Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yemeksepeti çakallığı

Joker

Öne çıkan mesajlar

yemeksepeti genel olarak hizmet kalitesini çok düşürdü. bu sadece b2c tarafında böyle değil, yemeksepetinin dükkanlarla olan ilişkisi de bu halde. geçen gün bir yerden sipariş geldi, adamın bir kapımda ağlamadığı kaldı. 10 dk yemek sepetini şikayet etti, bizim istemediğimiz bölgelere sipariş göndermekle zorunlu kılıyorlar, hızlı ve sıcak servis yapamayınca müşteri memnuniyetsizliğinden canımız okunuyor diye. adam bostancıya hizmet vermek istemiyorum ben diyormuş, o zaman şu tutara ver falan diye baskı yapıyorlarmış. elleri fazla güçlendi malum.
Sosyal ağlarda paylaş

İşlerine gelmiyorsa çekilsinler, sadece telefonla hizmet versinler. İş yapamayacaklarını biliyorlar, ama ağlamayı da ihmal etmiyorlar.

Şikayetçi olma nedenleri siparişi puanlayabilmemiz ve komisyon, başka şey değil. Yarım saatte garantili yazdığın siparişi 1 saatte ve yazdığım dip notu sallamayarak getirirsen ben de oraya eksi notu ve şikayeti basarım. Bir zahmet gelecek tepkiyle uğraşırsın sen de.
Sosyal ağlarda paylaş

aynen öyle
yemeksepeti ağızlarına sıçıyo bastırırsanız zaten
benim eve gönderim yapıyor gözüken 3 tane dominos var. bigün sipariş verdim birine o öbürüne yönlendirdi o öbürüne, sonunda gelmedi falan sipariş. aradım yemeksepetini sizin oraya gönderim yapılmıyomuş dedi herif yan sokağımdaki dominos için. dedim daha geçen gün getirdiler, yok yanlışlık olmuş bilmemne dediler. 5 senedir sipariş veriyorum diyince isterseniz restorana bi soralım dediler, restoran "yanlış gördük" demiş fdblmdfknl
muhtemelen indirimli sipariş ettiğim içindi
it soyları ya
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

çakallık değil ki bu yahu.

normalde restoran %10 indirim yapıyor mesela. üstüne joker indirimi binecek olduğunda normal fiyattan sayıyor. bence abuk bi durum yok. zira zaten joker indirimi hayvan gibi bir indirim.

iyide bütün ürünlere fix indirim koymuş, joker indirimi uygulayınca fiyat artıyor. joker ne işe yarıyor o zaman?
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

normalde restoran %10 indirim yapıyor mesela. üstüne joker indirimi binecek olduğunda normal fiyattan sayıyor. bence abuk bi durum yok. zira zaten joker indirimi hayvan gibi bir indirim.

Dediğin durumda öyle olabilir de, mesela tanesi 25 TL olan pizzayı 1+1 seçeneğiyle 2 tane alırsan 25 TL ödüyorsun, ama o indirimi devreden çıkarıp joker uygularsa 50 yerine 35 (ya da 40) veriyorsun. Verilen indirim oranı ya da promosyona göre değişken yani baya.
Sosyal ağlarda paylaş

Joker said:

sabonis said:

iyide bütün ürünlere fix indirim koymuş, joker indirimi uygulayınca fiyat artıyor. joker ne işe yarıyor o zaman?

nasıl ne işe yarıyor yahu? normalde %10'dan fazla indirim görmedim pek yemeksepeti'nde. %10 veriyor olsa, 30 liralık şey söylesen, 27 liraya yiyeceksin.
joker ile 30 lirayı 20'ye yiyorsun.

eğer joker ile kombinelerse ilk indirimini, %40'tan fazla indirim yapmış oluyor. Zaten sırf joker ile bile karları neredeyse 0'lanıyordur diye düşünüyroum. üstüne diğer indirimi de devam ettirirse, zarar mı etsin adam :D

joker çok güzel bir şey, azıcık tatmin olun lan bence :D biz hergün ofiste joker ile yiyoruz 4-5 kişi.

ha aşağıda baggio'nun söylediği gibi pizza'da sıçış oluyordur muhtemelen 2 promosyon birleştirilmediği için. ama ona bakarsan birleştirilse, 40 liraya 6 tane pizza alırsın. haliyle biraz saçma...

Baggio said:

Dediğin durumda öyle olabilir de, mesela tanesi 25 TL olan pizzayı 1+1 seçeneğiyle 2 tane alırsan 25 TL ödüyorsun, ama o indirimi devreden çıkarıp joker uygularsa 50 yerine 35 (ya da 40) veriyorsun. Verilen indirim oranı ya da promosyona göre değişken yani baya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...