KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 dengeli olması önemli bence, adam ya da kadın şişmansa, obezse ve hala gidip de hamburger kola tatlı vs vs zararlılardan yiyorsa, bence o insanda problem var! ha mutluysa gerçekten, obez olmaktan, o zaman ben bilmem. yok eğer, niye şişmanım yeaaa diye ağlarken bi yandan da duble menü ardından bkool yiyosa. çüş artık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 olm adama niye bu kadar yüklendiniz, şu yazdığı yazıdan 1 kişi meraklanıp ya hakikaten böyle mi diye araştırsa bile ne mutlu. biz de kırk yılda bir yiyoruz içiyoruz bunlardan ama adamın dedikleri hakikaten doğru keşke tamamen atabilsek hayatımızdann. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Zyrobod said: çünkü zihni kola ve fast foot la bulanmış bir insanın sadece beden sağlığı değil akıl sağlığı da bozulmakta. kola içenlerin akıl sağlığının bozulduğunu sana düşündüren nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 fastfood'un zararlı olduğunu bilmeyenler var mı? yiyenler sağlıklı varsayımı ile mi yiyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Her şeyin dengesi önemli, abartmamak önemli. Haftada 1-2 defa ayarlı şekilde hamburger yiyebilirsiniz. Kolayı da günde 1-2 taneyi geçmeden içebilirsiniz. Hayatta insana zevk veren yiyecek/içeceklerin %80'i zararlı yani diğer türlü bakarsak. Sürekli o %20'lik sağlıklı gıdaları yiyecek kadar sabırlı, dertsiz ve zenginseniz elbette yiyin. Değilseniz dengeyi kaçırmamaya bakın yeter. Fiziksel sağlık derken psikolojinizi bozmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Başlığı: İnsanların ısrarla herşeye burnunu sokması, olarak değiştirmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Certhas said: benim bedenim, benim kararım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 ay ne kadar da bok bir başlık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 mc, burger ucuz oldugu icin zevk aliyormus gibi yapiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Dean Winchester'a bişi olmadıkça bize de olmaz. Gerçi çok kalori de yakıyordur o günlük işinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 sismanlari asagilama kismina gelince haber edin ben de geleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 ben sıkıldım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Ayrıca GERGE said: Başka insanların sağlığını gözetiyorum diye rage'e girenlere sinir oluyorm ben de aynı şekilde. Nargile içme, bira içme, rom içme, ot içme, sıgara içme, hamburger yeme, Niğde Gazozu içme... Sana ne kardeşim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 BENIM BEDENIM BENIM KARARIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyrobod Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Certhas said: Zyrobod said: çünkü zihni kola ve fast foot la bulanmış bir insanın sadece beden sağlığı değil akıl sağlığı da bozulmakta. kola içenlerin akıl sağlığının bozulduğunu sana düşündüren nedir? koka kola'nın bileşenleri karaciğerde doğal bir amfetamin'e dönüşür. bu artık bilenen bir şeydir. bunu araştır. amfetamin ise adrenalin hormonuna çok benzeyen sentetik bir salgıdır. bağımlılık yapan uyuşturucu grubundandırlar. dolayısıyla uyuşturucu özelliği beyin hücrelerini kaybetmene sebep olur ki beyin hücreleri YENİLENMEZ. senin akıl fonksiyonun beyin hücrelerininin ne kadar etkin ve ne kadar bağlantılı olmasıyla ilişkilidir. zaten doğduğun zaman beyninin yüzde onunu kullanabilir bir halde doğuyorsun. artık bu tarz bilgilerle ilişkileri sen kur. başlığı açana saldırayım mantığıyla cevaplar çok komik, gülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 sigara için olan tatava yakında fast food için de olacak. Ren/2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Zyrobod said: koka kola'nın bileşenleri karaciğerde doğal bir amfetamin'e dönüşür. bu artık bilenen bir şeydir. http://s2.quickmeme.com/img/f3/f3c1ddbd2d53336899ca2a1d83fb09c29f90ae370047cedc0f8c3f2cf7c4b4e9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 bu arada oreo'nun bileşenleri de midemizde ecstasy'ye dönüşür. negro yerseniz o daha sağlıklıdır onlar aminoasite dönüşür ve kas yapımına yardımcı olurlar. ne de olsa götümüzden sallıyoruz ben de uygun birkaç şey yazayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Zyrobod said: koka kola'nın bileşenleri karaciğerde doğal bir amfetamin'e dönüşür. bu artık bilenen bir şeydir. bunu araştır. Birebir aynı Türkçe cümleyi kullanan 50 tane basmakalıp site dışında buna yönelik bir araştırma bulamadım. Deneylerini, sonuçlarını, etkin maddelerin isimlerini içeren yabancı bir kaynak sunabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 sunamaz çünkü sigara da sağlığa zararlı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 sigarayla ilgili bir sürü kaynak mevcut değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Kokain anlamında kullanılan "coke" argosunu kola zanneden 3-5 ergen ortaya bir şey atmış, anne kafalılar da inanmış diye tahmin ediyorum. Gerçek mi diye ciddi ciddi aradım çünkü merak edip ama sıfır dayanak. "Böceklerden üretiliyor" ile aynı kefede şimdilik, sadece daha bilimsel bir yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Zyrobod said: koka kola'nın bileşenleri karaciğerde doğal bir amfetamin'e dönüşür. bu artık bilenen bir şeydir. bunu araştır. gugıl a sordum bulamadı. link versen ya. biz bilememişiz zira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar