bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 bebişim xesxe 35 fln olsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Ya deneme sürüşü için key, invite falan bişeyi yok mu bunun? parayı gömmeden önce bi atmosferi tatmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Bitti valla benimkiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 bingildak said: bebişim xesxe 35 fln olsan 34 oldum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 ooo o zaman haftasonu ev işleri bitmiş olursa 30 adventure, 35 dungeon sonra 40 dungeon akarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 akmayin ibneler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 off yine geldi bu kıskanç adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 ne kiskanicam lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=s4FEIZdq2fc&feature=youtu.be ordan oraya ışınlanıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Aldım oyunu.Başka da para vermem bu yaz oyuna , battlefield4le beraber 300 lira para verdim len.Hangi serverdasınız şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Ravenous'da Exile oynuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Ravenous Exile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 bingildak said: ooo o zaman haftasonu ev işleri bitmiş olursa 30 adventure, 35 dungeon sonra 40 dungeon akarız ben 36'da kaldım daha ama oyuna giremedim restedım birikmiştir yardırırm herhalde 40 a bu arada yapalım bi dungeon yaaa evet bu akşam bi hızlıca level kasam 1-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Ya sen git diğer oyunu oyna ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 haha olm onu bi pazartesi oynadık 2 gündür konkuru kazanma sevinci ile eve gelemiim bu arada divinity: orginal sinsi de oynıcam sezginle her fırsatta evet, ama onun yeri farklı . bir campaign o. neyse allahtan level olarak geri de değilim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 valla sikrüvi 45, ben 42, bilemiyorum geride misin, değil misin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sunwalker Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Nickler ne sizin arkadaşlar. Ekleyeyim, adventure falan yaparız arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Ne salak subs sistemi var arkadaş şu adamların. Sürem dolmuş girip 1 aylık yenileyeyim dedim, kartta limit açtım girdim thank you succesfull vs. Eee? Inactive hala, karttan çekmiş 1 dolar mı ne o kadar. Subs listesine bakıyorum start date 3 july, 1 month active. Account ana sayfasında inactive. Pffft... Oynama diyolar zorla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Gangren said: valla sikrüvi 45, ben 42, bilemiyorum geride misin, değil misin :p hallederiiiiz nasılsa gelebileceğiniz max level 50 ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Level 16 yim suan. Gunde 1 en fazla 2 level atliyorum. 1 ay sonra gorusuruz artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Morcus lvl 21 engineer. Alın beni de guildde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Rated Battlegroundlarda durum hakkında bilgisi olan var mı? Exile düzene girdi mi yoksa tokat manyağı mı oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Simbul lvl 1 Esper Ravenous Exile, invite lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 ben 47 oldum hafta sonu 50 yim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Simbul lvl 10 oldu, hala invite yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar