di Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Cidden ayip. Banlasak mi arkadasi naapsak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Kronik zevksizleri yörüngeye oturtmamış olman üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 bu eski filmi şimdiye kadar izlememiş olmam ilginç. fena sayılmazdı özellikle son dönemde böyle filmleri özler olduk. çekildiği yıllarda daha çok etkilemişt,r izleyiciyi eminim. şimdi biraz klişe geliyor tabi. 7,5/10 http://www.moviexk.net/wp-content/uploads/2015/09/identity.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 abi eğri oturup doğru konuşalım. kung fu hustle'da komik olan tek bir sahne var o da kalabalık arasından kavga için hep talihsiz adamların belirmesi. burda etrafımda trilyon tane çinli var adamların gerçek hayattaki şapşallıkları bile şu filmden daha komik beni hiç güldürmedi hatta uyuklattı kusura bakmayın:) bu filmden ötürü bana zevksiz diyosan senin vay haline xunn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 >yarısında kapattım filmi >komik olan tek bir sahne var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 en son şu enstrüman çalan adamlar ana oğlanlara saldırıyodu meydanda o kısımda işte "ya sevişirim böyle filmi" deyip kapattım. filmin sonunda 2 espri daha yapıyorsa siz izleyin pm'den yazın bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Madmaxe laf edip mission impossible begenen adam film zevkinden falan bahsetmesin hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 dasBock said: abi eğri oturup doğru konuşalım. kung fu hustle'da komik olan tek bir sahne var o da kalabalık arasından kavga için hep talihsiz adamların belirmesi. burda etrafımda trilyon tane çinli var adamların gerçek hayattaki şapşallıkları bile şu filmden daha komik beni hiç güldürmedi hatta uyuklattı kusura bakmayın:) bu filmden ötürü bana zevksiz diyosan senin vay haline xunn :) bu arkadasi banlayabilir miyiz LÜT FEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Aluriel said: Madmaxe laf edip mission impossible begenen adam film zevkinden falan bahsetmesin hic bi dakka bi dakka, bu kim? nerede? kanıt? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Aluriel said: Madmaxe laf edip mission impossible begenen adam film zevkinden falan bahsetmesin hic vaay background check :) sen nerenin köylüsüsün nereden baktın yorumlara :) "max'in emeklilik dönemini çekmişler heralde pek mad'lik bi hali yok smiling smiley film güzel olmuş bir ara rutine bağladı takip sahneleri ama yine de iyi. kızıl saçlı hatuna bittim." mad mex iyi film ama her zamanki gibi abartıyorsunuz herşeyi. çölün ortasında geçen konusu olmayan aksiyon filmi işte. ben büyük umutlarla izledim o yüzden hayal kırıklığına uğradım ancak görünen o ki siz hala abartıyorsunuz filmi:) oldboy için" senin zevkini sevişeyim" deyip kolpaçino açan arkadaşlarım gibisiniz ha :) öte yandan mission impossible film olarak güzel aksiyon filmi işte. ben bu beklenti seviyesinde izledim filmi ve hoşuma gitti bunda yerecek ne var? gelmeden revenant'ı izledim dün de uçakta star warsun son bölümünü. revenant oscar filmi ancak ötesi değil, benim için iyi bir film değildi. star wars da marketing'in allahı olmuş. şimdi uykusuzluğumu göz önünde bulundurunca keşke izlemek yerine uyusaymışım diyorum. ha ama şu konuda geriye gidip bi bakıyosun herkes iki filmi de göklere çıkarmış. burada kim neyden bahsetmesin sevgili auriel?:) ortamın gazına gelip yorum yazmıyorum sorry sizin gibi olamadıysam :) bişey iyiyse iyi kötüyse kötüdür benim için. kung fu hustle'daki sahnelere gülüyosanız hakkaten bi psikoloğa falan görünün. ciddi söylüyorum benim çinli arkadaşlarım bu salak filmdeki karakterlerden daha komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 konusu yok diye bir şey olmaz. anafikrin olmadığını iddia edebilirsin belki de filmin doğal olarak bir konusu var. daha ikisni ayırt edemeden film eleştirmeye çalışma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Ortamin gazina gelip madmax ovuyorsunuzn!!1!!!111! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 ya µh, laf ebeliği yapma abi ne dediğimi ikimiz de iyi biliyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Heh olay geldi çattı "konulu film mi konusuz film mi"ye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 http://static.rogerebert.com/uploads/movie/movie_poster/inside-out-2015/large_rDycdoAXtBb7hoWlBpZqbwk2F44.jpg burda görüp indirmiştim de gerçekten süper filmmiş, hem güldürdü hem ağlattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 adam revenanta oskar filmi dedi ya. bir de sinirden kendini OTOSANSÜR belli olmasın diye her yere gülücük koymuşsun ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 heheh güzel olmuş otosansür akıllanmış bandan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 http://i1.wp.com/teaser-trailer.com/wp-content/uploads/Carol-new-poster.jpg 7.5/10 Cate cigim yine cok guzel hep guzel <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 neutrino said: heheh güzel olmuş otosansür akıllanmış bandan sonra olm ben sizin gibi ergen miyim lan forumda yazdıklarınıza sinirleniyim hem de haksız olduğum bi durum da yokken :) siz görüşü sizle aynı olmayanı yerersiniz kültürünüz bu şaşılacak durum yok. hayatınız asosyallikle forum arasında geçtiği için herkesi forumda vay onu dedi vay bunu dedi diye evham yapanlardan sanıyosunuz heralde:) böyle ergen sataşmalara gelecek değilim küfür edecek seviyeye gelirsem de ederim merak etme etmişliğim de var isterlerse yörünge dışına süresiz göndersinler bana koymaz da sizin eşekliğiniz baki kalır :) bu arada hangi ban'dan söz ediyosun onu da anlamadım hangi hayal aleminde yaşıyosun sen:) ha bu arada donanimhaberdeki kitle ergenlikten kurtulamadığı için paticiğe geçmiştim ancak görünen o ki burası da donanimhaberin yolunda ilerliyor. bunu diyen sırf ben de değilim en eski üyeler bile aynı şeyden yakınıyor az taşın altına elinizi koyun bakalım ne bulacaksınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Ahahahahah olm ben seni mi alıntıladım orda? Gold'un dediği gibi sinirden kendini otosansür wot kasmışsın resmen >:D< Ben goldbaren'e demiştim önceden küfür edip banlanmıştı, şimdi otosansür bulmuş mis gibi ahahahah Lan ne adammışsın, umrumda değildi önceki yazdıkların ama şimdi okudum da yazdıklarının içeriğiyle tutumun birebir zıt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 goldbären said: adam revenanta oskar filmi dedi ya. bir de sinirden kendini OTOSANSÜR belli olmasın diye her yere gülücük koymuşsun ehehe goldbaren çok yakışmış karşim sansürün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Abartmayın abi. Bırakın isteyen istediğini söylesin. En azından bu platformda söyleyebilsin. Öte yandan üste çıkmak için kişiliğe saldırmak da hoş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 insanlar başkalarının düşüncelerine saygı göstermeyi bilseler burada tartışma çıkmaz. ama işte artık nelikten bilmiyorum kendi beğendiği şeyi beğenmeyince tü kaka tribine giriyolar hemen. kültürümüzün örneğidir çünkü hep biz en iyisini biliriz. neyse ben uzatmıyorum artık ağzı olan konuşuyor burdan kasımpaşaya kadar yolu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 pislik bunlar ya bakma abi sen bunlara. trollüyorlar seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 dasBock said: insanlar başkalarının düşüncelerine saygı göstermeyi bilseler burada tartışma çıkmaz. ama işte artık nelikten bilmiyorum kendi beğendiği şeyi beğenmeyince tü kaka tribine giriyolar hemen. kültürümüzün örneğidir çünkü hep biz en iyisini biliriz. neyse ben uzatmıyorum artık ağzı olan konuşuyor burdan kasımpaşaya kadar yolu var. Ya onu boşver de bi önceki mesajında niye o kadar atarlandın, sonucu ne oldu onunla ilgili de bi wot döşesene sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar