progamer Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 http://images6.fanpop.com/image/photos/33200000/Wallpaper-cowboy-bebop-33236332-1024-768.jpg 3 günde bitirdim. Efsaneymiş harbiden. I'm gonna carry that weight :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 korku filmi oldum olası sevmemiş biri olmama rağmen bu tam bir film olmuş dolayısıyla aşırı beğendim. zaten ödülleri silip süpürmüş, metacriti 90 falanmış ben izledikten sonra gördüm. 7/10 http://cdn2-www.comingsoon.net/assets/uploads/gallery/the-witch/thewitch_online_teaser_01_web_large.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 nerde seyrettin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 internette :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Joy overrated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Joy kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 sanssizsansli said: korku filmi oldum olası sevmemiş biri olmama rağmen bu tam bir film olmuş dolayısıyla aşırı beğendim. zaten ödülleri silip süpürmüş, metacriti 90 falanmış ben izledikten sonra gördüm. 7/10 http://cdn2-www.comingsoon.net/assets/uploads/gallery/the-witch/thewitch_online_teaser_01_web_large.jpg film güzel değil. korkutmuyor. ne olacak diye merak ettirmiyor. hikaye yok karakter yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Jeeztro said: ne fena film olmuş bu ya 8/10 izlerken yoruldum. ruhum yoruldu. galiba amacı da buydu filmin. 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Trias said: moral bozucu 7/10 the road'dan daha vurucu. A must watch! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 İzlemeyi yeni bitirdim. Tam olarak ne olduğunu anlamadım, şimdi yeniden izleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 On saat boş vaktiniz varsa izleyin 10/10 yoksa hiç yanaşmayın. Flashbackler flashforwardlar havada uçuşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Meh pek beğenmedim ben açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Room fena film değil ancak mesela Türkiye'de başka yakını olmayan çocuklar 6 yaşına kadar annesiyle beraber hapiste kalıyor. Eminim dünyanın başka yerlerinde de aynı uygulama vardır. Filmdekiyle hemen hemen aynı durum bir uygulama olarak mevcut yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Caguar said: On saat boş vaktiniz varsa izleyin 10/10 yoksa hiç yanaşmayın. Flashbackler flashforwardlar havada uçuşuyor. yetememişsin ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 16 senelik film sinemada izlemiştim hani durdurup geri filan da alamazsın ama anlamadığım bişi kalmamıştı sen nasıl izledin ki acaba filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 film baya komplex ya. wikide falan aciklamalari var birde grafik yardimci olabilir. http://payload83.cargocollective.com/1/8/276355/3973045/Memento%20Analysis_o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 neutrino said: Caguar said: On saat boş vaktiniz varsa izleyin 10/10 yoksa hiç yanaşmayın. Flashbackler flashforwardlar havada uçuşuyor. yetememişsin ondan. Gecenin üçünde seyret seni de görelim. Ayrıca bir sürü detay, bir sürü de iyi sahne var insan tekrar tekrar izleyip incelemek isteyebilir, bu da zamanını alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Memento efsane filmdir,laf söyleyenin kafasına ban hammer insin :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 The Witch http://www.imdb.com/title/tt4263482/?ref_=nv_sr_1 Film kötü. Korku degil drama bir kere. Witchcraft tır fantasy dir beklentiniz olmasın. Birde konusulan ingilizceden birsey anlasilmiyor. master yoda nın ingiliz köyünde büyümüş oldugunu falan düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 ya the witch 20 dakka izledim, ingilizceler leş, wilderness'ta falan arkadan saçma sapan bi sesler geliyor kulağımın içine edildi. izleyesim yok devamını... sırf iyi puanlar almış diye izlemek istiyorum da çektiğim işkenceye değmeyecek gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 bende imdb nin kurbanı oldum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 ya filmi savunuyormuşum gibi görünmek istemiyorum da saçma sapan şeyler denmiş. film korku değil drama bi kere diyorsun, imdb janrasında mystery, horror diyor.her hikaye zaten birilerinin başından geçen dramadır da filmi komple drama bi kere demek nedir ya sdf. konuşulan ingilizceden bir şey anlamamak da normal eski ingilizce kullanıyorlar çünkü. maşallah ingiliz dili edebiyatını hatmetmiş arkadaş ki ingilizce leş diyor lel zaten ilk mesajımda demişim korku filmi sevmem; bunda da korktum demiyorum sadece film cidden başarılı bir yönetmenin elinden çıkmış iyi planları, akılda kalıcı çekimleri var. o yüzden tam bir film olmuş diyorum işte. hiç öyle böö diye ses basayım, ani hareketler yapıp korkutayım kafası yok mesela. göstere göstere rahatsız etmenin derdinde. çoook süper laaan deseydim heralde 9 çakardım o yüzden 7 verdim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 sanssizsansli said: konuşulan ingilizceden bir şey anlamamak da normal eski ingilizce kullanıyorlar çünkü. maşallah ingiliz dili edebiyatını hatmetmiş arkadaş ki ingilizce leş diyor lel Arkadaş, şu forumun %99.9'undan daha iyi ingilizceye sahibim aldığım eğitim sağolsun. Yine de oturup orta çağ ingilizcesi ile film izlemek rahatsız ediyor. Ama daha da kısa olarak yazmak istediğim için ingilizce leş diyip geçtim evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 bone iz tet yu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar