kermit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 senin benimle problemin nedir anlayabilmiş değilim. sürekli oynadığım her oyunla ilgili bir yorum yaptığımda, ya oynamayı bilmiyor oluyorum yada birşeyler sallıyor oluyorum senin gözünde. bu durumdan baya rahatsızım ve yöneticilere şikayetimi bildirdim. umarım cezanı alırsın hakettiğin şekilde. gündem bölümünde yada futbolda yazdığım birşeyden dolayı kuyruk acınmı var anlayabilmiş değilim. git ve kalitesiz oyunlarını oynamaya devam et ve bizi rahat bırak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Attunement http://i.imgur.com/NaNBVbE.jpg Bahsettiğim olay şu. Yani DING DING DING sonrası ne durumda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 holy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 hala paralı mı bu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 keşke wow'a da lfr için şöyle adımlar koysalar, mallar filtrelense güzelce. adam gibi adamlarla oyun oynayabilsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 güzel fikir evet, hatta bunun gibi değilde bazı şeyleri yapınca elite playerların olduğu bir server'a geçiş hakkın olsa. Yani daha beceriklilerin girebildiği falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 beyler wow'a content geldi. Buna mı geçtiniz? Ne değişmiş ilk zamanlarından bu zamana? Hızlı özet. Go TY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 BRF baya güzel ya, ben memnunum, raidden raide oyuna giriyorum sadece asdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Oynayan var mı serverlar ne durumda? Medic'in dps bufflanmış galiba çok zevkli classtı girip creed ile de aylık ücreti çıkarıp oynasam mı diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 serverlar diye bi kavram yok artık. pvp/pve diye ayrıldı. Herkes pve de. pve seviyorsan, ingilizce sorunu yoksa fena değil. Fakat devler çok yavaş çalışıyor. Hani eğlencelik istiyorsan yine oynanır. Farklı bir pve si var. Her ne kadar "kırmızı alanlardan kaç" diye basite indirebilsende, single player tadında eğlenceli. Ben pvp ağırlıklı oynamayı sevdiğimden oynamıyorum. Zaten bu devlere güvenilmez. Hani f2p bile olsa oyun, ciddi anlamda bi elden geçmesi gerekir (amp ve skill çeşitliği vs.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 f2p oluyormuş, steam'e de geliyor https://steamdb.info/sub/68224/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 İyi bakalım bir denerim. 1 hafta falan idare eder beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 oyunu adam etmeyi öğrensinler.. Hardcore diyip, 1 skill point için 2 ay daily yaptırılır mı insana :) böyle iyi oyunları böyle mındar ediyorlar üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Xenus said: f2p oluyormuş, steam'e de geliyor https://steamdb.info/sub/68224/ hahaha buna patlıcak dediğimde bana gülenleri not etseydim xeşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Biz 2-3 arkadaş tekrar oynamaya niyetlenmiştik ama yaklaşık 30 saattir filan sitede bakım var. Siteden login olup accountları aktifleştiremiyoruz. Bu f2p sistemine geçeceklerse ondan uzamıştır belki bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 F2p olması lazım gerçekten. Anlatılana göre mega serverlar bile işe yaramamış. f2p olursa bende oynarım yeniden. Denerim en azından. Peki tamamen mi beleş oluyor yoksa oyunu satın alıp aylık ödeme kısmı mı beleş acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 oynayana f2p'di zaten ya, community çürüdü gitti adamlar hedefleneni bulamayınca production ı kestiler, another mmo story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Creed hikayesi vardıya mesela, o zmn muhtemelen onuda kaldıracaklar aylık ödemeyide kaldıracaklar, birde %50 indirim yaparlar şu anki satış fiyatlarına. Belki o zaman çekerler hem bırakanları hem de denememiş mmo sevenleri. Muhtemelen devam etsem aylık o creed miktarındaki oyun parasını tamamlayamayacağım için bana creedin bir faydası olmayacaktı. 3 ayda 1 aylık creedi ancak tamamlardım. yanlız ne beleşçiymişim, onca sene wow için para verdim, demek ki olmayınca olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 creed'i premium yapacaklar işte ya para vereceksin, ya da ingame alacaksın geriye kalan content bedeve olacak f2p olduysa temel oyun ücretsizdir, b2p değil sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 http://www.vg247.com/2015/04/15/wildstar-pulled-from-retail-shelves-ahead-of-f2p-transition-rumour/ reddit'e de yamışlar birde bunu gördüm. Hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 1 ay öncenin haberi o, ben de telefonda görmüştüm. f2p olduğunu onaylayan oldu mu bu arada? steam şeysine baktım orada f2p demiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 billing type: free on demand diyo iste diger f2p oyunlar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 şu an ki business plan o değil mi zaten? single purchase : b2p subs : free on demand (creed anlamına da gelebilir, subs kalktığı anlamına da gelebilir) oyun f2p olmuyor bu durumda, b2p oluyor. gw2 gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 buradaki billing steamin billingi ama oyun b2p olsa ana entryde free yazmaz. diger paketler, subs vs. ayri bi id'si oluyor. demand dedigi senin clientina eklemen iste. diger f2p oyunlarda da ayni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 ha ok, hiç bakmadım diğer freelere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar