Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 spectre 5/10 waltz bile kurtaramamış filmi.oynayan ablanın mavi saçlı olduğu çok güzel bir film var ama onu keşfetmemi sağladı sfaasf guy ritchie filmlerini seviyorum ya (tu) hiç sıkmadan izletti 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Peregrin said: popcorn mu kaldi abi, yaraliyiz kullanıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 marslı iyi film mi izlicem şimdi gider mi gece gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 durduğun kabahat. gayet pozitif bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Çok da iyi değil. Bir Interstellar etmez. Klasik 'Amerikalılar günü kurtardı' filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 ya allam hala "amerikalılar günü kurtardı" mantığından çıkamayanlar var inanılmaz.... martian için demiyorum. her filmde ulan her filmde. şaka mısınız olm. bi de interstellar ile kıyaslamak falan. uçuşlardayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 imax versiyonu mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Ne imaxi VCD'de izledim 2 disk çizikti bide önce kolonyayla sildim altını.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 interstellar da ruslar mı kurtarıyodu günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 O da öyle. Klasik.. Farklı bir şey demedik ki. Interstellar çok daha başkaydı ama. Bu filmde ne var başka olan ben pek göremedim. İnsanın başka gezegende hayatta kalmaya çalışması mı? Dünyanın bir insan için birlik olması mı? Gravity'nin bile gideri vardı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 tHE sTAJYER ; bütün kızlar izlesin. Özellikle cep telefonunu elinden düşürmeyenler. Yine bi filmi bitiremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 martian'ı izledim gayet çerez filmmiş hiçbir şey katmadı bana kötü değildi yani ama... eh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Giderek daha da uyuz oluyorum sana kisisel yavuz. Ayagini denk al. Sokakta arkana bakarak yuru (azcik da assa, capraz boyle, dumduz bakarsan goremeyebilirsin sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Ben anneyle izledim, o film gelince kitabı alıp okumuştu Marslı'yı. Kitap tabii ki daha çok ayrıntı diyor ama bazı yerleri öyle kesmişler ki ee ne alaka kalıyorsun diyor. Ben kitaptan ziyade film severim, görsellik güzeldi bence, o yalnızlık hissini alamadım ama. Sondaki birleşme konusu da çok pamuk ipliği ve anca "filmlerde olur böyle şeyler" içeriğindeydi. Ortalama bir puanı haketti ama fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Saeros said: martian'ı izledim gayet çerez filmmiş hiçbir şey katmadı bana kötü değildi yani ama... eh ne katsın olm ne katsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 beni şimdi marsa bıraksalar hayatta kalırım onu kattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 demin izledim ben beğendim güzel olmuş interstellar da çok anlam karmaşı vardı bana göre bu daha sade geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 gercek mi bu yorum? abi anlayamiyorum ne gercek ne degil iyice koptum sayende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 gece yorgunluğudur abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 internetteki yorumlarin 10 da 6 si troll, 3'u aptallik kalan 1'i de benim mesajim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 bu yuzugu kuyumcuya sattik miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 hangi yuzugu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Rasmon said: Saeros said: martian'ı izledim gayet çerez filmmiş hiçbir şey katmadı bana kötü değildi yani ama... eh ne katsın olm ne katsın. ne bileyim abi. bişey hissettirmedi yani film bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 tiLi said: bu yuzugu kuyumcuya sattik miydi Nalet olasi bi yuzuk bulmuslar asdafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 bu yüzük mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar