noddle Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Bu hafta iyi filmler vizyona girmis, izlemek lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 son gelişmelerden sonra bınları nereden şeyediyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 kat kapanınca yok olan bir pleb daha. geri açıldığını bile farkedememiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 http://www.imdb.com/title/tt3647498/ işyerinden foto koyamadım da şunu izlemiştim salı, fena değil 7'sini hakediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 http://static.rogerebert.com/uploads/movie/movie_poster/bone-tomahawk-2015/large_3WhTPTpjWGfq31xhZQaxoF7FnJs.jpg 7.2/10 western diye başladım enteresan bir şey çıktı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zealotone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Mel Gibson'ı her gördüğünde içinde Braveheart izleme isteği doğan tek ben değilim di mi? yıllardır sıkılmadım, açıp bir daha izleyim eve geçince :D goldbären said: http://www.imdb.com/title/tt3647498/ işyerinden foto koyamadım da şunu izlemiştim salı, fena değil 7'sini hakediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 goldbären said: http://www.imdb.com/title/tt3647498/ işyerinden foto koyamadım da şunu izlemiştim salı, fena değil 7'sini hakediyor. Mel "No Jews No Ruse" Gibson varsa izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 muhteşem. 3 ayda bir mutlaka izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Tarantino sevenler derneğine üye miyiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 tarantino din kurdum desin membership apply yaparım saniyesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Tarantino yalasın ayağını senin emi ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 tarantino için çağımızın bruce willisi demek yanlış olmaz ikisinin eserlerinde de aynı çılgın ihtirası ve kucaklaşmayı görebilmek mümkün son filminde de doğu ve batı arasındaki kültür çatışmasını mükemmel bir şekilde işlemiş gerçekten sanata doydum diyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Saving Private Ryan Bunca zaman erteleyip izleyemedim bir filmdi, epey uzun. Film tabi ikinci dunya savasinda, almanlar ve amerikalilarin fransa sahilinde (yanilmiyorsam) yaptigi savasi esas alan ama bununla birlikte bir Er'i kurtarmak uzere goreve giden bir grup askeri anlatiyor. Sinema cekiminden cok anlamam, ama muazzam otesi guzeldi. Gozu rahatsiz edecek hicbir kan sahnesi cekmemisler. Yani her seyi gozunun onune seriyorlar ama benim gibi bu tur sahnelerden rahatsiz olanlar bile rahatlikla izleyebiliyor. Cok duygusal oldugu yerler var tabi. Izlenilmesi ( herkes izlemistir gerci ama ) onerilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 oha ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 moruk er ryan ı izlemeyene kız vermiyolar o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 zeper said: Saving Private Ryan Bunca zaman erteleyip izleyemedim bir filmdi, epey uzun. Film tabi ikinci dunya savasinda, almanlar ve amerikalilarin fransa sahilinde (yanilmiyorsam) yaptigi savasi esas alan ama bununla birlikte bir Er'i kurtarmak uzere goreve giden bir grup askeri anlatiyor. Sinema cekiminden cok anlamam, ama muazzam otesi guzeldi. Gozu rahatsiz edecek hicbir kan sahnesi cekmemisler. Yani her seyi gozunun onune seriyorlar ama benim gibi bu tur sahnelerden rahatsiz olanlar bile rahatlikla izleyebiliyor. Cok duygusal oldugu yerler var tabi. Izlenilmesi ( herkes izlemistir gerci ama ) onerilir arkasına çak bi shawshank redemption sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Earn it bro earn it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 gözü rahatsız edecek kan sahnesi yok ne demek anlamadım, millet parçalanmış bağırsaklarını bile gösteriyorlar filmde nasıl rahatsız olmadın ki normalde kandan rahatsız oluyorsan asdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Zealotone said: Mel Gibson'ı her gördüğünde içinde Braveheart izleme isteği doğan tek ben değilim di mi? yıllardır sıkılmadım, açıp bir daha izleyim eve geçince :D goldbären said: http://www.imdb.com/title/tt3647498/ işyerinden foto koyamadım da şunu izlemiştim salı, fena değil 7'sini hakediyor. mel gibson yüzünden braveheartı izleyemeyen tek ben değilim di mi? yıllardır kaç kere denediysem yarıda bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Sadece sensin sanırım yarıda bırakan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Baktım göremedim film tavsiyesi Bana savaşmalı, ordulu film önerebilir misiniz. Cesur Yürek, Gladyatör, 300 spartalı ayarında. Filmin sonunda böyle zafer çığlıklarından daha çok nasıl ölür bu adam tarzında Şaşırtacak, üzecek hatta ağlatacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 tam isteğini karşılar mı bilmiyorum da kingdom of heaven iyidir, severek izlemiştim ben 2-3 kere centurion tavsiye ederim ayrıca, onu da bi 2 kere falan izlemişliğim var ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 onu izlemistim =) Laraken said: benim yorumum zeper said: Saving Private Ryan Bunca zaman erteleyip izleyemedim bir filmdi, epey uzun. Film tabi ikinci dunya savasinda, almanlar ve amerikalilarin fransa sahilinde (yanilmiyorsam) yaptigi savasi esas alan ama bununla birlikte bir Er'i kurtarmak uzere goreve giden bir grup askeri anlatiyor. Sinema cekiminden cok anlamam, ama muazzam otesi guzeldi. Gozu rahatsiz edecek hicbir kan sahnesi cekmemisler. Yani her seyi gozunun onune seriyorlar ama benim gibi bu tur sahnelerden rahatsiz olanlar bile rahatlikla izleyebiliyor. Cok duygusal oldugu yerler var tabi. Izlenilmesi ( herkes izlemistir gerci ama ) onerilir arkasına çak bi shawshank redemption sdfsdf Bilemedim nasil aciklasam=) 300 spartalida da cok kan sahnesi var ama izleyebiliyordum. Cekim diyip geciyorum simdilik=) µh said: gözü rahatsız edecek kan sahnesi yok ne demek anlamadım, millet parçalanmış bağırsaklarını bile gösteriyorlar filmde nasıl rahatsız olmadın ki normalde kandan rahatsız oluyorsan asdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 fenn said: Baktım göremedim film tavsiyesi Bana savaşmalı, ordulu film önerebilir misiniz. Cesur Yürek, Gladyatör, 300 spartalı ayarında. Filmin sonunda böyle zafer çığlıklarından daha çok nasıl ölür bu adam tarzında Şaşırtacak, üzecek hatta ağlatacak. Last samurai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Saeros said: tam isteğini karşılar mı bilmiyorum da kingdom of heaven iyidir, severek izlemiştim ben 2-3 kere centurion tavsiye ederim ayrıca, onu da bi 2 kere falan izlemişliğim var ehe Teşekkürler Valvyn said: Last samurai Teşekkürler fakat buna bakmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar