Joker Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 joker indirim var diye geldik. bütün ürünlere default indirim koymuşlar, 2 indirim birleşemez yapmışlar, joker indirimden faydalanınca tutar artıyor. nalet olsun fizik profesörlüğüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 nick, indirim uyumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 ahahahaahha bıngıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 ahhahahaha ben olsam mesaj atardım adamlara mal mısınız diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 O öyle evet , izmitteki hemen hemen tüm restoranlar bunu yapıyor hatta.Ben de kıl oluyorum normalde de hiçbir şey söylememeye başlıyorum oralardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 canlı'dan söyledim. departmana ileticez ayağı çektiler. yaw he he dedim bende. basıcam eksiyi puanlamada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 bingildak said: nick, indirim uyumu (tu)(:P)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 yemeksepeti genel olarak hizmet kalitesini çok düşürdü. bu sadece b2c tarafında böyle değil, yemeksepetinin dükkanlarla olan ilişkisi de bu halde. geçen gün bir yerden sipariş geldi, adamın bir kapımda ağlamadığı kaldı. 10 dk yemek sepetini şikayet etti, bizim istemediğimiz bölgelere sipariş göndermekle zorunlu kılıyorlar, hızlı ve sıcak servis yapamayınca müşteri memnuniyetsizliğinden canımız okunuyor diye. adam bostancıya hizmet vermek istemiyorum ben diyormuş, o zaman şu tutara ver falan diye baskı yapıyorlarmış. elleri fazla güçlendi malum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 tekel olunca işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 İşlerine gelmiyorsa çekilsinler, sadece telefonla hizmet versinler. İş yapamayacaklarını biliyorlar, ama ağlamayı da ihmal etmiyorlar. Şikayetçi olma nedenleri siparişi puanlayabilmemiz ve komisyon, başka şey değil. Yarım saatte garantili yazdığın siparişi 1 saatte ve yazdığım dip notu sallamayarak getirirsen ben de oraya eksi notu ve şikayeti basarım. Bir zahmet gelecek tepkiyle uğraşırsın sen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 aynen öyle yemeksepeti ağızlarına sıçıyo bastırırsanız zaten benim eve gönderim yapıyor gözüken 3 tane dominos var. bigün sipariş verdim birine o öbürüne yönlendirdi o öbürüne, sonunda gelmedi falan sipariş. aradım yemeksepetini sizin oraya gönderim yapılmıyomuş dedi herif yan sokağımdaki dominos için. dedim daha geçen gün getirdiler, yok yanlışlık olmuş bilmemne dediler. 5 senedir sipariş veriyorum diyince isterseniz restorana bi soralım dediler, restoran "yanlış gördük" demiş fdblmdfknl muhtemelen indirimli sipariş ettiğim içindi it soyları ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 bir sonraki siparişi anneniz getirsin diye not düş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 üzerinde de rahat bir şeyler olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Yüzde 10 alıyormus ys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Bana 1 km mesafede dürümcü var min. sipariş tutarı 25 lira. Burger King var, 6-7 km falan min. sipariş tutarı 7.5 lira. Ben de bu işi anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 çakallık değil ki bu yahu. normalde restoran %10 indirim yapıyor mesela. üstüne joker indirimi binecek olduğunda normal fiyattan sayıyor. bence abuk bi durum yok. zira zaten joker indirimi hayvan gibi bir indirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 fakirlik işte anlayamazsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 kadıköy'e ben göztepe'den sipariş veriyorum 25TL'ydi min tutar 40a çekmişler ffsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Telefonla söyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 min tutar 30 40 sa telefon da fark etmiyo, yogun olmadıkları bi vakitse getiriyorlar genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 aidat fişan da alıyormuş ys Yattıkları yerden para basıyorlar Nerden nereye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 yattıkları yerden diyorsun da fikir onlarda, hayvan gibi uygulama da onlarda. daha napsın lan herifler laf etmek saçma yani şu şekilde sldfmö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 sabonis said: çakallık değil ki bu yahu. normalde restoran %10 indirim yapıyor mesela. üstüne joker indirimi binecek olduğunda normal fiyattan sayıyor. bence abuk bi durum yok. zira zaten joker indirimi hayvan gibi bir indirim. iyide bütün ürünlere fix indirim koymuş, joker indirimi uygulayınca fiyat artıyor. joker ne işe yarıyor o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 sabonis said: çakallık değil ki bu yahu. normalde restoran %10 indirim yapıyor mesela. üstüne joker indirimi binecek olduğunda normal fiyattan sayıyor. bence abuk bi durum yok. zira zaten joker indirimi hayvan gibi bir indirim. Dediğin durumda öyle olabilir de, mesela tanesi 25 TL olan pizzayı 1+1 seçeneğiyle 2 tane alırsan 25 TL ödüyorsun, ama o indirimi devreden çıkarıp joker uygularsa 50 yerine 35 (ya da 40) veriyorsun. Verilen indirim oranı ya da promosyona göre değişken yani baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Joker said: sabonis said: çakallık değil ki bu yahu. normalde restoran %10 indirim yapıyor mesela. üstüne joker indirimi binecek olduğunda normal fiyattan sayıyor. bence abuk bi durum yok. zira zaten joker indirimi hayvan gibi bir indirim. iyide bütün ürünlere fix indirim koymuş, joker indirimi uygulayınca fiyat artıyor. joker ne işe yarıyor o zaman? nasıl ne işe yarıyor yahu? normalde %10'dan fazla indirim görmedim pek yemeksepeti'nde. %10 veriyor olsa, 30 liralık şey söylesen, 27 liraya yiyeceksin. joker ile 30 lirayı 20'ye yiyorsun. eğer joker ile kombinelerse ilk indirimini, %40'tan fazla indirim yapmış oluyor. Zaten sırf joker ile bile karları neredeyse 0'lanıyordur diye düşünüyroum. üstüne diğer indirimi de devam ettirirse, zarar mı etsin adam :D joker çok güzel bir şey, azıcık tatmin olun lan bence :D biz hergün ofiste joker ile yiyoruz 4-5 kişi. ha aşağıda baggio'nun söylediği gibi pizza'da sıçış oluyordur muhtemelen 2 promosyon birleştirilmediği için. ama ona bakarsan birleştirilse, 40 liraya 6 tane pizza alırsın. haliyle biraz saçma... Baggio said: Dediğin durumda öyle olabilir de, mesela tanesi 25 TL olan pizzayı 1+1 seçeneğiyle 2 tane alırsan 25 TL ödüyorsun, ama o indirimi devreden çıkarıp joker uygularsa 50 yerine 35 (ya da 40) veriyorsun. Verilen indirim oranı ya da promosyona göre değişken yani baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar