Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wildstar #3

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

40+ spellslinger oynayan var mı? rotation olarak ne yaptınız?

LAS şu şekilde :

AMP şöyle ama burada ayar yapmadım leveling var diye:
http://s3.postimg.org/ab584yiyb/CTRL_ALT_151011_150805.png

gördüğüm kadarıyla f2p öncesi hep magical gidiyormuş ssler. ben physical gitmiş bulundum. gunslinger + amplerden inanılmaz crit chance geliyor. rotation'a rapid fire ile başladığında 3 defa multi tap ile 3 stack gunslinger biriktirmiş oluyorsun. ondan sonra yüksek crit chance ile 3 tane true shot(surged) yerleştiriyorsun ve charged (surged) ile devam ediyorsun. critledikçe flame'ı araya sokuşturuyorsun.

burada tek sorun true shot'ın cd'si çok uzun. onu da t4 rapid fire ile düşürüyoruz. her rapid fire'da sanırım 5sn cd düşürüyor true shot için. bu sayede rotasyonda yerini alıyor. true shot t4'de surge power dolduruyor. böylece daha uzun ve sık surge yapabiliyorsun. assassinate uzun fightlarda rotasyona direk surgesuz giriyor, 30% altında surgelu olarak t4 ile 3 adet sokuyorsun.

karakterde inanılmaz yüksek dps var, pve'de daha hiç 2. dmg bitirdiğim olmadı. pvp'de aynı şekilde hep en üst dmg oluyorum ama survival biraz sıkıntılı işte. fazladan bir utility sıkıştırılabilir.

gunslinger sürekli up olduğu için 30%+ crit chance oluyor, runelarda crit severity abanmayı planlıyorum. şu haliyle 2 interrupt, 1 teleport var. pve'de yetiyor ama pvp'de daha fazla utility gerek gibi.

nette guide arıyorum adam gibi hiçbir şey yok. genelde quick drawun sık kullanıldığı min-max buildleri var, çok sıkıcı göründü bana, qd neredeyse hiç kullanmıyorum şu haliyle filler işte bir şeyler misslerse fln diye.

Sosyal ağlarda paylaş

ss oynadımda ben yalan oynadım zamanında.. önden dot (çakmak) atıp sonra resource ile 3 şarjlı birşey atıyordum anında.
işte dungeon vs. girmediğimden mob kolay oluyordu. Proc vs. koyuyordum, geri geri giderken moblar dizilliyordu zaten baya kolaydı.

bu arada son 4 plat..

Sonrasında endgame pvp setim tamamlanıyor.

Herşey legendary, runeler hazır!
ability 48/48
amp 54/58

.. Yanlız class runeler ne pahalıymış ya.. Tanesine 12 plat evlat acısı gibi oturuyor insanın içine.
Sosyal ağlarda paylaş

Densiz said:

ss oynadımda ben yalan oynadım zamanında.. önden dot (çakmak) atıp sonra resource ile 3 şarjlı birşey atıyordum anında.
işte dungeon vs. girmediğimden mob kolay oluyordu. Proc vs. koyuyordum, geri geri giderken moblar dizilliyordu zaten baya kolaydı.

bu arada son 4 plat..

Sonrasında endgame pvp setim tamamlanıyor.

Herşey legendary, runeler hazır!
ability 48/48
amp 54/58

.. Yanlız class runeler ne pahalıymış ya.. Tanesine 12 plat evlat acısı gibi oturuyor insanın içine.

yanlız...

wildstar gerekli profiti sağlayamadığından ve server costları çok fazla olduğundan dolayı 15 ekimde kapanıyormuş.

sorry.

http://www.wildstar-online.com/en/news/2015-05-28-wildstar-is-going-free-to-play-heres-all-you-need-to-know/
Sosyal ağlarda paylaş

Bu haftasonu veteran dungeon'lara girdim. Baktım DPS çok sıra bekliyorum, tank stalker gear yaptım ufaktan onlarlada oynadım. veteranlardan baya güzel itemlar düşüyor. rune'larla birlikte tank-dps baya adama döndü karakter.
Raid attunement için bi anahtar alıyorsun, 4 tane vet. dungeon'ı bronze seviyede bitirmen lazım. Veteranlara başlamadan önce o anahtarı almayı unutmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

pve si baya iyi oyunun..
bu arada karakter kasarkenki gameplay ile endgame gameplay baya olabiliyor. Örneğin basic attack kullanmayan buildler var.

Mesela hiç birşeye benzetemediğim engineerin nasıl oynadığını görünce şok oldum... Yani şuanki herşeyimi, yarısına sahip olarak engineer ile değişmek isterdim. Fakat artık çok geç :(

son seviyeye vurduğunda 15 e yakın eksik talent ve skill puanın oluyor. Ayrıca endgame rune işini bir araştır.

mesela spellslinger gibi bir sınıfı stalker yer diye düşünüyordum. İyi bir stalker izlediğimde adama sormuştum. 2 tarafında şansı %50-%50 demişti.. Kim hata yaparsa anlayacağın.

not: engiye aşık oluş nedenim pvp siydi. Level kasarkenle alakası yokmuş sınıfın. Kendi sınıfım çok değişince bi bakmadığım sınıf olarak onu araştırmıştımda.

not2 zaten arkadaş grubun varsa kesinlikle bu oyunu denemenizi tavsiye ederim. Diğer oyunlardan çok farklı.. Arkadaşlarınla daha çok eğleneceksin.. Birisi healer açıp arkaya yatıp bunalmıyor.. Her sınıf güzel.. Yeterki oyun tarzınıza gidecek birşeyle oynayın. Çünkü son seviyeden sonra biraz uğraştıroyr.

hemen hemen her skilli "dodge"layabileceğini düşün: http://gfycat.com/PracticalBoilingIvorybackedwoodswallow

şu herifi izleyebilirsin (arayüze dayanabilirsen): ağırlıklı olarak engi, esper, ss oynuyor.. Ne demek istediğimi anlarsın pvp videolarından.

http://www.twitch.tv/bepulse
Sosyal ağlarda paylaş

Tavsiyem pve de kasın, pvp ye transfer illaki açılır.
Pvp boşalırsa eğer (f2p faktörü belki boşalmaz) yeniden pve ye ücretsiz transfer açarlar.

Niye ilk etapda pve de kasayım derseniz, pvp serverın marketi pahalı olur. Orada endgame eşyaları alamazsınız. Runleri vs.. Piyasası yüksek olur. geçmişte böyleydi market farkı. Şuan market birleşikmi bilmiyorum bi araştırın.
Sosyal ağlarda paylaş

pvp serverı gayet iyi durumda, leveling bölgelerinde sürekli open world pvp var. genelde millet quest yaparken dalaşmıyor ama istersen opsiyon mevcut. biz quest bölgemizde olanları kesiyoruz mesela.

oyunun pve'si çok iyi zaten, şu an piyasadaki en iyi pve oyunu olabilir ama işte content wow'daki gibi değil, sonuçta wow'da warcraft dünyasında büyümüş bir jenerasyon var, bir thrall, bir arthas gördüğümüzde ağzımızın suyu akıyor. wildstar yeni bir IP olduğu için hiçbir içeriğin böyle bir çağrışımı olmuyor. mekanikleri çok iyi olsa da out of context gibi geliyor insan, kendini yakın hissetmiyorsun.

dün lvl 45 adventure yaptık mesela, mekanikler, hikaye, devasa harita falan şahane ama 1 saat 25 dk sürdü. öyle wipe fln da yemedik yani. tasarımcının kafası çalışsa 25 dk üzeri dungeon yapmak optimum gameplay için. 1 saat 25 dk ne kadar iyi içini doldurmuş olsan da kötü bir tasarım oluyor, artık bitsin diye soğuyorsun.

oyun 30-50 arası iyicene yerine oturuyor. ttk'ler düşüyor, amp buildleri dramatik etkilemeye başlıyor, t4-t8 ile abilityler baya modifiye oluyor, rotationlar fln oturuyor.

çok keyifli oynuyoruz.

eskiden olduğu gibi uzun da sürmüyor leveling, 2 haftada haftada 3 gün, 2-3 saat oynayarak 46 olduk. 30'dan sonra signature aldık desteklemek için. dungeonları fln baya nerflemişler, random adamlarla group finder'dan çatır çatır dungeon yapabiliyorsun artık. eskiden imkansızdı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...