Norak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 tarih vermisler bu ayin 29unda f2p ye geciyorlarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 valla aradım taradım baktım uz gittim archage den tree of life a kadar gittim. Bir de dönüp baktım ki boşu boşuna gidiyorum wow orada beni bekliyormuş. Wow da hancıyım şu an taa ki daha iyisi gelene kadar. ELder iyi idi ama son patchle bitirdiler benim acımdan onuda. Yolcu olmaya daha var gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Yani F2P olayı çıktıktan sonra çok beklediler. Serverları müsaitse direk yapıştıracaklardı yada kademe kademe alıcaklardı oyuncuları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Bence en çok şu oyuna yazık edildi. Eso gw 2 falan hep farklı şeyler denedi, bu adamlar direk wow 2 yaptılar. Combati çok çok daha iyi şekilde hemde. Sadece başta cidden çok zordu oyun. Denge falan da sıkıntıydı ama az çok hallettiler. Aylık ücret de yok şimdi, tüm sistem wowda alışılmış sistem. Bgler, arena, raidler vs. Oyuncu sayısı artarsa sırf pvp si için geri döneceğim umarım yeterli bir sayıya ulaşır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Dün bi dungeon yapayım dedim medicle healer olarak, son derece başarısız oldum hayal kırıklığına uğrattım partyyi. Neyi yanlış yaptım çözemedim. Gearda support power ağırlıklı ama. Tabi level 22yim bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Abi sıkıntı o zaten, 2014'de release ettiğin oyunu 2004'de release olmuş oyunun mekanikleriyle yaparsan, üzgünüm ama hayal kırıklığına uğrarsın. Şu anda Blizzard WoW 2 yapsa, WoW'un rakamlarına ulaşamaz, sırf o yüzden Project Titan'ı Overwatch'a çevirdiler. Ben açıkçası Wildstar'ı heyecanla bekliyordum, Sci-fi'ı Fantasy'den daha çok seviyorum ve o sıralar MMO açlığımız vardı. Beta key bulunca kurup bir kaç hafta oynadım. Ama sonuç resmen hayal kırıklığı. TERA ve GW2 gibi oyunlarda zaten olan combat sistemini saymazsan resmen oyun 2000'lerde çıkmış MMO'lardan bir farkı yoktu. Yeni açılan alana git, wall of text questleri topla, questler 10 tavşan öldür, 5 böcük topla. Sonra bir quest daha çıksın, onu yapmak için gittiğin bölgede yeni questler grubu olsun, rinse and repeat. Tamam sandbox beklemiyoruz, themepark oyun yapıyorsun da abi yıl 2014, senden 3 sene önce çıkmış SWTOR tüm questleri seslendirmiş, animasyon koymuş, konuşma seçenekleri eklemiş. Senden 2 sene önce çıkmış Guild Wars 2 questing mekaniğini baştan aşağı değiştirmiş, vs. Resmen oyun bana oynayınca "What year is it?" diye sordurdu. 5-6 kişilik MMO grubumuzun tamamı da neredeyse aynı sebeplerden oyunu pas geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Benim gözümde oyunu öldüren dated questing mekaniklerinden çok, karakterlerin skill çeşitliliğin olmaması oldu , sadece warrior oynadığım için diğer classlar için birşey diyemeyeceğim ama dps warriorun skill barına koyabileceği pek bir alternatifi yoktu, leveling de de, pvp de de pve de de hep aynı şey : relentless strike + rampage(x3) + cc skilleri hani bir gw1 deki skill çeşitliliğini beklemiyorum da, oturup şu itemleri toplayıp şöyle bir build mi yapsam hangi skill kombinasyonları seçsem dedirtmiyordu bile warriorda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 BalisticGel said: Dün bi dungeon yapayım dedim medicle healer olarak, son derece başarısız oldum hayal kırıklığına uğrattım partyyi. Neyi yanlış yaptım çözemedim. Gearda support power ağırlıklı ama. Tabi level 22yim bu arada. Hatırladığım kadarı ile LvL düşükken medic zorlanıyordu. Ben 40'lı lvl a gelince rahatlamıştım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Ampleride kötü dağıtmışım, bi kaç guide izledim adam ederim herhalde zamanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 oyunda dungeonlar çok zor abi. hele ki takımındaki adamlar randomsa. ondan patlamış olabilirsiniz. başarı olayı direkt kişisel yetenekten geçiyor. avoid edilen şeylerin içinde duruluyorsa, healer heal ıskalıyorsa fln direkt patlıyorsun. millet ondan ağladı zaten release'de. dungeon yapamıyordu kimse assaas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Yaw dungeon yapıyordukta .. 15 dk içinde kimse ölmeden bitirmek kasıyordu.. Hem hayvani heal. Hem hayvani dmg istiyordu.. Onun için üstün başın hayvani olması gerekiyordu.. Bir kere bitiren zaten 1 dungeonu 10-15 denemede bitiriyordu. 4 dungeon demek 50-60 deneme.. Eee sürekli tamir parası. Adamın imanı gevriyordu tabi.. Bir kere bitiren alttan gelenlere yardım etmek istemiyordu. Çünkü 1kişi fail olsa.. Gitti paracıklar.. Paracıklar..Paracıklar.. Tamire gittti Paracıklar.. Arkadan gelenler skerim böle oyunu diyerek bıraktı.. Arkadan gelenlere destek vermeyenler de nasıl olsa biz bize yeteriz diyenler.. İleride raide girecek adam bulamadı.. Tam bir kısır döngü... Edit : Deneme sayısını az yazmışım gibi geldi.Bu sayılar yakın sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 biz kendi ekibimizle oynadık. anıra anıra eğlendik. wow vanilla zamanındaki gibiydi. tek sıkıntı bazı fightların gereksiz uzun sürmesiydi. hp pool basmışlardı saçma sapan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Katılıyorum eğlenceliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Oynaması en eğlenceli class ve path hangisi şimdi. 2. karakter olarak onu açayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 pvp icinse spellslinger ile cok zevk almistim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 29 da başlarım ben bir kalabalıklaşır herhal, daha öncede oynamadım sararsa devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 f2p cbt keyleri http://www.gamerevolution.com/features/grab-one-of-10000-wildstar-freetoplay-closed-beta-codes-here redeem buradan https://account.wildstar-online.com/billing/applyCode Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 f2p betası da enteresanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 29unda herkesle beraber başlamak mantıklısı yoğunluk olcak mı onu görmek lazım. simdi bakmanın pek anlamı yok sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 İlk ben sorayim, wipe olacak mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 beta kısmı test serverı olması lazım. Yani orada kasılanlar gerçek yere aktarılmaz. Beta faq vardır sitesinde yine de oradan bakın. En temizi 29 unda başlamak.. Ama abi oyuna şu yetenekler ve amp ler kadar daha eklenmesi lazım. Tamam oyunun oyun stili yüzünden 8 skill işi fena değil ama alternatif bol olsun bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 amp tasarımı genel olarak başarısız ya. basitleştirip, daha iyi bir ara yüz ile daha fonksiyonel ve kullanıcı dostu hale getirilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 evet katılıyorum. Birde amp toplaması fln vardı. Benide o germişti. Hepsinin parasını verip alabileceğimiz bi vendor lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Ben tekrar 1 aylık bedavamı oynarken şimdi amp ekranını açtım, abow bu ne ya deyip kapattım yani. Tamam okumaya üşendim de, ne kötü ekrandır abi o. Düzgün şekilde ekrana sığmıyor, hangi tuş ne yapıyor, kalıcı mı, geçici mi. Skill ekranı o kadar sorun değil mesela, açıyorsun skill'i, istediğin yere koyuyorsun, ne zaman ne olacağı belli, vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 amp ekranını yazılımcı tasarlamış ya çok belli, arayüzcünün eli değmemiş. FONKSİONEL Mİ? FONKSİYONEL. BENİM İŞİM BİTTİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar