Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?

GERGE

Öne çıkan mesajlar

abi eğri oturup doğru konuşalım. kung fu hustle'da komik olan tek bir sahne var o da kalabalık arasından kavga için hep talihsiz adamların belirmesi. burda etrafımda trilyon tane çinli var adamların gerçek hayattaki şapşallıkları bile şu filmden daha komik beni hiç güldürmedi hatta uyuklattı kusura bakmayın:) bu filmden ötürü bana zevksiz diyosan senin vay haline xunn :)
Sosyal ağlarda paylaş

dasBock said:

abi eğri oturup doğru konuşalım. kung fu hustle'da komik olan tek bir sahne var o da kalabalık arasından kavga için hep talihsiz adamların belirmesi. burda etrafımda trilyon tane çinli var adamların gerçek hayattaki şapşallıkları bile şu filmden daha komik beni hiç güldürmedi hatta uyuklattı kusura bakmayın:) bu filmden ötürü bana zevksiz diyosan senin vay haline xunn :)

bu arkadasi banlayabilir miyiz
LÜT
FEN
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

Madmaxe laf edip mission impossible begenen adam film zevkinden falan bahsetmesin hic

vaay background check :) sen nerenin köylüsüsün nereden baktın yorumlara :)

"max'in emeklilik dönemini çekmişler heralde pek mad'lik bi hali yok smiling smiley film güzel olmuş bir ara rutine bağladı takip sahneleri ama yine de iyi. kızıl saçlı hatuna bittim."

mad mex iyi film ama her zamanki gibi abartıyorsunuz herşeyi. çölün ortasında geçen konusu olmayan aksiyon filmi işte. ben büyük umutlarla izledim o yüzden hayal kırıklığına uğradım ancak görünen o ki siz hala abartıyorsunuz filmi:) oldboy için" senin zevkini sevişeyim" deyip kolpaçino açan arkadaşlarım gibisiniz ha :) öte yandan mission impossible film olarak güzel aksiyon filmi işte. ben bu beklenti seviyesinde izledim filmi ve hoşuma gitti bunda yerecek ne var?

gelmeden revenant'ı izledim dün de uçakta star warsun son bölümünü. revenant oscar filmi ancak ötesi değil, benim için iyi bir film değildi. star wars da marketing'in allahı olmuş. şimdi uykusuzluğumu göz önünde bulundurunca keşke izlemek yerine uyusaymışım diyorum. ha ama şu konuda geriye gidip bi bakıyosun herkes iki filmi de göklere çıkarmış. burada kim neyden bahsetmesin sevgili auriel?:) ortamın gazına gelip yorum yazmıyorum sorry sizin gibi olamadıysam :) bişey iyiyse iyi kötüyse kötüdür benim için. kung fu hustle'daki sahnelere gülüyosanız hakkaten bi psikoloğa falan görünün. ciddi söylüyorum benim çinli arkadaşlarım bu salak filmdeki karakterlerden daha komik.
Sosyal ağlarda paylaş

neutrino said:

heheh güzel olmuş otosansür akıllanmış bandan sonra

olm ben sizin gibi ergen miyim lan forumda yazdıklarınıza sinirleniyim hem de haksız olduğum bi durum da yokken :) siz görüşü sizle aynı olmayanı yerersiniz kültürünüz bu şaşılacak durum yok. hayatınız asosyallikle forum arasında geçtiği için herkesi forumda vay onu dedi vay bunu dedi diye evham yapanlardan sanıyosunuz heralde:) böyle ergen sataşmalara gelecek değilim küfür edecek seviyeye gelirsem de ederim merak etme etmişliğim de var isterlerse yörünge dışına süresiz göndersinler bana koymaz da sizin eşekliğiniz baki kalır :) bu arada hangi ban'dan söz ediyosun onu da anlamadım hangi hayal aleminde yaşıyosun sen:)

ha bu arada donanimhaberdeki kitle ergenlikten kurtulamadığı için paticiğe geçmiştim ancak görünen o ki burası da donanimhaberin yolunda ilerliyor. bunu diyen sırf ben de değilim en eski üyeler bile aynı şeyden yakınıyor az taşın altına elinizi koyun bakalım ne bulacaksınız :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ahahahahah olm ben seni mi alıntıladım orda? Gold'un dediği gibi sinirden kendini otosansür wot kasmışsın resmen >:D<

Ben goldbaren'e demiştim önceden küfür edip banlanmıştı, şimdi otosansür bulmuş mis gibi ahahahah

Lan ne adammışsın, umrumda değildi önceki yazdıkların ama şimdi okudum da yazdıklarının içeriğiyle tutumun birebir zıt.
Sosyal ağlarda paylaş

insanlar başkalarının düşüncelerine saygı göstermeyi bilseler burada tartışma çıkmaz. ama işte artık nelikten bilmiyorum kendi beğendiği şeyi beğenmeyince tü kaka tribine giriyolar hemen. kültürümüzün örneğidir çünkü hep biz en iyisini biliriz. neyse ben uzatmıyorum artık ağzı olan konuşuyor burdan kasımpaşaya kadar yolu var.
Sosyal ağlarda paylaş

dasBock said:

insanlar başkalarının düşüncelerine saygı göstermeyi bilseler burada tartışma çıkmaz. ama işte artık nelikten bilmiyorum kendi beğendiği şeyi beğenmeyince tü kaka tribine giriyolar hemen. kültürümüzün örneğidir çünkü hep biz en iyisini biliriz. neyse ben uzatmıyorum artık ağzı olan konuşuyor burdan kasımpaşaya kadar yolu var.

Ya onu boşver de bi önceki mesajında niye o kadar atarlandın, sonucu ne oldu onunla ilgili de bi wot döşesene sdfsd
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...