunlardan dolayı bence teknik saçmalıkları irdelemeye çok gerek yok- da nasıl romantik değil onu anlamadım. bi yere kadar dram sonra romantik o zaman böyle mi diycez? sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Mientras Duermes 7.7/10 Güzel gerilim sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 inanmayın Passengers iyi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Lyv said: Son zamanlarda izlediğim en kötü film, neresinden tutsan elde kalıyor. Oyunculuklar efsane kötü, Chris Pratt komikli karakterlerine geri dönsün. Film Sci-Fi değil, aksiyon değil, romantik hiç ama hiç değil. "Uzaylı filmler iyi tuttu bu aralar aga" deyip 2 popüler oyuncuyu almışlar, yanlarına da numune de iki yardımcı oyuncu koymuşlar, olmuş sana Passengers. Hayıt bir de yani, bu kadar klişe ve kullanılmış fikirler üzerinden gidiyorsun, farklılık yaratmak adına bir zeka pırıltısı, bir konsept koy değil mi? Yok ama, "Gezegenler arası seyahat yapan gemide sıkıntı var, elle düzeltmemiz lazım, tek tek gezip anakart değiştirelim." Herif reaktörün kapısını elle açık tutarken, gemiden kopardığı dolap kapısıyla korudu kendini (gelecek mühendisi bu abi), tabii ki bu dahiyane plan arkadaşı hayatta tuttu ama bu sefer uzay boşluğuna fırlayınca, orada öldü. Abla uzay boşluğundan ölüsünü getirip sağlık makinesine bağladı, BÜTÜN TUŞLARA BASARAK ölümden geri döndürdü adamı. Evet, sağlık makinesi ismi, çünkü senaryonun zeka yaşı 7. Filmin sonunda da aslında sağlık makinesiyle yine uyuyabileceklerini farketseler de, 5000 kişinin uzay yolculuğu yaptığı gemide 1 adet sağlık makinesi bulunduğundan, hayatlarını uzay gemisinde geçirip ölüyor moronlar. Sinemada güzel vakit geçirtmişti fakat evde izleseydim filme 6/10 anca verirdim. Çok güzel açıklamışsın herşeyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Lyv said: Son zamanlarda izlediğim en kötü film, neresinden tutsan elde kalıyor. Oyunculuklar efsane kötü, Chris Pratt komikli karakterlerine geri dönsün. Film Sci-Fi değil, aksiyon değil, romantik hiç ama hiç değil. "Uzaylı filmler iyi tuttu bu aralar aga" deyip 2 popüler oyuncuyu almışlar, yanlarına da numune de iki yardımcı oyuncu koymuşlar, olmuş sana Passengers. Hayıt bir de yani, bu kadar klişe ve kullanılmış fikirler üzerinden gidiyorsun, farklılık yaratmak adına bir zeka pırıltısı, bir konsept koy değil mi? Yok ama, "Gezegenler arası seyahat yapan gemide sıkıntı var, elle düzeltmemiz lazım, tek tek gezip anakart değiştirelim." Herif reaktörün kapısını elle açık tutarken, gemiden kopardığı dolap kapısıyla korudu kendini (gelecek mühendisi bu abi), tabii ki bu dahiyane plan arkadaşı hayatta tuttu ama bu sefer uzay boşluğuna fırlayınca, orada öldü. Abla uzay boşluğundan ölüsünü getirip sağlık makinesine bağladı, BÜTÜN TUŞLARA BASARAK ölümden geri döndürdü adamı. Evet, sağlık makinesi ismi, çünkü senaryonun zeka yaşı 7. Filmin sonunda da aslında sağlık makinesiyle yine uyuyabileceklerini farketseler de, 5000 kişinin uzay yolculuğu yaptığı gemide 1 adet sağlık makinesi bulunduğundan, hayatlarını uzay gemisinde geçirip ölüyor moronlar. ahah cok iyi geldi spo O reaktor olayinda durdurmustum izlemeyi, dayanamamistim. Sen filmden daha guzel anlatmis. Iyiki izlememisim devamini dedim. Zaten orda yaslanip oleceklerini tahmin ediyordum da. 5000 kisinin oldugu yerde bir saglik makinasi sacmaligi beyin yakmisti bende de! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar