sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Tamam sen bray bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Nergal69 said: Fransuxa puanın kaç spoiler yememek için açmadım moruk aksiyon seviyosan 8, alsın beni aksın başka yerlere götürsün diyosan 2. konu belli. imdb de açıklamasını okusan zaten filme hee diyosun. black hawk down ayarı bi film. gerçi bhd masterpiece bunların yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 goldbären said: sanssizsansli said: http://blogs-images.forbes.com/scottmendelson/files/2016/03/hardcorehenry_quad50-lores-1200x900.jpg MÜK KEM MEL Özellikle fps tayfası izlemeli. KORSUB? yapma. izliyorum ben şuan rahatsız etmiyor çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Hardcore Henry İzlediğim süre boyunca çekim tarzından mı olsa gerek, first person, yoksa yapmacık geldiğinden mi vs çok amatör buldum ha eğlenmedim mi eğlendim ama çok da şey yapmamak lazım, son helikopter sahnesi çok iyiydi ama bana bunu nasıl yaparsından sonra ahahaha. 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Sam said: http://www.shockya.com/news/wp-content/uploads/London-Has-Fallen-and-Morgan-Freeman-Partner-with-Waze-to-Make-Fans-the-President.jpg celal başgan bu sefer de londra'yı yoketti, tom clancy's the division: londra gibi olmuş. ilki birazcık daha iyiydi ama sanki. 7/10ozel olarak quotelamak istedim bunu. izledim bugun bu filmi. yahu bildigin berbat. cekimler cok sacma. murica fuck yeah'de sonraki asamada film. oyunculuklar rezil. koskoca ingiltereyi 3-5 terorist ne hale getiriyor. londranin bi taraflari havaya ucarken diger taraflarinda insanlar sokaklarda sakin sakin yuruyup takiliyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 amerikan ekşın işte, yıllarca izlediğimiz 24'ten daha uçuk değildi bence. tek adam topluyor bütün ülkenin beceriksizliğini. :) "biz bişi yapmazken bize durduk yerde saldırdılar" demiyor en azından sözüm ona ciddi filmler gibi, murican sniper, zero dark vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 24 u karistirmayalim lutfen lutfen pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 24 de kötüydü ki, homeland ayarında bullshit işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 13 hours'ı izledim. zombi tower defence gibi film. fena değil. lone survivor'ın aksiyonu daha iyiydi sanki. yine de hiçbiri blackhawk değil tabi. bi de bizim rubicon abiye delta force karakteri oturdu ya. yakışıyor adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 adamlar beşer keleş mermisi yiyip 20 metreden sivri kayalara düşüyor lone survivorda yahu . bunda da altmesajlar uyanıkça gizlenmiş. yalnızca kahraman askerlerimziin aileleri var onlar iyi insanlardı, asla sivil vurmadılar falan filan. türk bayraklı cihadist de ülkemizin yükselen değeri siyasal islamı murricanların bilinçaltına yerleştiriyor yerinde olmuş sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Esaretin bedeli 6/10 O kadar ilgi çekici gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 http://data.whicdn.com/images/161974528/large.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 zevksiz listesine adam lazımdı, hızır gibi yetişti maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 adını türkçe yazmasından belli zaten. bıngıldak nerdesin yetiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Bölümden banlansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nergal69 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Hardcore Henry 60. dakikada kapattım ne yazık ki. FPS fikri çok güzel ancak oturtamamışlar çok yapmacık geldi. çoğu sahnede boşa sıktığıyla adam öldürdü. film FPS Crank gibi geldi bana açıkcası. mizahı yakalayamamışlar konu da allak bullak daha fazla seyredemedim. haterz gonna hate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 3 saat yerine daha kısa olsaydı belki sevebilirdim ama açıkçası beklentimin çok altında kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 yok yok en az 9 alır bu film. az vermişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 senenin en iyi aksiyon filmiydi kesinlikle. gold hakli, 8'den asagisi kesmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 ne izlesem ya, sarsın hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Warcraft. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nergal69 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 ya şu warcraftı uzun zamandır bekliyorum umarım overrated çıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Wolas said: 7 5-6 arasi abi. Yani cok salak bir klise anafikirle , 3. Sinif aksiyonuyla tam bir show tv filmiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 5 bile fazla aşırı zorlama var.Uyuşmazlık var var oğlu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar